Opinionen.se > Opinion

Friday, 15 November, 21:13

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Våldtäktsdömd polis på fri fot
Den polisman från Skaraborg som dömts till tre och ett halvt års fängelse för att ha våldtagit och kränkt sin fru och misshandlat sina barn släpptes på fri fot av hovrätten på måndagen.Polisen överklagade tingsrättens dom och rättegången i hovrätten är nu avslutad. Att mannen släpptes på fri fot i väntan på domen kan tyda på att han frias för åtminstone anklagelserna om våldtäkt.I väntan på domen, som faller den 26 september, har kvinnans advokat ansökt om att polismannen ska beläggas med besöksförbud, uppger SR Skaraborg..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Skaraborg, SR Skaraborg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Våldtäktsdömd, polis, fri, fot
DN - 02 sep 16 kl. 15:39

Våldtäktsdömd simmare fri efter tre månader

Den simmare som dömdes till sex månaders fängelse efter våldtäkt på en medvetslös kvinna i USA har släppts efter att ha avtjänat halva sitt straff..

Kristianstadsbladet - 24 jun 13 kl. 14:16

Våldtäktsdömd pappa vill bli fri


Flickan hade sinnesnärvaro nog att när pappan än en gång våldtog henne så topsade hon sig själv för att säkra bevis. Det och andra uppgifter ledde till att pappan fick sex års fängelse för grov våldtäkt, både av tingsrätt och hovrätt.Nu vill pappan att Högsta domstolen ska pröva domen och försätta honom på fri fot, uppger P4 Jönköping.

YLE - 17 jan 17 kl. 10:55

Vasa hovrätt friade våldtäktsdömd i Jakobstad

Den man som misstänktes ha våldtagit en 18-årig kvinna i Jakobstad för ett år sedan har nu friats av Vasa hovrätt. Domstolen ansåg inte att bevisningen var tillräckligt stark. Den sjunde februari 2016 misstänks en våldtäkt ha inträffat i Jakobstads centrum.

Skånskan - 25 sep 19 kl. 13:48

Våldtäktsdömd släpps ur häkte

ESLÖV
Den 27-årige man som nyligen dömdes till 1,5 års fängelse för våldtäkt behöver inte sitta kvar i häkte i väntan på att domen vunnit laga kraft. Det har Högsta domstolen (HD) beslutat.Det var i augusti som mannen dömdes i Lunds tingsrätt för att ha begått ett sexuellt övergrepp på en kvinna för att kontrollera om hon varit otrogen.

Expressen - 05 nov 19 kl. 20:13

Glenn Hyséns möte med våldtäktsdömde profilen

Om mindre än ett år kan den våldtäktsdömde fotbollsprofilen släppas fri.Inför frigivningen har han fått flera permissioner och tillstånd att träffa möjliga arbetsgivare liksom vänner och bekanta.Nyligen mötte han Glenn Hysén, 60.

SvD - 19 aug 13 kl. 00:30

?Våldtäktsdömd polis borde inte stå på scen?

?Gör en pjäs om flickorna.?.

Kristianstadsbladet - 29 jul 14 kl. 09:30

Våldtäktsdömd fick sänkt straff

Bristfällig bevisning friar dömd våldtäktsman. Hovrätten sänker tingsrättens fängelsestraff från sex till ett år för den Göingebo som vid ett flertal tillfällen misshandlat en kvinnlig bekant och hennes barn.
Det ska vara ställt utom allt rimligt tvivel att den som döms för ett brott verkligen har gjort sig skyldig till det som läggs honom till last.

UNT - 09 aug 13 kl. 21:11

Farlig psyksjuk våldtäktsman rymde

En 54-årig våldtäktsdömd man, som får rättspsykiatrisk vård på sjukhuset Karsudden, rymde i förmiddags från sin vårdare i centrala Katrineholm. Mannen, som enligt polisen är farlig, var ännu på kvällen på fri fot.(TT).

Trelleborgs Allehanda - 20 nov 13 kl. 16:30

Polis ger ut bok om "Kapten Klänning"


Fallet med den våldtäktsdömde polischefen Göran Lindberg benas nu ut i en ny bok, skriven av kriminalkommissarie Jonas Trolle som jobbade med polisutredningen. "Jakten på Kapten Klänning" heter hans bok som ges ut på Leopard förlag i april.Jonas Trolle var själv med när en ung sexutnyttjad kvinna berättade om en förövare som var polis.

Kristianstadsbladet - 20 nov 13 kl. 16:30

Polis ger ut bok om "Kapten Klänning"


Fallet med den våldtäktsdömde polischefen Göran Lindberg benas nu ut i en ny bok, skriven av kriminalkommissarie Jonas Trolle som jobbade med polisutredningen. "Jakten på Kapten Klänning" heter hans bok som ges ut på Leopard förlag i april.Jonas Trolle var själv med när en ung sexutnyttjad kvinna berättade om en förövare som var polis.

Västerbottens Folkblad - 20 nov 13 kl. 16:32

Polis ger ut bok om ”Kapten Klänning”

Fallet med den våldtäktsdömde polischefen Göran Lindberg benas nu ut i en ny bok, skriven av kriminalkommissarie Jonas Trolle som jobbade med polisutredningen. ”Jakten på Kapten Klänning” heter hans bok som ges ut på Leopard förlag i april. Jonas Trolle var själv med när en ung sexutnyttjad kvinna berättade om en förövare som var polis.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.