Sydsvenskan > Sport

Monday, 18 November, 14:27

Sydsvenskan - 12 sep 11 kl. 18:01

Inget beslut om omspelSvenska fotbollfrbundets tvlingskommitt sammantrdde p mndagen fr att frska hitta en lsning p nr den allsvenska matchen mellan Malm och Djurgrden ska spelas om ? dock utan att komma fram till ngra konkreta alternativ. I stllet bordlade man frgan.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inget, beslutom , omspel
Kristianstadsbladet - 20 apr 12 kl. 09:58

Inget beslut om ett nytt kommunhus

Foto: Tommy Svensson
Det blev inget beslut om att bygga nytt kommunhus. Fullmäktigemötet slutade i antiklimax genom ett beslut om minoritetsåterremiss. Det innebär att kommunhusfrågan ska utredas ytterligare.

YLE - 04 okt 13 kl. 15:26

Inget beslut om VM-flytt

Internationella fotbollsförbundet Fifa sköt idag upp sitt beslut angående en flytt av VM i Qatar 2022. Det var meningen att Fifa skulle fatta ett beslut på fredagen men valde att skjuta upp beslutet till 2015. Fifa har fått utstå mycket kritik sedan man fattade beslutet att låta Qatar ordna VM i fotboll år 2022.

Kristianstadsbladet - 11 okt 13 kl. 09:00

Inget beslut om Boulevards sista del

Steen & Ström har ännu inte fattat beslut om Galleria Boulevards sista del ska skjutas upp eller inte.
? Vi behöver lite längre tid, och det är svårt att säga exakt när ett beslut kommer.

YLE - 10 maj 16 kl. 21:25

Inget beslut om Tölby-Vikby området i Korsholm

I Korsholm tar man ännu inget beslut om detaljplaneringen av Tölby-Vikbyområdet. Men något hästsportcentrum i kommunal regi blir det inte. Det finns två alternativa skisser för hur Tölby-Vikby området kunde planeras.

Trelleborgs Allehanda - 09 sep 13 kl. 16:57

Ännu inget beslut kring tandröntgen

Det blev inget beslut angående tandröntgens framtid på sjukhusen i Trelleborg och Ystad. De fackliga representanterna vill ha mer tid för att gå igenom förslaget om nedläggning.
Under mötet på måndagen mellan divisionschef Patricia Enocson och facket angående nedläggningen togs inget beslut.

YLE - 23 jun 15 kl. 20:04

Inget beslut om cook and chill i Jakobstad

Tekniska nämnden i Jakobstad diskuterade skolmatens framtid på tisdag kväll men fattade inget beslut i frågan. Tekniska direktören Rune Hagström informerade nämnden om läget. - Det är inte fastslaget ännu hur det blir med cook and chill, säger ordförande Johan Karjaluoto (Sfp).

Sydsvenskan - 15 jan 16 kl. 15:39

Stadionchef: Inget beslut om Stadions livslängd

Det finns inget beslut att Malmö stadion ska bevaras tio år till. Det förklarar Håkan Zetterstrand, enhetschef för Stadionområdet. Det var i fredagens tidning som Sydsvenskan avslöjade att nya löparbanor för fem miljoner ska anläggas.

VBL - 08 jan 13 kl. 13:51

Inget beslut om tabloid på Vbl

Olika medier har rapporterat om att Vbl snart blir tabloid, men än är inget bestämt. - HSS Media har inget beslut om att övergå till tabloidformat. Vi följer med läget och räknar med att styrelsen troligtvis tar ställning under året, säger Vd Mikael Österholm..

HBL - 23 mar 13 kl. 17:05

Inget beslut om fusion mellan Novia och Arcada

Det blev inget beslut om en eventuell fusion mellan yrkeshögskolorna Novia och Arcada när Novias styrelse sammanträdde i Jakobstad på lördagseftermiddagen, skriver Vasabladet och Österbottens Tidning. na.? Det finns ännu många oklara punkter och därmed ingen förutsättning för ett beslut, säger Novias styrelseordförande Roger Broo för tidningar Han medger också att det brådskar och att beslutet kommer att fattas ännu i vår.

NT - 26 mar 13 kl. 15:35

Inget beslut om Hörsalen ännu

Det blev inget beslut om Hörsalens framtid på stadsplaneringsnämnden under tisdagen. Frågan ska utredas mera och beslut blir tidigast i juni..

SmålandsPosten - 05 mar 14 kl. 07:03

Inget beslut om nytt parti ännu

Det blev inget beslut vid mötet i söndags om föreningen Vi kommer att bilda ett nytt parti.
– Vi arbetar vidare på detta, säger Lennart ­Lundahl i föreningen. Ett problem, tror han, kan bli att det i så fall blir ett enfrågeparti.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 minuter sedan

Jemenitisk ledare tillbaka efter fredsavtal

Jemens premiärminister Main Abd al-Malik Said har landat i Aden i enlighet med ett fredsavtal med separatistiska Södra övergångsrådet. Landets internationellt erkända regering drevs ut från staden av separatisterna i augusti. I början av november nådde.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Stängt tak på Friends – vill locka mer publik

Långkalsonger, mössa och vantar. Glöm det om du ska till Friends arena i kväll. EM-kvalmatchen mot Färöarna kommer att spelas med taket stängt.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Finansministern vill att guldkedjorna ryker

Dyra klockor, guldkedjor och märkeskläder ska tas från de kriminella som har skulder, anser finansminister Magdalena Andersson (S). – Här handlar det om att vi inte ska ha livsstilskriminella som åker runt i lyxbilar samtidigt som man har stora skulder.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Fånge på rymmen från permission

En man som avtjänar ett flerårigt fängelsestraff är på rymmen sedan han avvikit från en permission i Sigtuna, skriver Aftonbladet. De tre kriminalvårdare som vaktade mannen försökte springa efter honom men tvingades efter några minuters jakt att ge upp..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

SMHI varnar för blixthalka

Från natten till tisdagen och under morgonen gäller det för bilister att se upp i Västernorrlands län, vid kusten i Västerbottens län och i Jämtlands län (utom fjällområdena). SMHI går ut med en klass 1-varning för plötslig ishalka, något som bland anna.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Miriam Bryant till Åre Sessions

Svenska Miriam Bryant och Dungen, samt den spanska rapparen Bad Gyal, kommer till festivalen Åre Sessions i vår. Den fjärde upplagan av festivalen äger rum 30 april–3 maj 2020, och bland de gästartister som är klara redan nu finns även DJ Folamour från.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Det finns stränga regler för bränslen på sjön

Peter Zoné: Kanske var ett filter sönder på fatyget du kände lukten av?.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Hon växte upp på Klågerups gamla brandstation

Kerstin Evander tillbringade sin barndom mitt i händelsernas centrum..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Trumpvännen Voight får hedersmedalj

Skådespelaren Jon Voight, spänningsförfattaren James Patterson och bluegrassångerskan Alison Kraus hedras av president Donald Trump. Alla tre får den nationella hedersmedaljen för sina insatser inom kulturområdet, skriver New York Times. Tidigare har he.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Miljardaffär inom läkemedelsindustrin

Läkemedelsföretaget Recipharm har lagt ett miljardbud på brittiska Consort Medical. Recipharms dotterbolag Recipharm Holdings Limited vill köpa Consort för 505 miljoner pund, motsvarande cirka 6,3 miljarder kronor, enligt ett pressmeddelande. Consort Me.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.