Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 21 November, 06:59

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 11 kl. 17:54

Förbundet bordlade omspelsfrågaSvenska fotbollförbundets tävlingskommitté sammanträdde på måndagen för att försöka hitta en lösning på när den allsvenska matchen mellan Malmö och Djurgården ska spelas om ? dock utan att komma fram till några konkreta alternativ. I stället bordlade man frågan..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Malmö, Djurgården

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förbundet, bordlade, omspelsfråga
YLE - 01 jun 16 kl. 11:37

Pam bordlade beslutet om konkurrenskraftsavtalet

Pams styrelse har bordlagt beslutet om konkurrenskraftsavtalet. Styrelsen har flera motiveringar för beslutet. Pam vill vänta på förhandlingsresultatet mellan Metall och Teknologiindustrin, parterna startade förhandlingsprocessen på nytt i eftermiddag.

YLE - 15 jan 13 kl. 11:04

Stadsstyrelsen bordlade Pirilö golf

Miljötillståndet för flygaska på Pirilö golfbana i Jakobstad låter vänta på sig. Stadsstyrelsen i Jakobstad bordlade ärendet på måndag kväll. Det här var sista mötet med den gamla stadsstyrelsen.

YLE - 27 mar 14 kl. 13:26

Kulturfonden bordlade Guggenheimbidrag

Det är fortfarande oklart om Kulturfonden deltar i finansieringen av arkitekttävlingen om ett Guggenheim-museum i Helsingfors. Kulturfondens styrelse bordlade i dag frågan om det omtvistade bidraget på en halv miljon euro. - Hela finansieringsmodellen är ännu oklar och flera delar av den är ännu öppna, säger Kulturfondens styrelseordförande Björn Teir.

HBL - 27 mar 14 kl. 14:04

Kulturfonden bordlade Guggenheim-beslut

Svenska kulturfondens styrelse bordlade på torsdagen frågan om att bevilja finansiering till en arkitekttävling för ett eventuellt Guggenheimmuseum i Helsingfors. Beslutet sköts upp till senast den 4 juni eftersom Guggenheimstiftelsen inte ännu kunnat presentera någon klar finansieringsplan. Ett av villkoren för Kulturfondens beslut är att andra donatorer ställer upp med tillräckligt stora summor.

Nyan - 18 maj 18 kl. 09:27

Stadsstyre bordlade Villagrändsbygge

Stadsstyrelsen bordlade på torsdagen förslaget till ändring av stadsplanen som behövs för ett omdebatterat husbygge vid Villagränd. Stadsutvecklingsnämnden godkände förra veckan ett förslag som innebär att det kan byggas ett hus med 4,5 våningar mot Strandgatan och ett hus med två till tre fjärdedels våningar mot Servicegatan. Beslutet togs efter omröstning och flera ledamöter reserverade sig.

Nyan - 26 okt 18 kl. 09:19

Stadsstyrelsen bordlade det mesta

Stadsstyrelsen bordlade en rad ärenden på sitt möte på torsdagen. Båda ärenden gällande Mariebad, grundrenoveringen och upphandlingen, bordlades. På samma vis bordlades båda ärenden gällande en ny parkeringsnorm i Mariehamn.

Nyan - 08 nov 18 kl. 20:32

Stadsstyrelsen bordlade det mesta – igen

Stadsstyrelsens möte på torsdagseftermiddagen resulterade i få fattade beslut. Styrelsen bordlade båda ärendena om Mariebad, båda ärendena om parkeringsnormen, ärendet om Ytternäs sportfält samt tillsättandet av en centralvalnämnd. Motionen om treskiftesarbete inom äldreomsorgen bordlades.

YLE - 04 nov 19 kl. 16:26

Stadsstyrelsen i Vasa behöver mer tid - bordlade budgeten

Stadsstyrelsen i Vasa bordlade budgetförslaget. - Det handlar om så stora saker att vi behöver mer tid, säger ordförande Maria Tolppanen (SDP)..

YLE - 25 aug 14 kl. 04:38

Taxiförbundet: Det blir en fri marknad inom hela taxibranschen

Avreglera taxibilar för rörelseförhindrade och låt minibussar ta emot beställningar av privatpersoner i framtiden. De justeringarna behöver kommunikationsministeriet göra i lagen för att kunna skära ner i statens transportkostnader. Men lagförändringarna får negativa konsekvenser, hävdar taxiförbundet.

SVT Debatt - 24 okt 13 kl. 14:54

Jag tar ansvar för mig själv, boxningsförbundet

BOXNING En hjärnblödning i ringen för 14 år sedan stoppar boxaren Maria Lindberg från att få en svensk proffslicens ? samtidigt måste hon strida för att få boxas med licens från ett annat land. I SVT-dokumentären ”Maria och skuggan” porträtteras turerna mellan Svenska boxningsförbundet och boxaren Maria Lindberg.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Efter nödropet om elbrist: ”Feghet bortom anständighetens gränser”

Pågens vd gick i bräschen i den känsliga debatten..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Maskerade pilbågsmannen på Söder ”kunde läsa tankar”

Greps efter att ha hotat ordningsvakten. Sa att han blivit dödad – men återuppstått..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Ståhl duckar kritiken – får stöd av SOK

Daniel Ståhl vill inte bemöta Sebastian Samuelssons kritik – och får stöd av SOK. – Jag svarar hur jag svarar och han får svara som han svarar, säger Ståhl. – Jag hoppas han framför passningarna direkt till "Mondo" och Daniel, säger SOK:s verksamhetsche.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Förtalsmål mot Cissi Wallin inleds

Förtalsmålet mot kolumnisten och debattören Cissi Wallin, som i sociala medier pekade ut journalisten Fredrik Virtanen som våldtäktsman, inleds i Stockholms tingsrätt klockan 9 i dag. Wallin har åtalats för grovt förtal, sedan hon i oktober 2017 lade ut.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Wallin/Virtanen-fallet: Vad är grovt förtal?

I dag inleds rättegången mot debattören Cissi Wallin, som har åtalats för grovt förtal sedan hon på sin Instagram pekade ut journalisten Fredrik Virtanen som våldtäktsman. Men vad är egentligen förtal? Här reder vi ut vad som gäller med hjälp av juriste.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tufft för Ljungbyhedsskolan efter Klippans friskolas konkurs

I årskurs sex har fler än hälften av eleverna betygsvarning..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Gränslarm i Sverige efter rymning i Danmark

Dansk polis har utfärdat gränslarm efter att en intagen fritagits från en anstalt, rapporterar Aftonbladet. Svensk polis har kontaktats och vaksamheten vid gränsposteringar kan komma att öka, säger Joanna Ljunggren på polisens nationella mediecenter til.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ny milstolpe för Lundqvist i NHL

Henrik Lundqvist fortsätter att klättra på topplistorna över legendariska NHL-målvakter. New York Rangers seger över Washington med 4–1 innebär att svensken når topp fem över alla tiders burvaktare med flest segrar. I och med onsdagens vunna match har L.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Fredspristagare till folkmordsrättegång

Under sin tid i husarrest stöttade Aung San Suu Kyi rohingyernas rättigheter. Som statskansler ska hon nu försvara Myanmars behandling av den muslimska minoriteten när Internationella domstolen i Haag tar upp frågan om folkmordsbrott. Länge var Aung San.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.