Nyheter 24 > Nyheter

Friday, 22 November, 18:42

Nyheter 24 - 12 sep 11 kl. 17:55

Bildts personliga instressen i vägen för Etiopiensvenskarna
Shibbye och Persson på plats i Etiopien för att granska oljebolaget Lundin Petroleum. Ett bolag där utrikesminister Carl Bildt tidigare suttit i styrelsen. Martin Shibbye och Johan Persson, journalisterna som sitter fängslade i Etiopien, ska ha varit där för att granska det svenska oljebolaget Lundin Petroleum. Enligt ETC var svenskarna i Etiopen för att på uppdrag av magasinet Filter granska bolaget. Lundin Petroleum, där utrikesminister Carl Bildt tidigare suttit i styrelsen.
Läs mer på Nyheter 24
Läs mer om:
Etiopiensvenskarna, Persson, Etiopien, Lundin Petroleum, Carl Bildt, Shibbye, Johan Persson, ETC, Etiopen, Filter, Petroleum, Martin Schibbye, JMK, Journalistk, Kommunikation, Stockholms, Kertin Lundells, Ordfront, Affärer, Afrika, Leo Lagercrantz, Carl Bildts, Bildt, Ogadenprovinsen, Bildts

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bildts, personliga, instresseni , vägenför , Etiopiensvenskarna
Alingsås tidning - 22 nov 16 kl. 16:18

Personliga assistenter protesterade

”Ta ert ansvar, sälj inte ut oss.”
Det var budskapet från de personliga assistenter som på tisdagen demonstrerade mot sparförslaget att lägga ut Alingsås kommuns assistans på entreprenad.
Ett 30-tal av de över 100 kommunanställda personliga assistenterna samlades utanför socialförvaltningens lokaler, där socialnämnden skulle sammanträda en stund senare.

Barometern - 26 sep 14 kl. 14:49

Funktionshindrad slagen av personliga assistenter

En funktionshindrad man blivit slagen och med ett skärp hindrats röra sig fritt av sina personliga assistenter. Händelsen har Lex Sarah-anmälts. Mannen har tillsyn i hemmet dygnet runt på grund av sitt handikapp och när en inhoppare jobbade i somras upptäckte hon att mannen fått en smäll på handen av en annan assistent.

SvD - 12 feb 14 kl. 10:32

Bildts svar på kritiken – flera raljanta tweets

”Barnlitteraturevent i Genève – oerhört upprörande...”.

SvD - 12 feb 14 kl. 10:33

Bildts svar på kritiken – flera raljanta tweets

”Barnlitteraturevent i Genève – oerhört upprörande...”.

Expressen - 11 sep 17 kl. 11:19

Carl Bildts varning inför norska valet

OSLO. Tidigare utrikesministern Carl Bildt varnar nu norrmännen för att rösta fram Socialdemokraterna i dagens Stortingsval. – Mer skatt är knappast vägen för rika Norge, säger han till Expressen.

Dagens PS - 29 aug 18 kl. 11:17

Rykande kursexplosion i Carl Bildts bolag

Aktien rusar med 25 procent i bolaget där Carl Bildt är en av topparna. Det är Fastator, listat på First North, som i dag har en munter börsresa, berättar Di.se.

Skånskan - 23 nov 16 kl. 16:38

Kommunen vill flytta gravar för spårvägen

Lund Vid utgrävningar på Bredgatan nära Allhelgonakyrkan har man funnit det förväntade – skelett och benbitar. Nu ansöker man om att få forsla bort dem. ERWP.

SmålandsPosten - 16 maj 14 kl. 00:30

Tappa inte bort det personliga ansvaret

Det är ingen hemlighet att ekonomisk och social utsatthet, segregation och låg legitimitet för polisen är en grogrund för våldsamheter. Samtidigt får inte våldsgärningar i för hög grad skyllas på utanförskap att det egna ansvaret tappas bort på vägen. I onsdagens avsnitt av Uppdrag Granskning fördes detta åter igen på tal när polisens insatser under upploppen i Husby granskades.

Helsingborgs Dagblad - 02 maj 15 kl. 01:00

Alexander Agrell: Nuaia har skapat sitt eget personliga ljudlandskap och förändrar det hela tiden

En dröm för många band är att skapa sitt eget, personliga ljudlandskap. Trion Nuaia har lyckats. Det dansk-svenska bandet med Malmöanknytning löder ihop sin egen förening av pop och electronica.

Sydsvenskan - 02 maj 15 kl. 01:00

Alexander Agrell: Nuaia har skapat sitt eget personliga ljudlandskap och förändrar det hela tiden

En dröm för många band är att skapa sitt eget, personliga ljudlandskap. Trion Nuaia har lyckats. Det dansk-svenska bandet med Malmöanknytning löder ihop sin egen förening av pop och electronica.

DN - 27 aug 18 kl. 21:00

”Sverige har råd att stärka den personliga assistansen”

DN DEBATT 28/8. Nu kommer rapporter om att kommuner tvingas bygga barnhem för barn med funktionsnedsättning på grund av statens svek. Vart har Socialdemo­kraternas solidaritet med de svagaste tagit vägen?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.