SN > Nyheter

Sunday, 17 November, 23:15

SN - 12 sep 11 kl. 11:07

Ola Lindholm överklagar inteMot sitt nekande döms Ola Lindholm för ringa narkotikabrott. Domen var väntad och enligt den kände programledarens advokat kommer han inte att överklaga..
Läs mer på SN
Läs mer om:
Lindholm, Ola Lindholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ola, Lindholm, överklagarinte
BLT - 22 sep 11 kl. 11:05

Ola Lindholm får nytt tv-jobb

Knarkdömde Ola Lindholm har fått nytt jobb hos ITV Studios. Det uppger dagensmedia.se.

BLT - 28 jun 11 kl. 21:03

Ola Lindholm lämnar Kamratposten

Karlshamssonen Ola Lindholm slutar som chefredaktör för Kamratposten. Tidningens tidigare redaktionschef Lukas Björkman tar över hans jobb. Lukas Björkman, som har varit tidningens tillförordnade chefredaktör sedan den 9 maj då Lindholm på egen begäran tog time out, tar nu över Ola Lindholms jobb.

Sydsvenskan - 07 maj 11 kl. 11:48

Ola Lindholm åtalas för knarkbrott

Barnteveprofilen och chefredaktören hade restprodukter av kokain i kroppen.
? Då blir det omöjligt för oss att ha honom kvar som barnprogramledare, säger informationschefen på SVT, Helga Baagøe till Sydsvenskan.

Nyheter 24 - 05 sep 11 kl. 07:34

I dag inleds rättegången mot Ola Lindholm


Under måndagen inleds rättegången mot den forne programledaren och chefredaktören Ola Lindholm, 40. Han misstänks ha tagit kokain men nekar själv till anklagelserna. STOCKHOLM.

BT - 05 sep 11 kl. 10:28

Ola Lindholm: ''Jag är oskyldig''

Ola Lindholm nekade till brott när rättegången mot honom inleddes i Solna tingsrätt på måndagen. Den folkkäre programledaren misstänks för ringa narkotikabrott sade sig veta varför polisens prov gett utslag på rester från kokain i hans blod. Men han ville inte berätta varför, på grund av mediernas närvaro i rättssalen.

Expressen - 07 maj 11 kl. 23:48

Ola Lindholm tvingas ta timeout från Kamratposten

Ola Lindholm kämpar nu för att rentvå sig från brottsmisstankarna. Hans advokat Peter Lindqvist säger till Expressen.se att man kommer att genomföra en egen vetenskaplig undersökning - och i ett öppet brev till KP:s läsare bedyrar han sin oskuld.

Nyheter 24 - 12 sep 11 kl. 11:06

Ola Lindholm fälld för knarkbrott - får dagsböter


På måndagen fick den före detta barnprogramledaren Ola Lindholm sin dom i Solna tingsrätt. SOLNA. Ola Lindholm fälls för ringa narkotikabrott.

BLT - 12 sep 11 kl. 11:04

Ola Lindholm döms för narkotikabrott

Tv-profilen Ola Lindholm stod åtalad för ringa narkotikabrott efter att ha lämnat ett positivt urinprov vid en fotbollsmatch i Stockholm i våras. Klockan 11.00 i dag dömdes han till dagsböter på totalt 1 500 kronor för brottet.

Posh24 - 07 maj 12 kl. 08:46

Ola Lindholm efter drogskandalen: "Mår bra"

Ola Lindholm är känd som programledare för "Wild kids" och chefredaktör för Kamratposten. Han dömdes i höstas för narkotikabrott efter att i samband med en fotbollsmatch på Råsunda blivit tagen av polisen efter att de misstänkt att han varit drogpåverkad. Han fick göra ett urinprov och testresultatet visade på att han hade tagit kokain.

Helsingborgs Dagblad - 15 maj 11 kl. 04:00

Planket om Ola Lindholm

I dag är Planket ett nyhetsplank. Många barn undrar vad som har hänt Ola Lindholm, chefredaktör för Kamratposten och programledare för Wildkids. Därför skriver vi i dag om det vi känner till och ställer frågor till personer som jobbar med Ola Lindholm.

Expressen - 07 maj 11 kl. 06:27

Ola Lindholm hade kokain i kroppen

Barn-tv-programledaren och chefredaktören för Kamratposten Ola Lindholm har avslöjats med kokain i kroppen, kan Expressen i dag berätta. Trots att både polisen och rättsmedicinalverket slår fast att Ola Lindholm hade kokain i kroppen, nekar han dock till brott. Samtidigt vägrade han i ett polisförhör i går att svara på frågor om han tidigare använt narkotika.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.