Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 16 November, 23:17

Aftonbladet - 12 sep 11 kl. 17:08

De misstänks för terrorbrottMännen som greps misstänkta för förberedelse till terrorbrott har varit grannarKom till Sverige på 90-talet och är 23, 24, 25 och 26 år gamla..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De misstänks för terrorbrott
YLE - 02 nov 16 kl. 10:41

Fem finländare misstänkta för terrorbrott

Vid årsskiftet 2012-2013 bestämde sig fem män för att åka till Syrien och delta i kriget där. Centralkriminalpolisen anser att det finns skäl att misstänka dem för terrorbrott. Utredningen inleddes sommaren 2014 och nu är Centralkriminalpolisens förundersökning klar.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Säpo om attacken mot moskén: "Kan inte kalla det terrorbrott"

ESKILSTUNA. Säpo har nu kopplats in i utredningen kring brandattacken mot moskén i Eskilstuna. Detta för att bidra med sin kunskap om brottsaktiva miljöer säger Säpos presschef Sirpa Franzén.

YLE - 10 okt 14 kl. 12:59

En häktad för terrorbrott

Helsingfors tingsrätt har beslutat häkta en man som misstänks för terrorbrott. Den häktade är skäligen misstänkt för att ha begått ett mord i terrorsyfte. Mannen är på sannolika skäl också misstänkt för att ha gett utbildning i att begå terrorbrott.

YLE - 10 okt 14 kl. 12:59

Två häktade för terrorbrott

Helsingfors tingsrätt har beslutit häkta två män som misstänks för terrorbrott. En av dem misstänks för mord, den andre för värvning av nya terrorister. Den förste mannen häktades som skäligen misstänkt för mord, samt för att ha gett utbildning i att begå terrorbrott.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nu misstänks fler svenskar för terrorbrott

Förutom de tre personer som tidigare misstänks för terrorbrott genom mord, öppnar nu åklagaren för att fler svenskar kan gripas.LÄS MER: Nya strategin: Klä ut sig till IS-soldaterNu säger åklagare att fler misstänks vara inblandade i samma terrorbrott, som skedde 2013.– Det finns fler personer som misstänks vara inblandade i samma gärning som de övriga, säger åklagaren till SVT.

Sydsvenskan - 03 feb 11 kl. 13:14

Attack mot tecknare terrorbrott

Den åtalade dansk-somaliern begick terrorbrott när han bröt sig in i tecknaren Kurt Westergaards hem och hotade honom till livet beväpnad med en yxa i fjol, säger rätten i Århus. Straffet offentliggörs i morgon.
Den åtalade bröt sig in hos tecknaren Kurt Westergaard och hotade honom med en yxa i fjol ?

SVT - 07 sep 11 kl. 19:45

Svenskarna åtalas för terrorbrott

Dom svenska journalisterna Johan Persson och Martin Schibbye, som greps i Etiopien i juli, ska åtaöas för terrorbrott. Dom kommer att ställas inför en domstol den 17:e oktober. Det bekräftar svenska utrikesdepartementet för Rapport.

BT - 11 sep 11 kl. 08:24

Fyra gripna för terrorbrott i Göteborg

Fyra personer har gripits i Göteborg, misstänkta för förberedelse till terroristbrott. ? Ja, fyra personer har gripits, på sannolika skäl misstänkta för terrorbrott, säger Sara Kvarnström på Säkerhetspolisen, som i övrigt hänvisar till att det råder förundersökningssekretess.

BT - 14 sep 11 kl. 08:10

Terrorbrott blev mordplan

När häktningsförhandlingar i dag hålls mot 25-åringen från Borås och tre andra så misstänks de inte längre för terrorbrott utan förberedelse till mord. Ordet ?terror?

TA - 21 dec 11 kl. 09:18

Svenskarna döms för terrorbrott

Foto: Scanpix
Schibbye och Persson skyldiga till terrorbrott och olaglig inresa i Etiopien.
De två svenskarna såg samlade ut när de fick domen, rapporterar TT:s utsända. ?

Sydsvenskan - 03 mar 12 kl. 06:30

Fyra svenskar åtalas för danskt terrorbrott

Enligt åklagaren skulle de fyra männen från Sverige mörda så många som möjligt på Jyllands-Posten i Köpenhamn. En hämnd för tidningens karikatyrer av profeten Muhammed. Nu åtalas de för försök till terrorbrott.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.