SVT > Videos

Wednesday, 13 November, 12:49

SVT - 12 sep 11 kl. 16:45

"Det är nu arbetet börjar"Lagkaptenen Marcus Pettersson hade guldmedaljen om halsen när TV-puckarna kom hem i morse..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Marcus Pettersson, TV

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det är nu arbetetbörjar
DN - 5 timmar sedan

Så blev Österåker en förebild i arbetet med föroreningar

Flera kommuner i Stockholm har svårt att klara av arbetet med förorenade områden..

HBL - 17 jun 13 kl. 08:43

Arbetet med varumärket Finland misslyckat

Arbetet med varumärket Finland har inte lyckats uppnå målsättningarna. Det säger specialforskaren Katja Valaskivi och teknologie doktor, konsulten Seppo Rainisto till FNB.? Arbetet som gjorts syns ingenstans i dag.

HBL - 17 jun 13 kl. 07:00

Experter: Arbetet med varumärket Finland blev inte klart

Arbetet med varumärket Finland har inte lyckats uppnå målsättningarna. Det säger specialforskaren Katja Valaskivi och teknologie doktor, konsulten Seppo Rainisto till FNB. ?

Nyan - 16 nov 16 kl. 15:03

Arbetet med Ålandsvägen kan inledas i mars

Infrastrukturnämnden har godkänt anbudshandlingarna gällande renoveringen och ombyggnadsarbetet av Ålandsvägen. Det innebär att arbetet nu kan ges ut på entreprenad.
Infrastrukturnämnden har godkänt anbudshandlingarna gällande renoveringen och ombyggnadsarbetet av Ålandsvägen.

YLE - 20 jun 13 kl. 11:55

Arbetet mot människohandel behöver effektiveras

Arbetet mot människohandel måste koordineras bättre, föreslår en arbetsgrupp tillsatt av Inrikesministeriet. Det behövs en helt ny koordinatorstjänst och en styrgrupp för att samordna arbetet som görs av olika myndigheter. Arbetsgruppen lämnade i dag sitt förslag till inrikesminister Päivi Räsänen (KD).

Sydsvenskan - 16 nov 15 kl. 18:26

Försköna inte arbetet mot terror. Mycket är ogjort.

Tillfällig gränskontroll kräver sin bemanning. Polispådraget var rejält i duggregnet vid Hyllie station på måndagsförmiddagen. Och så kom inrikesministern till slut, en knapp kvart efter angiven tid, och kompenserade sin sena ankomst med raska steg.

Helsingborgs Dagblad - 16 nov 15 kl. 18:26

Försköna inte arbetet mot terror. Mycket är ogjort.

Tillfällig gränskontroll kräver sin bemanning. Polispådraget var rejält i duggregnet vid Hyllie station på måndagsförmiddagen. Och så kom inrikesministern till slut, en knapp kvart efter angiven tid, och kompenserade sin sena ankomst med raska steg.

YLE - 05 jun 16 kl. 19:13

Arbetslivsgurun Guy Ahonen: Arbetet höll på att ta livet av mig

En ordentlig satsning på att folk mår bra i arbetet skulle få Finland på fötter igen. Det har pensionerade forskningsprofessorn Guy Ahonen räknat ut. Ironiskt nog är han själv ett levande exempel på vad ett stressigt arbetsliv kan föra med sig.

YLE - 20 jun 13 kl. 13:02

Arbetet mot människohandel ska effektiveras

Arbetet mot människohandel måste koordineras bättre och för det behövs en helt ny koordinatorstjänst, föreslår en arbetsgrupp tillsatt av Inrikesministeriet. Minoritetsombudsmannen Eva Biaudet (SFP) välkomnar förslaget. Arbetsgruppen lämnade i dag sitt förslag till inrikesminister Päivi Räsänen (KD).

SmålandsPosten - 18 okt 13 kl. 07:21

Kaos i kulturmiljöarbetet

Om en fornlämning påträffas under grävning eller annat arbete, ska arbetet omedelbart avbrytas till den del fornlämningen berörs. Den som leder arbetet ska omedelbart anmäla förhållandet till länsstyrelsen, skriver Lars-Erik Englund, arkeolog. Från och med den 1 januari 2014 gäller ett nytt åldersrekvisit i nya Kulturmiljölagen (KML) med följande innebörd: som fornlämningar räknas alla lämningar efter mänsklig verksamhet som kan antas vara äldre än år 1850.

SmålandsPosten - 18 sep 14 kl. 14:44

Arbetet stoppat vid Sandvik 3

Ett misstänkt sabotage medförde att arbetet stängdes helt vid kraftvärmeverket Sandvik 3 i Växjö på torsdag eftermiddag. Allvarliga brister i säkerheten uppdagades vid bygget av kraftvärmeverket Sandvik 3 under torsdagen.
Enligt uppgifter till Smålandsposten rör det sig om att någon har lossat fästena till byggnadsställningar på flera ställen på ett sådant sätt så att det inte ska synas, något som kan leda till att ställningarna brakar samman om flera personer vistas på samma ställe samtidigt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.