SVT > Videos

Friday, 22 November, 21:22

SVT - 12 sep 11 kl. 16:42

Ett gyllene årtionde för finansbranschenKnut Kainz Rogneruds andra reportage om hur de stora kostnaderna för AP-fonderna gynnat finansbranschen..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Kainz Rogneruds, AP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett gyllene, årtiondeför , finansbranschen
Cornucopia - 01 dec 17 kl. 17:15

Fredagsmys: VA - Det blir inget #MeToo från finansbranschen

Dags för ett riktigt sjukt "fredagsmys". En av de branscher med den allra mest sjuka kvinnosynen är finansbranschen, vilket många läsare informellt påtalat. Läget är så illa att det nog inte kommer något #metoo-uppror skriver investeraren Cornelia Gustafzon i Veckans Affärer.

Dagens PS - 12 apr 18 kl. 12:14

”Finansbranschen skakar – det bör du också göra”

IDD, MiFid och MiFidII är bara några av de för vanligt folk fullständigt intetsägande förkortningar som har och kommer ha stor inverkan på finanssektorn framöver. Förändring skrämmer, förändring kan vara bra men också fruktansvärt dåligt. Det beror ju på drivkrafterna bakom förändringarna.

Realtid - 24 jun 19 kl. 06:00

Chefen har nyckeln till en bättre arbetsmiljö i finansbranschen

Det finns flera förklaringar till det stressiga arbetsklimatet i finansbranschen. Finasförbundets ordförande Ulrika Boëthius skriver om arbetsmiljön i finansbranschen där sex av tio anställda uppger att deras arbetsmiljö är för stressig..

Trelleborgs Allehanda - 14 nov 13 kl. 15:28

Gessle minns en Gyllene återförening

Det blev ännu en succésommar.Nu finns boken som sammanfattar Gyllene Tiders turné och ger återblickar i historien. - Det är kul att det finns dokumenterat, säger Per Gessle.

BT - 28 sep 13 kl. 16:08

Gyllene grynings ledare gripna

Grekisk polis har slagit till mot högerextrema Gyllene gryning och gripit över ett dussin ledargestalter. Efter mordet på en ung musiker finns order att gripa "dussintals" medlemmar, men partiet manar till protester. Musikern Killah P, eller Pavlov Fyssas som den 34-årige rapparen på vänsterkanten egentligen hette, mördades den 18 september.

Kristianstadsbladet - 06 jul 13 kl. 10:40

Premiären gav Gyllene Tider mersmak

Gyllene Tider lockade över 20 000 människor till Marknadsplatsen i Halmstad på fredagskvällen. Nu ser bandet fram emot resten av sommaren. - Det kommer att bli en grym turné, säger Per Gessle efter premiären.

BT - 28 sep 13 kl. 09:03

Gyllene gryning-ledare gripen

Grekisk polis har gripit ledaren för det högerextrema partiet Gyllene gryning, meddelade polisen i dag. "Generalsekreteraren och en parlamentsledamot från Gyllene gryning-partiet greps en kort stund sedan", hette det i ett kort textmeddelande som skickades ut till journalister.Polisens tillslag mot det närmast nynazistiska partiet Gyllene gryning inleddes efter att en musiker på den politiska vänsterkanten mördats, uppger en poliskälla för AFP.

Uppsalanyheter.se - 16 jul 19 kl. 02:34

Härliga tider med Gyllene Tider i utsålt Botaniska

Recension: Gyllene Tider fyllde den vackra Botaniska trädgården med publik och med sin musik. Efter 40 år tog de som band avsked av Uppsalapubliken med en kavalkad av hits. Vi fick se ett tajt och taggat band som inte alls känns trötta, tvärtom så sprudlar det av energi om dem.

Helsingborgs Dagblad - 19 jan 11 kl. 09:59

Finansbranschen växer

Den svenska finansbranschen växer igen, visar branschorganet Swedsecs statistik över antalet anställda på finansmarknaden. Antalet licensierade personer verksamma på finansmarknaden ökade i fjol med 10,5 procent till 8 400, skriver Swedsec i ett pressmeddelande..

DI - 06 mar 11 kl. 19:02

Nytt avtal klart i finansbranschen

Hotet om en konflikt i finansbranschen är undanröjt. Finansförbundet och Bankinstitutens arbetsgivareorganisation (BAO) kom överens om ett nytt avtal om löner och anställningsvillkor på söndagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.