Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 21 November, 06:21

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 11 kl. 16:41

Goldman Sachs tror på dyrare oljaSkuldkrisen i eurozonen och budgetproblemen i USA har sänkt världsmarknadspriset från årshögsta på över 123 dollar per fat i april till dagens nivåer kring 110 dollar per fat. Men råvaruexperter på investmentbanken Goldman Sachs tror att det vänder nu i höst, till följd av begränsningar i produktionsledet. Snittpriset 2012 blir 130 dollar per fat, enligt en färsk analys från investmentbanken..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Sachs, USA, Goldman Sachs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Goldman, Sachs, tror, dyrare, olja
Dagens PS - 04 dec 17 kl. 08:58

Goldman Sachs tror inte ett smack på H&M

Dumpa aktien, råder nu investmentbanken aktiespekulanter. Goldman Sachs har sänkt sin rekommendation på den svenska klädjätten H&M från neutral till sälj, uppger Bloomberg News. Samtidigt sänker investmentbanken riktkursen till 177 kronor från tidigare 220 kronor, vilket innebär att den nya riktkursen är 9,4 procent under H&M-aktiens stängningskurs på fredagen på börsen – den låg då på 195,40 kronor, skriver Di.

Affärsvärlden - 25 mar 14 kl. 16:35

Goldman Sachs tror på räntelyft i USA

Investmentbanken Goldman Sachs tror generellt att räntorna i USA kommer att gå upp, men att räntorna kommer att hålla sig fortsatt låga i Europa..

SvD - 24 jun 15 kl. 07:38

Goldman Sachs tror på Volvo igen

Goldman Sachs höjer sin rekommendation för Volvo till köp från neutral. Men så sent som i april var rådet från Goldman Sachs att sälja..

DI - 26 jan 12 kl. 19:13

Goldman Sachs tror på Ratos

Goldman Sachs upprepar sin starka köprekommendation "conviction buy" för investmentbolaget Ratos och kallar torsdagens kursfall på 2,9 procent för en överreaktion..

DI - 01 jul 13 kl. 13:10

Goldman Sachs tror på aktier

Förra våren skrev Goldman Sachs att det var det bästa köpläget i aktier på en generation. En kraftig börsuppgång senare är aktier fortfarande favorittillgången, skriver Dagens industri..

Affärsvärlden - 06 aug 13 kl. 10:55

Goldman Sachs tror på europeiska aktier

Goldman Sachs kapitalförvaltning har ökat sin exponering mot europeiska aktier..

DI - 16 dec 13 kl. 14:43

Goldman Sachs tror på aktier

Aktier är den säkraste investeringsformen för 2014, enligt Goldman Sachs.Men vinsttillväxten blir inget att hänga i granen jämfört med tidigare återhämtningsperioder..

Affärsvärlden - 06 okt 14 kl. 13:08

Goldman Sachs tror inte på snabb styrräntehöjning

Den amerikanska investmentbanken Goldman Sachs anser att investerare inte bör vara för snabba med att förvänta sig att USA:s centralbank Federal Reserve kommer att höja styrräntan efter fredagens starka arbetsmarknadsrapport..

Affärsvärlden - 25 feb 15 kl. 16:59

Goldman Sachs tror på svagare euro

Investmentbanken Goldman Sachs sänker sina europrognoser..

DI - 28 apr 15 kl. 10:45

Goldman Sachs tror inte på Ericsson

En osäkerhet kring telekombolaget Ericssons marginalutveckling har bidragit till att Goldman Sachs har sänkt sina förväntningar på bolaget, efter rapporten för det första kvartalet..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Förtalsmål mot Cissi Wallin inleds

Förtalsmålet mot kolumnisten och debattören Cissi Wallin, som i sociala medier pekade ut journalisten Fredrik Virtanen som våldtäktsman, inleds i Stockholms tingsrätt klockan 9 i dag. Wallin har åtalats för grovt förtal, sedan hon i oktober 2017 lade ut.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Wallin/Virtanen-fallet: Vad är grovt förtal?

I dag inleds rättegången mot debattören Cissi Wallin, som har åtalats för grovt förtal sedan hon på sin Instagram pekade ut journalisten Fredrik Virtanen som våldtäktsman. Men vad är egentligen förtal? Här reder vi ut vad som gäller med hjälp av juriste.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Tufft för Ljungbyhedsskolan efter Klippans friskolas konkurs

I årskurs sex har fler än hälften av eleverna betygsvarning..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Gränslarm i Sverige efter rymning i Danmark

Dansk polis har utfärdat gränslarm efter att en intagen fritagits från en anstalt, rapporterar Aftonbladet. Svensk polis har kontaktats och vaksamheten vid gränsposteringar kan komma att öka, säger Joanna Ljunggren på polisens nationella mediecenter til.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Ny milstolpe för Lundqvist i NHL

Henrik Lundqvist fortsätter att klättra på topplistorna över legendariska NHL-målvakter. New York Rangers seger över Washington med 4–1 innebär att svensken når topp fem över alla tiders burvaktare med flest segrar. I och med onsdagens vunna match har L.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Fredspristagare till folkmordsrättegång

Under sin tid i husarrest stöttade Aung San Suu Kyi rohingyernas rättigheter. Som statskansler ska hon nu försvara Myanmars behandling av den muslimska minoriteten när Internationella domstolen i Haag tar upp frågan om folkmordsbrott. Länge var Aung San.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Nej till Trumptrogna biljättar

Kalifornien tar avstånd från biltillverkare som inte stödjer delstatens kamp mot president Trump i en konflikt om avgasregler i USA. Bilar från sådana företag, däribland Volvo Cars, ska ej köpas in av myndigheterna. Enligt nya regler stoppas dels fordon.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

”Sverige behöver en nationell plan för hälsosammare matvanor.”

Kristina Sparreljung och Jan Nilsson, Hjärt-Lungfonden..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Sanders: Trump den mest korrupta

Tio aspiranter från Demokraterna stod på scenen i Atlanta på onsdagskvällen lokal tid för en femte debatt. Kvällen inleddes med frågor om riksrättsförfarandet, och presidentaspiranterna kunde i tur och ordning uttrycka sitt missnöje över sittande presid.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Många växter riskerar utrotas

En tredjedel av Afrikas tropiska växer kan vara utrotningshotade. Det visar en preliminär beräkning som har publicerats i den vetenskapliga tidsskriften Science Advances. En grupp forskare har analyserat tillståndet för över 22 000 tropiska buskar, träd.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.