BT > Nyheter

Friday, 22 November, 08:34

BT - 12 sep 11 kl. 16:21

Färre krogbesök i kristiderFler svenskar tror att skuldkrisen kommer att ge avtryck i den egna plånboken. Bland annat väntas bankerna höja sina avgifter på grund av krisen.
Nästan varannan svensk tror nu att skuldkrisen kommer att påverka den egna plånboken negativt, visar en undersökning som nätmäklaren Nordnet gjort. Det är ett rejält uppsving sedan juni då 27 procent räknade med att krisen skulle synas i den egna privatekonomin.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Nordnet, Jan Dinkelspiel, Nordet, TT, USA, Dinkelspiel

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Färre, krogbesöki , kristider
NSD - 02 aug 12 kl. 05:26

Kristider hotar Norrbottens potatisodlare

Länets potatisodlare har blivit hälften så många på tio år. Allt färre lockas av ett yrke där man riskerar att gå med förlust i slutet av säsongen. - Det börjar bli kritiskt, säger Ingemar Nilsson vid Hushållningssällskapet..

SR - 20 sep 14 kl. 04:00

Kristider för svenska mjölkbönder

Nu slår Rysslands handelsstopp mot de svenska mjölkbönderna. Det senaste halvåret har mjölkpriset till många av landets bönder sjunkit flera gånger, och mjölkpriserna på världsmarknaden fortsätter att falla på grund av ett större utbud och en svagare efterfrågan..

Nyteknik - 06 okt 17 kl. 14:33

Lokala elsystem viktiga i kristider

En ny trend är små lokala elsystem för att klara kriser. Ludvika skissar på en sådan lösning för att trygga elförsörjningen vid större strömavbrott..

Länstidningen i Jämtland - 28 maj 18 kl. 11:45

Nygammal information om kristider - Kalle Olsson (S): "Jag ser det som en solidaritetshandling att den enskilde förbereder sig"

De senaste åren har fokuset kring samhällets beredskap i händelse av kris eller krig blivit allt större. Nu skickas en broschyr ut till alla hushåll i landet som talar om hur medborgaren ska agera om samhället drabbas av svårare störningar. Samtidigt kör många av länets kommuner informationskampanjer under krisberedskapsveckan som infaller nästa vecka..

YLE - 31 jul 17 kl. 15:08

Arvi Tavaila: Nylands brigads roll blir allt viktigare

Nylands brigad ska bli snabbare både på att reagera och agera då det behövs. Det säger kommodor Arvi Tavaila som är brigadens nya kommendör. Den första augusti tar han över efter kommodor Kjell Törner.

Supermiljöbloggen - 22 aug 18 kl. 07:20

Partigranskningen: Vad vill KD göra för miljön?

Kristdemokraterna har inte profilerat sig inom miljöfrågan, vilket syns tydligt i deras budget och valmanifest. Vad skulle en kristdemokratisk miljöpolitik innebära för Sverige? Partiets politik Kristdemokraterna har inte profilerat sig i miljöfrågan.

YA - 23 feb 13 kl. 04:01

Plantera nytt alliansträd

Foto:
Under ett par sensommardagar i Högfors 2004 bildades en allians mellan fyra partiledare i opposition.
Centerns Maud Olofsson och det sargade Moderaternas unga hopp, Fredrik Reinfeldt, insåg att det fanns en historisk möjlighet att besegra Socialdemokraterna. Folket hade börjat tröttna på Göran Persson, trots att han en gång vunnit respekt långt in i borgerliga kretsar för saneringen av statsfinanserna.

SmålandsPosten - 04 okt 13 kl. 00:30

En välfärd i världsklass

Mycket pekar på att skattesänkningar kommer att ställas mot ökade offentliga utgifter under nästa års valrörelse. Välfärden ligger väljarna varmt om hjärtat. Men i en växande ekonomi går det att både sänka skatter och satsa på kvalitet i välfärden.

Sydsvenskan - 08 nov 12 kl. 06:30

Pengafokus i fyra år till

Rösträkningen i det amerikanska presidentvalet blev långt ifrån den utdragna rysare som många hade trott. Men Barack Obama lär trots det inte få ägna många timmar åt att fira. Nu väntar nästa hårda fajt, den om ekonomin.

BT - 12 nov 12 kl. 16:03

Låga lönekrav räcker inte

Att de fem stora industrifacken inom LO och TCO har kommit fram till att svensk ekonomi inte klarar högre lönelyft än 2,8 procent och en jämställdhetssatsning är naturligtvis bra. Och att LO-kollektivet som helhet är med i matchen och inte utmanar konjunkturerna med högre krav än så är värt en applåd. Men det är långt ifrån säkert att det räcker.

BT - 14 dec 12 kl. 11:08

Vem tar notan för julbordet?

Vi lever i skinkans, sillens och det småvarmas tidevarv. Frågan är bara vem som får betala notan för julbordet. Säga vad man vill om nyttan av lätta luncher och kalorifattiga kalas, men för många skulle det nog vara svårt att avstå från nöjet att äta den traditionella julmaten.

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

Fortsatt svensk turisthandel med vilda djur

Svenska turister som besökt Afrika och Asien uppger att de köpt souvenirer av elfenben, tagit selfies på djurshower eller ätit hajfenssoppa och bushmeat, enligt en ny undersökning..

BT - 1 timme sedan

Ny Säs-modell ger 500 fler operationer per år: ”Göra allt lite bättre”

Skene lasarett blir med största sannolikhet Sjuhärads operationscentrum. Kapaciteten ökar med 30-40 procent. – Vi hoppas på 500 fler operationer per år, säger Joakim Höstner, verksamhetschef för ortopedkliniken vid Södra Älvsborgs sjukhus..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.