Opinionen.se > Opinion

Friday, 22 November, 01:25

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Ving star läxläsning för semestrande barn
Det kan ibland vara svårt för barnen att få långledigt från skolan. Därför startar Ving nu läxhjälp på resan för sina yngre resenärer, rapporterar resetidningen Vagabond..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Ving, Vagabond

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ving, star, läxläsningför , semestrande, barn
Helsingborgs Dagblad - 14 feb 18 kl. 18:00

Alexandra Pascalidou gästar torsdagsföreläsning

#Metoo-temat fortsätter även i andra föreläsningen den 1 mars..

Skånskan - 17 feb 19 kl. 10:00

Svensk och dansk sträckläsning

Deckarspalten Blindtunnel (Lind & co) är journalisten och författaren Tove Alsterdals femte spänningsroman och också hennes bästa – hittills. Det vill inte säga lite eftersom alla, från debuten Kvinnorna på stranden (2009) och framåt, har varit suverän läsning med starka, verklighetsförankrade berättelser och snyggt komponerade intriger.
Alla Alsterdals spänningsromaner är fristående men de knyts ihop av just den här ambitionen att berätta något ur vår verklighet, historiskt eller från nuet, som vi kanske inte visste så mycket om tidigare.

YLE - 29 jan 16 kl. 08:14

Simonsen: NHL – ge All Star en betydelse eller slopa konceptet

Att vakna en fredag morgon och knäppa upp sidan 235 på text-TV-appen bara för att märka att det inte spelats NHL under natten betyder ofta bara en sak – att det igen är dags för All Star-veckoslut. All Star. Ett evenemang NHL:s crème de la crème samlas för att visa upp det bästa de kan under ett veckoslut fyllt av kufiska talangtävlingar och målfyrverkerier.

Dagens PS - 28 aug 19 kl. 11:12

Ving-ägaren kollapsar på börsen: Nytt räddningspaket

Resejätten Thomas Cook Group, som äger svenska Ving, får ett rejält kapitaltillskott av sin kinesiska storägare Fosun i ett räddningspaket. Den klassiska brittiska resejätten har varit rejält finansiellt pressat under våren och sommaren, men nu tycks alltså en finansiell lösning kunna komma på plats. Fosun köper 75 procent av charterverksamheten inom Thomas Cook Group, en affär som kräver myndigheternas godkännande.

UT - 09 dec 15 kl. 20:29

Ny tränare till Södra Ving

Södra Ving har gjort en meriterad tränarvärvning till sitt herrlag i tidigare UIFK-tränaren Senad Filipovic. Division 5-kollegan Limmared satsar däremot på en intern lösning..

SmålandsPosten - 03 dec 13 kl. 06:16

Söker bidrag för nya hästar

Theleborgs Ryttarsällskap har haft problem med sina hästar. Flera av dem har fått avlivas. Nu hoppas föreningen få loss en halv miljon kronor från kommunen för att köpa nya.

Expressen - 30 aug 13 kl. 22:27

Tankeläsning som i Star Trek - framtiden?

NEW YORK. De senaste vetenskapsrönen från USA är som hämtade från Star Trek - forskare där har nämligen kommit ett steg närmare tankeläsning. Under ett experiment i Washington lyckades en person påverka en annan persons datorspelande - med hjälp av tankekraft, skriver Washington Post..

YLE - 01 jan 16 kl. 07:09

Spökbåt och jultomten lockade till läsning under 2015

Den mest lästa artikeln på Yle Österbottens sidor under gångna året är Swanbåten som spökseglar på världshaven. Annat som också lockade till läsning var skräpplockning, vargjakt och Sara Forsberg. Här presenterar vi de tio mest lästa artiklarna under 2015.

Skånskan - 07 maj 16 kl. 14:00

Dick Harrison gästar jubilerande 120-åring

Höör Den 14 maj firar Höörs Föreläsningsförening 120 år. På plats kommer Dick Harrison att bjuda på vårens sista föreläsning och han hyllar föreningens arbete och engagemang.Hungern efter att få tillhöra en av de bildade startade i slutet av 1800-talet.

Skånskan - 29 jun 16 kl. 10:30

Publiken får ta nödvägen när Özz Nûjen gästar Eslöv i augusti

ESLÖV Det blir en nödlösning i dubbel bemärkelse när komikerstjärnan Özz Nûjen gästar Medborgarhuset i slutet av augusti.
För att kunna ta in publiken till stora salen tvingas man använda nödutgången som ingång.Den firade komikern Özz Nûjen kommer i fint sällskap när han framträder på Medborgarhuset i Eslöv den 28 augusti.

YLE - 24 jan 14 kl. 05:13

Medicinsk uppföljning för hästar måste bli striktare

Det finns brister i systemet som används att kontrollera vilka mediciner en häst har fått under sitt liv. Det här kan leda till att hästar skickas till slakt, trots att de fått mediciner som gör att hästens kött inte är lämpligt som livsmedel. Sonja Leskinen har utvecklat ett system som bättre kontrollerar hästarnas medicinska historia och som ska göra det svårare att förfalska information.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.