SVT > Videos

Sunday, 17 November, 08:10

SVT - 12 sep 11 kl. 15:55

"Anmärkningsvärt av Säpo att inte förklara"
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Säpo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anmärkningsvärtav , Säpoatt inte , förklara
DN - 22 jul 19 kl. 15:01

Facket efter kritiken från Coops vd: Anmärkningsvärt och nedlåtande

När Coops vd skulle förklara verksamhetens ekonomiska nedgång tog han upp bristande kundbemötande från anställda i butikerna. Kommentarer som är högst anmärkningsvärda och nedlåtande, menar fackförbundet Handels. – Jag förstår om anställda blir oerhört förbannade, säger förbundsordföranden Susanna Gideonsson..

Alliansfritt Sverige - 09 aug 12 kl. 13:50

Bildt KU-anmäld för ministerstyre

LÄGGER SIG I. I Sverige får regeringen enligt lag inte lägga sig i myndigheternas enskilda ärenden. Detta har inte hindrat utrikesminister Carl Bildt (M).

YLE - 17 aug 16 kl. 10:21

Läroplanen-u-akbar!

I går morse följde jag min yngre son till skolan. Det var hans första skoldag, hans första steg på skolvägen, och som det ofta går så var pappan antagligen nervösare än barnet, som stolt och högljutt gick omkring och förevisade sin nya ryggsäck för sina nya klasskamrater. Med sig på skolvägen har vår lillgrabb inte bara en sprillans ny ryggsäck, utan också en sprillans ny läroplan.

YLE - 27 mar 14 kl. 04:15

Analys: Mer makt än en minister?

Vill man ha inflytande som europaparlamentariker så finns makten inom räckhåll. Men då gäller det att arbeta hårt, ta för sig och skapa förtroende bland de europeiska kollegorna. Svenska Yles EU-ranking visar dels att de finländska parlamentarikerna har lyckats rätt väl med att få uppdrag där de kan utöva större inflytande.

BT - 11 jul 14 kl. 07:54

Just nu: Polisen backar om Markparet

Polisen lägger ned samtliga polisutredningar som berör anmälningar gjorda av Markparet. Men polisen dementerar tidigare uppgifter om att brotten skulle vara uppdiktade. –Vi borde inte ha gått ut med uppgifter av spekulativ karaktär, säger Erik Nord, operativ chef vid polismyndigheten i Västra Götaland.

BT - 08 jan 15 kl. 21:30

Hård kritik mot stoppad vargjakt

Licensjakten på varg i Värmlands och Örebro län, som skulle inletts på fredagen, stoppades i sista stund av förvaltningsrätten. - Fullständigt oanständigt, anser Jägareförbundets ordförande Björn Sprängare.Beslutet från förvaltningsrätten i Karlstad gäller tills vidare, och är inget slutligt avgörande.

YLE - 11 aug 15 kl. 16:02

Sex, våld och energidrycker - vad pojkar vill tala ut om

Min flickvän tycker vi ska skaffa barn. Jag är 18 och hon är 17.
Jag tror jag gillar pojkar – hur gör jag för att bli heterosexuell?

YLE - 31 maj 16 kl. 17:13

Vart är alla grisar på väg?

Vi fick in ett tips som ursprungligen handlade om bacon från Polen men också om vart grisarna som far till Hangö är på väg. Svaret på frågan visade sig vara mycket mer intressant än man från början kunnat tro. Så här jobbade vi med det här tipset.

BT - 04 jun 12 kl. 14:32

Snedvrider konkurrensen i Borås

S-ledda Borås är ett tydligt exempel på att det inte finns någon klar partilinje i vad ett bra företagsklimat verkligen innebär. När miljonkontraktet om anläggningen av den nya testbanan i Hällered skulle upphandlas valde Ulf Olsson (S) och hans bundsförvanter att ge kontraktet direkt till servicekontoret, skriver Cecilie Tenfjord-Toftby. Med Stefan Löfven vid rodret menar Socialdemokraterna att man nu vill föra en mer näringsvänlig politik.

SVT Debatt - 05 jun 13 kl. 06:15

Myndigheterna borde tacka hackarna, inte åtala dem

DATASÄKERHET Huvudboven i den stora dataintrångsmål som idag avslutas är inte hackaren Gottfrid Svartholm Warg ? utan myndigheter som Skatteverket och Kronofogden, som inte tar hand om persondata på ett säkert sätt. När personuppgifter kommer på vift borde den som är ansvarig åläggas att informera berörda parter, skriver Marcin de Kaminski.

SVT Debatt - 17 jun 13 kl. 14:43

Självklart av Kungen att reagera på SVT:s felaktigheter

KUNGLIG VREDE Carl XVI Gustaf har följt de avtal som gäller vid renoveringen av Stenhammars slott, och enligt uppgift lagt ut 30 miljoner av privata medel. Att i det läget anklaga Kungen för att ha snuvat skattebetalarna på pengar är så befängt att vem som helst i hans ställe skulle ha sagt ”fy fan”. SVT:s reportage om Kungens renovering är i långa stycken felaktigt och missvisande, skriver Sigfrid Leijonhufvud.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.