Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 19 November, 10:54

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 11 kl. 15:54

Upp och ner för ÖVKÖrkelljunga VK har tillbringat helgen i Falkenberg och spelat fyra träningsmatcher.? Robert Jonsson har överraskat mycket positivt och vårt centeranfallsspel med Sebastian Helgesson och Simon Gade har fungerat bättre än förväntat, säger ÖVK-tränaren Martin Olafsen.Något som var dåligt?? Vår förmåga att hålla fokus uppe. Plötsligt har vi bara rasat ihop..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
ÖVK, VK, Falkenberg, Jonsson, Sebastian Helgesson, Simon Gade, Martin Olafsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Upp och nerför , ÖVK
DI - 1 timme sedan

Uber-konkurrent i New York lägger ner

Uber-konkurrenten Juno i New York lägger ner. I samband med att man lägger ner annonserar man samarbete med rivalen….

SmålandsPosten - 5 timmar sedan

Såga inte ner blodlönnsallén längs med Mörners väg

I kvarteret ”Hovdalbogård 3 och 4”, längs med Mörners väg mellan Kungsvägen och Liedbergsgatan, finns planer på att såga ner blodlönnsallén för att kunna bygga 5 massiva 6-våningshus..

Ekonomistas - 17 maj 18 kl. 08:30

Gästinlägg: Höga kostnader men osäkra vinster av sänkta ingångslöner

I detta gästinlägg diskuterar Niklas Blomqvist, doktorand vid Nationalekonomiska institutionen vid Stockholms universitet den forskningen kring sysselsättningseffekterna av sänkta löner. Bland annat så ifrågasätts Arbetsmarknadspolitiska rådets (AER) slutsats att sänkta ingångslöner skulle ha betydande sysselsättningseffekter. Sänkta ingångslöner som medel för att öka sysselsättningen för lågutbildade och nyanlända har åter börjat debatteras efter en rapport av AER och ett förslag om inträdesjobb från Alliansen.

Kristianstadsbladet - 03 mar 12 kl. 06:30

Ner, ner, ner, upp

Nån har ihjäl en violin på P2. Fascinerad följer jag den dalande tonen. Den lider.

Cornucopia - 02 feb 16 kl. 12:22

Höga medellöner för civilekonomer

Fackföreningen Civilekonomerna rapporterar föga överraskande om nya rekordmedellöner för sina medlemmar. Medellönen för en civilekonom ligger nu över 50 000:- SEK, men att det är nytt rekord är i sig förstås inte överraskande eftersom löner generellt höjs varje år.

Vad som kan sänka medellönen för civilekonomernas medlemmar är förstås om arbetslösheten ökar mer än lönerna eller om många unga med lägre löner anställs.

Sydsvenskan - 10 feb 16 kl. 16:55

Alliansen på offensiv för lägre löner

Alliansen och näringslivet har gått till samlad attack för lägre löner.LO kämpar emot.Och Stefan Löfvens rödgröna regering ligger anmärkningsvärt lågt i sitt försvar av "den svenska modellen".

Alingsås tidning - 02 okt 17 kl. 05:30

20 träd tas ner – utgör säkerhetsrisk

Flera av träden runt Landskyrkan är i mycket dåligt skick – totalt kommer 20 träd att tas ner under den närmsta tiden.
– Som det är idag utgör de en säkerhetsrisk, säger Alexander Ryman, kyrkogårdsföreståndare, som berättar att nya träd kommer att planteras under hösten.
Redan 2012 upprättades det i Alingsås pastorat en trädvårdsplan över samtliga kyrkogårdar, och även för områdena utanför Christinae kyrka och Landskyrkan.

Cornucopia - 23 feb 15 kl. 09:36

Bostadspriskvot - antal årslöner bostaden kostar per län

Höga bostadspriser motiveras av bostadsbubbleförnekarna ibland med att man har högre löner i t ex Stockholm. Men sett i förhållande till lönerna så är ändå Stockholm avgjort dyrast och högre löner kompenserar inte bostadspriserna.
Siffrorna avser 2013, då SCB inte har publicerat inkomster för 2014 än, vilket förstås beror på att det inte finns några färdiga deklarationer för 2014.

Helsingborgs Dagblad - 18 aug 15 kl. 19:08

Förmåner i all ära, men lön och arbetsmiljö är ändå viktigast.

Sjuksköterskor, socialsekreterare och lärare, alla kämpar de för högre löner. Regeringen, som egentligen inte alls ska lägga sig i lönesättningen, stöttar kraven, inte minst när det gäller lärarna. I det fallet har det öronmärkts statliga pengar för ändamålet.

YLE - 24 aug 16 kl. 12:02

Vartiainen: Sänkta löner kräver inte vetenskaplig bevisföring

”Om man vill ha stenhårda vetenskapliga bevis för att en reform fungerar skulle man aldrig kunna göra någonting.” Så avfärdar Juhana Vartiainen uttalanden om att det är svårt att bevisa vetenskapligt att lägre löner minskar på arbetslösheten. Svenska Yle kunde på tisdagen berätta att två av Finlands främsta experter på arbetslivsfrågor avfärdar tanken att lägre löner skapar fler arbetsplatser.

YLE - 18 feb 17 kl. 11:57

Asylsökande barn tvingas byta skola när Migri lägger ner förläggningar

Migri lägger ner de platser Luona har hyrt åt asylsökande familjer i Forenomlägenheter i Vanda och Esbo. Nu måste familjer med skolbarn flytta till helt andra orter i landet, och börja i nya skolor. När antalet asylsökande minskar måste också antalet förläggningar i landet minska.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Polisinsats vid Olympiaskolan

Polisen på plats för att kontrollera en uppgift med en elev..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

SVFF ändrade reglerna efter ÖFK-fallet

Svenska fotbollförbundet (SVFF) kunde inte straffa Östersunds FK och dess tidigare ordförande Daniel Kindberg för ekonomiska oegentligheter. Detta på grund av att preskriptionstiden på två månader, från det att en förseelse var känd, överskridits. Därme.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Alla helsingborgare kan uppleva hans livsverk

Linda Fagerström minns konstnären Tomas Nordbäck (1938-2019)..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Räddning av Ving betalas av andra

Kunderna och staten får täcka upp för den kontroversiella räddningen av resebolaget Ving, skriver Svenska Dagbladet. När norske hotellkungen Petter Stordalen härom veckan under stort jubel kunde presentera en räddning av konkursade Thomas Cooks nordiska.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Norska Nasjonalmuseet invigs först 2021

Bygget av nya Nasjonalmuseet i Oslo blir försenat, och invigningen flyttas därför från hösten 2020 till våren 2021, uppger norska medier. Osaken är en försenad leverans av teknik och säkerhetsdörrar till byggherren Statsbygg. – Det är trist.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Nya upptäckten: brister i den bärande konstruktionen på sjukhuset

Ritningarna från 1970-talet stämde inte..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Sprängdåd mot restauranger hotar besöksnäringen

Visita: ”Jätteviktig fråga för Sverige som turistland”..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Kazakiskt bolag vill köpa Boeing-plan

Kazakiska lågprisflygbolaget Air Astana planerar att köpa 30 plan av Boeings 737 Max 8-modell. En avsiktsförklaring mellan Air Astana och Boeing har tecknats i samband med en flygmässa i Dubai. Under måndagen meddelades att turkiska Sunexpress beställt.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Kvinna död efter att ha blivit påkörd

En kvinna i 35-årsåldern har omkommit i en olycka i Linköping..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Bostadsbyggandet minskar

Antalet påbörjade lägenheter minskade med tio procent jämfört med samma period 2018..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.