IDG > IT

Wednesday, 13 November, 21:24

IDG - 12 sep 11 kl. 15:31

Lär dig mer om Cubase 6Den 29 september har du chansen att djupdyka i de nya funktionerna i Cubase 6. Studio och Steinberg bjuder in till seminarium i Stockholm med Steinbergs produktspecialist Jelmer Althuis..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Cubase, Steinberg, Stockholm, Steinbergs, Jelmer Althuis

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lärdig , merom , Cubase6
IDG - 14 nov 12 kl. 10:00

Här är nya Cubase 7

För Cubase-användare kommer julafton extra tidigt i år. Den femte december släpps nämligen Cubase 7 - en rejäl uppdatering som fokuserar på helt nya mixverktyg och kreativa hjälpmedel för komposition..

IDG - 14 mar 11 kl. 14:18

Loopmanglare från Cubase släpps för iOS

Steinbergs loopmanglare Loopmash som gjorde entre i Cubase 5 lanseras nu för de iOS-kompatibla enheterna iPad, iPhone och iPod Touch..

IDG - 01 mar 12 kl. 09:56

Fräscha syntar i Cubase 6.5

Helt oväntat släppte Steinberg en stor uppdatering av sitt musikprogram Cubase. Bland nyheterna återfinns två nya mjukvarusyntar, bättre stöd för Rewire och direktintegration med Soundcloud..

IDG - 17 dec 12 kl. 14:24

Nu finns Cubase på Ipad

Det är mjuka klappar som gäller för Steinberg i år. Nu släpps inspelningsprogrammet Cubase i en version för Apples surfplatta Ipad..

IDG - 21 jan 13 kl. 11:29

Boken som lär dig Cubase 7

I februari kommer Johan Axelssons lärobok om Cubase i en uppdaterad version som täcker nyheterna i nya version 7 av Steinbergs inspelningsprogram..

IDG - 01 dec 14 kl. 11:25

Cubase-tips: Jobba smart med loopbaserat låtskapande

Att jobba med loopar innebär ofta en hel del trixande. Med Arranger-spåret i Cubase går det desto smidigare..

IDG - 12 dec 14 kl. 10:29

Cubase-tips: Locka fram kreativiteten

Ackordspåret som gjorde debut i Cubase 7 gör det enkelt och roligt att experimentera fram ackordföljder och arpeggiator-fraser..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Flodén: Goda möjligheter göra finanspolitiken mer expansiv

Riksbankens möjligheter att göra penningpolitiken ännu mer expansiv är begränsade, medan det däremot finns goda möjligheter att göra finanspolitiken mer expansiv. Det sade vice riksbankschef Martin Flodén i ett tal på onsdagen, enligt ett förskrivet anförande..

Dagens PS - 13 timmar sedan

Är de rimligt att höja elskatten ännu mer?

DAGENS FRÅGA – tyck till om dagens snackis direkt här på Dagens PS. Vi lägger alltid upp resultatet från gårdagens fråga. Nästan hälften av elskatten är i dag skatt, och Dina Pengar i Expressen berättar att elskatten fyrdubblats sedan avregleringen 1996 men att en ny höjning trots det stundar från årsskiftet när elskatten ska indexeras.

Dagens PS - 13 timmar sedan

Är det rimligt att höja elskatten ännu mer?

DAGENS FRÅGA – tyck till om dagens snackis direkt här på Dagens PS. Vi lägger alltid upp resultatet från gårdagens fråga. Nästan hälften av elskatten är i dag skatt, och Dina Pengar i Expressen berättar att elskatten fyrdubblats sedan avregleringen 1996 men att en ny höjning trots det stundar från årsskiftet när elskatten ska indexeras.

Fler nyheter från IDG

IDG - 11 dec 18 kl. 10:13

Klarna ger stöd för Apple Pay


Klarnas kortkunder kan nu betala med mobilen eller med klockan..

IDG - 11 dec 18 kl. 09:30

Konverteringsfeber får Knowit att köpa ny digitalbyrå


Konsultbolaget Knowits digitalbyrådel fortsätter att växa med förvärv..

IDG - 11 dec 18 kl. 09:30

It-jättarna fördömer ny anti-krypteringslag – "underminerar mänskliga rättigheter"


Apple, Google, Microsoft , Facebook och flera andra it-bolag dömer ut Australiens nya lag som ger långtgående befogenheter för polisen att ta del av krypterade data..

IDG - 11 dec 18 kl. 09:35

Swish ligger nere – går inte att göra betalningar


Betalappen Swish gick ner under tisdagsmorgonen – vilket innebär att kunder inte kan genomföra betalningar..

IDG - 11 dec 18 kl. 09:02

Google+ läckte data från 52 miljoner användare


En ny API-bugg i Google+ öppnade privata data för 52 miljoner användare. Utvecklare hade tillgång till personuppgifterna under en hel vecka..

IDG - 11 dec 18 kl. 06:02

Inte bara finmekanik – hundra utvecklare krävs för att driva svenska succéklockan


Klockföretaget Daniel Wellington har på bara ett par år vuxit till ett globalt företag som omsätter över tre miljarder kronor. En nyckel i det här har varit en storsatsning på teknik och inte minst på molnet..

IDG - 11 dec 18 kl. 06:06

Webbens viktigaste säkerhetsprotokoll uppgraderat – här är nyheterna i TLS 1.3


Säkerhetsprotokollet TLS är nu officiellt släppt i den nya versionen 1.3. Nyheterna inkluderar flera åtgärder som förbättrar både säkerhet och prestanda..

IDG - 10 dec 18 kl. 16:28

Tre gick lottlöst ur den stora frekvensauktionen


Det första steget av auktionen i 700 MHz-bandet är nu avslutat och det blev ett hårt slag för Tre som inte lyckades ta hem något frekvenstillstånd..

IDG - 10 dec 18 kl. 15:48

Kinesisk domstol går på Qualcomms linje – säljstopp för äldre Iphone i Kina


Qualcomm verkar ha vunnit en åtminstone tillfälligt viktig seger mot Apple i Kina – en domstol har stoppat försäljningen av många Iphone-modeller..

IDG - 10 dec 18 kl. 15:48

Mozilla "djupt oroliga" över att Microsoft dödar Edge


Microsoft överger webbläsaren Edge till förmån för en ny Chromium-baserad webbläsare. Detta oroar Mozilla som blir det enda kvarvarande alternativet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.