Newsmill > Opinion

Sunday, 17 November, 05:29

Newsmill - 09 sep 11 kl. 20:45

Socialstyrelsens granskare saknar kunskap om ungdomshemmenhttp://www.newsmill.se/trackback/39310Nu nr Socialstyrelsen har tagit ver granskningen av verksamhet inom Statens institutionsstyrelse r det tydligt att granskarna inte har tillrcklig kunskap. Att man inte ens knner till att ungdomarna p hemmen r tvngsomhndertagna r minst sagt ynkligt, skriver Mikael Andersson, huvudskyddsombud p SIS ungdomshem Ryds brunn..
Läs mer på Newsmill

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Socialstyrelsens, granskare, saknar, kunskapom , ungdomshemmen
Sydsvenskan - 22 sep 11 kl. 20:39

"Politikerna saknar kunskap om vården"

Tillgängligheten i sjukvården är dålig och de senaste årens organisationsförändringar i Malmö och Lund har gjort situationen värre, skriver Anders Jeppsson, läkare och antropolog med mångårig erfarenhet av sjukvårdsplanering på internationell och nationell nivå.
Ingen kan ha undgått debatten om sjukvården i Malmö och Lund. Den har till stor del fokuserat på vilka kliniker som ska finnas i Lund och vilka som ska finnas i Malmö.

Dagensanalys.se - 05 maj 17 kl. 09:31

Marknadsförare saknar kunskap för att analysera data

I en undersökning av 250 marknadschefer framkommer att 40 % ser avsaknad av data och förmåga att analysera data som den största utmaningen för deras kundrelationer. Det är företaget Jaywing som genomförde studien på brittiska bolag i fyra olika industrier. Mer än 90 % av de tillfrågade anser att datahantering är en nyckelfaktor för deras verksamhet.

YLE - 07 aug 16 kl. 14:45

Unga saknar kunskap om fackförbund

Enligt en enkät som Yle utfört verkar unga inte intresserade av att ansluta sig till fackföreningar. Enkäten visar att varannan ung under 25 år inte tillhör ett fack. En orsak tros vara att ungdomar inte ser nyttan av att gå med i ett förbund eftersom många jobbar på korta avtal i dag.

BT - 05 aug 18 kl. 11:36

Frisörer saknar kunskap om afrohår – en salong i Borås bryter trenden

Det är brist på frisörer som har kunskap om afrohår i Borås. En orsak är att frisörelever saknar rätt studiepreparat. Hellen Oderas salong går mot strömmen – rastaflätor, färgning och dreadlocks är hennes specialitet.

Dagensanalys.se - 20 apr 18 kl. 12:01

Åtta av tio svenskar saknar kunskap om nya personuppgiftslagen

Kunskapen är låg bland privatpersoner om vad den nya dataskyddsförordningen GDPR innebär. Med bara drygt en månad kvar tills den börjar gälla, svarar åtta av tio att de har låg eller ingen kunskap alls om hur den påverkar dem. Det visar en ny undersökning från Visma, genomförd av Sifo.

Kristianstadsbladet - 12 maj 13 kl. 14:20

Lärare saknar kunskap om kränkningar


Tillgången till datorer i den svenska skolan har fördubblats sedan 2008, enligt Skolverket. Men lärarnas kunskaper släpar efter. Fler än varannan lärare anser att det behövs mer kunskap för att kunna förebygga kränkningar på nätet.

SR - 25 nov 13 kl. 01:51

"Polisen saknar kunskap för att utreda kvinnovåld"

Bara två av tio polisanmälningar i Sverige om våld mot kvinnor i nära relationer klaras upp. Anledningen är bland annat dålig kunskap inom polisen, och brister i rutiner och dokumentation. Det skriver Magnus Lindgren, generalsekreterare för stiftelsen Tryggare Sverige, på DN.

YA - 29 okt 14 kl. 03:50

Okej att ministrar saknar kunskap

Vad bör en minister kunna?
Eller annorlunda uttryckt: vilken kompetens bör han eller hon ha för att kunna fatta väl underbyggda politiska beslut? Frågan är aktuell efter den senaste tidens kritik mot kulturminister Alice Bah Kuhnke (MP) och forskningsminister Helene Hellmark Knutsson (S).

Metro - 18 apr 16 kl. 13:26

Nyanlända saknar kunskap om sex

Många nyanlända ungdomar har bristande kunskap om hälsa, sexualitet och jämställdhet. Men nu ska de....

UNT - 18 apr 16 kl. 13:23

Nyanlända saknar kunskap om sex

Många nyanlända ungdomar har bristande kunskap om hälsa, sexualitet och jämställdhet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.