Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 13 November, 18:25

Affärsvärlden - 12 sep 11 kl. 15:41

Valutaexperter: Gör klipp på nok och sekDet verkar som att den norska och den svenska kronan har blivit nya "safe haven-valutor", men man måste agera snabbt eftersom dessa valutor saknar den likviditet som krävs för att absorbera all flykt till säkerhet utan att appreciera kraftigt. Det kommer att leda till att myndigheterna slår tillbaka. Det skriver HSBC:s valutateam i en analys daterad den 12 september..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
HSBC

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Valutaexperter, Gör, klipp, nokoch , sek

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

En enkel till Shanghai?

Med ständigt framförflyttade miljönyttiga vinster från långt ifrån transparenta solenergiprojekt i Kina lyckas listningsaktuella ASAB ta in alltmer kapital via First North-modern Soltech samt skräpobligationer. Risken är att svenska privatsparare köper dyra enkelbiljetter till Mittens rike..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Torsk på hamburgare

De välkända Siljabåtarna är sedan många år i estländsk ägo och nu försöker Tallink att ro iland tillväxt utanför fartygen, bland annat via en Burger King-franchise i Baltikum..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Gjorde ett klipp i Dometic

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Störst prognoslyft i Boliden

Snart är rapportsäsongen till ända, vilket betyder att analytikerna har uppdaterat sina vinstestimat..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

”Meds till börsen”

BÖRSGOLVET..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Vietnam vinnare på handelskrig

Thailand och Vietnam är båda populära vinterdestinationer. Ur ett investerings- perspektiv skiljer sig temperaturen dock åt betydligt mellan de båda länderna..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

För tidigt säkra vinsten

Ventilationsfirman Systemair är tveklöst på rätt väg. Tillväxten är god och fortsatta lönsamhetslyft lär stå för dörren. Aktien har mer att ge..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Vips så försvann tillväxten

Hårdare konkurrens som följs av utraderad tillväxt i kombination med stora insiderförsäljningar är sällan en lovande dramaturgi i börsbolag. Affärsvärlden skruvar ned köprådet i Mips..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Värdestrategin levererar

Nordiska Värdeportföljen avrundar en stark rapportperiod där flertalet lågvärderade case överpresterat börsen. En helt ny position har tillkommit de senaste veckorna, en befintlig har sålts helt och tre har viktats om..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

”Vi har vuxit enormt snabbt”

Efter åtta månader presenterar Scandics vd Jens Mathiesen den bästa rapporten i hotellbolagets historia. Nu tilltar konkurrensen, inte minst på hans egna hemmaplan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.