Sydsvenskan > Nyheter

Sunday, 17 November, 15:39

Sydsvenskan - 12 sep 11 kl. 15:35

Oväder på väg mot SkåneRegnet kommer att nå Skåne någon gång under sena eftermiddagen eller tidiga kvällen på måndagen. Nederbörden stannar kring 5 millimeter. Vindarna blir friska till hårda.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Skåne, Persson Under, Katia, Linnea Rehn, SMHI, Skagerack, Östersjön, Anders, Kustbevakningen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oväder, vägmot , Skåne
Alingsås tidning - 10 timmar sedan

Här kan 155 bostäder byggas

Nu har startskottet gått för ombyggnaden av kvarteret Hyvlaren i centrala Vårgårda där 155 nya bostäder kan byggas.
Nu har fullmäktige i Vårgårda antagit den detaljplan som möjliggör en rejäl om- och utbyggnad av centrala delar av orten. I planen ingår fastigheterna Hyvlaren 2-5, där bland annat Komvux och Räddningstjänsten ligger i dag.

Ekonomistas - 11 nov 13 kl. 07:46

Dags att tala klarspråk om äpplen och bostäder!

En vanlig uppfattning är att det råder bostadsbrist i Stockholm och andra storstäder och att det under en lång tid har byggts för lite. Men vad innebär det att det råder ”brist” och att det byggs ”för lite”? Nedanstående figur är hämtad från Stockholms landsting och visar tillskottet av nya bostäder i förhållande till befolkningstillväxten i Stockholms län.

Helsingborgs Dagblad - 02 dec 15 kl. 22:03

Gör inte om Söder till norr

Söder ska lyftas, Söder ska integreras med resten av centrala Helsingborg… jag har tidigare också tänkt så. Liksom per automatik. Men man ska kanske göra tvärtom?

BT - 15 dec 14 kl. 17:42

Löfven tveksam till Söder som talman

Kritiken mot andre vice talman Björn Söder (SD) växer efter helgens uttalande om judar och samer. Statsminister Stefan Löfven tycker att det är tveksamt att han ska företräda Sverige.På måndagen nådde kritiken riksdagen.

YLE - 04 sep 16 kl. 18:34

Spa, hotell och flera bostäder ska locka folk till Hangö året runt

Människor som vill möta människor ska liva upp Hangö året om. De ska bli så förtjusta i staden att de vill vara där även då det är mörk och kall vinter. Nya bostäder, ett spa, en tillbyggnad till Hotell Regatta och bättre service ska locka mera folk till Hangö.

Skånskan - 25 apr 19 kl. 20:30

Han villfå fler att hitta till Söderåsen

LOCKAR. Robert Patzelt längtade alltid till Skåne när han var liten – här fanns mormor och morfar. Nu bor han här och nu jobbar han med att få ännu fler att hitta hit – och speciellt till Söderåsen.

YLE - 06 jul 13 kl. 10:38

Vad händer med kläder som inte säljs?

På välgörenhetsorganisationen UFF:s lagerlokal i Klövskog utanför Helsingfors finns det stora högar med insamlade kläder som väntar på att skeppas ut, antingen till företagets affärer i landet eller till behövande länder. De flesta kläderna kommer från privatpersoner som lagt sina kläder i UFF:s insamlingslådor runt om i Finland, men en allt större del kommer också från klädaffärer. - Jag kan inte säga exakt hur mycket kläder vi får från affärer, men vi samarbetar med några riktigt stora företag som vi med jämna mellanrum besöker och hämtar kläder de inte vill ha, berättar Heidi Heinonen, informatör och insamlingskoordinator på UFF.

BT - 29 sep 14 kl. 13:58

Valet av Söder en segdragen historia

Riksdagen har valt Urban Ahlin (S) till ny talman och Tobias Billström (M) till förste vice talman. SD:s Björn Söder kommer att få andre vice-posten, men voteringen är ovanligt nog sluten. Efter två omgångar finns ännu ingen majoritet för Björn Söder, och riksdagen måste nu rösta en tredje gång för att han ska kunna godkännas.

Barometern - 29 sep 14 kl. 14:39

Valet av Söder en segdragen historia

Riksdagen har valt Urban Ahlin (S) till ny talman och Tobias Billström (M) till förste vice talman. SD:s Björn Söder kommer att få andre vice-posten, men voteringen är ovanligt nog sluten. Efter två omgångar finns ännu ingen majoritet för Björn Söder, och riksdagen måste nu rösta en tredje gång för att han ska kunna godkännas.

YLE - 17 feb 15 kl. 09:36

Raseborg har mest tomma bostäder i Pojo

Antalet sökande till Raseborgs stads hyresbostäder har minskat drastiskt. Mest tomma bostäder finns det i Pojo. Raseborgs stad äger för närvarande drygt 800 bostäder.

YLE - 17 dec 15 kl. 19:43

Sinnemäki: Höginkomsttagare ska få bo i stadens hyresbostäder också i framtiden

Regeringen kommer att återinföra inkomstgränser på Ara-bostäder, det vill säga hyresbostäder som subventioneras av staten. Det här stöter på motstånd i Helsingfors. I Helsingfors stads hyresbostäder bor flera höginkomsttagare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.