Newsmill > Opinion

Tuesday, 12 November, 04:43

Newsmill - 11 sep 11 kl. 10:29

Klarar Sverige flera miljoner nya medborgare?http://www.newsmill.se/trackback/39339Centerpartiets styrelse freslr partistmman den 22-24 september att anta ett nytt frnyelseprogram fr Integration - Nybyggarlandet Sverige. Det r radikalt. Som skrivningarna r torde en tolkning kunna vara att partistyrelsen vill se en kning av Sveriges befolkning med flera miljoner p ett ftal r.
Läs mer på Newsmill

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klarar, Sverigeflera miljoner nya , medborgare
GöteborgsPosten - 02 aug 18 kl. 16:00

Sigfrid: Hur många anhöriga klarar Sverige att integrera?

Trots lagskärpningar 2016 kan antalet anhöriginvandrare bli större än vad Sverige klarar. Moderaterna föreslår skärpta försörjningskrav medan Centerpartiet går åt motsatt håll och vill att även personer utanför familjen ska kunna komma som anhöriga..

DN - 18 dec 11 kl. 00:50

?Därför klarar Sverige att stå utanför den nya europakten?

Ingen risk för utanförskap. När euroländerna nu fördjupar det finanspolitiska samarbetet i en ny mellanstatlig pakt hävdar många att Sverige kommer att ?tappa i inflytande?.

GöteborgsPosten - 02 okt 16 kl. 17:16

Teodorescu: Hur stor invandring klarar Sverige?

Av en ny studie från Göteborgs universitet framgår att Sverige håller på att bli som USA. Men Sverige är inte USA; de egalitära visionerna är en del av vårt dna..

Computer Sweden - 10 aug 11 kl. 15:14

Så klarar Sverige krisen


Analytikerna överens om hur börskaoset slår mot Sverige..

Expressen - 26 jul 17 kl. 16:25

SEB:s chefsekonom: Så lång tid klarar Sverige den politiska turbulensen

Den politiska turbulensen har inte smittat av sig på Stockholms–börsen. Än så länge syns inga negativa reaktioner på finansmarknaderna. För att det ska bli tal om det krävs nog åratal av politisk kris i Sverige, anser SEB:s chefsekonom Robert Bergqvist.

Kristianstadsbladet - 30 okt 17 kl. 11:25

Nils-Eric Sandberg: Hur många asylsökande klarar Sverige med nuvarande modell?

Asylrätten är viktig. Och Sverige har beviljat fler personer asyl, relativt befolkningen, än något annat land. Men det finns två frågor som varken ställts eller besvarats..

Expressen - 26 okt 19 kl. 00:13

Bill Gates hyllning till Sverige: ”Medborgare ska vara stolta”

Bill Gates tycker att Sverige är ett föredöme när det gäller bistånd – och i en intervju med Svenska Dagbladet hyllar han Hans Rosling och Greta Thunberg. – Hon är fantastisk som fått den unga generationen att engagera sig, säger han om Greta Thunberg. .

Alliansfritt Sverige - 28 jan 12 kl. 14:00

Kristdemokraterna - ett främlingsfientligare Sverige


KRIS. Kristdemokraterna är ett parti på väg ut ur riksdagen. Deras politik formas allt mer av en kristen höger vars fulla fokus ligger på att lagstadga om vad andra får göra med sina kön och det är inget som tilltalar moderna väljare.

Alliansfritt Sverige - 08 dec 13 kl. 17:25

Något med inkomstklyftor är så traumatiskt att moderater inte klarar av att prata om det

På bilden bredvid ser vi riksdagsledamoten Finn Bengtsson (M) äntra talarstolen (Socialförsäkringsdebatten anf. 10) för att med viss stolthet berätta att Sverige minsann har de minsta inkomstklyftorna är världen, och att oppositionspartier på vänsterkanten ska sluta gnälla. Samtidigt som Bengtsson står i talarstolen kan man läsa den här artikeln, som visar att Sverige har tappat sin position som västvärldens mest jämlika land.

Cornucopia - 08 apr 17 kl. 09:45

Sverige och Stockholm levererar

Att vara rädd är naturligt, att inte låta sig påverkas av rädslan kallas mod.Morgonen har grytt och Sverige och Stockholm vaknar upp igen efter en inte så mysig fredag. Man kan konstatera att Sverige och Stockholm har levererat vid en akut kris, där det bästa hos många människor har kommit fram.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.