Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 18 November, 13:23

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 11 kl. 15:23

Slagsmål i centrumStrax innan klockan tre natten mot söndagen fick polisen larm om att det var bråkigt på Östergatan. När patrullen kom till platsen fann man en stor och bråkig samling. Två män, en 18-åring och en 43-åring, berättade då att de båda blivit slagna i bakhuvudet av en för dem okänd man..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Östergatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slagsmåli , centrum
YLE - 29 jul 17 kl. 13:19

Missbrukare oroar i Karis centrum - "de är högljudda och våldsamma"

Missbrukarna i parken i Karis hjärta är högljudda och en del slåss. Det oroar både en del Karisbor och företagare i området. Minskade polisresurser kan vara en orsak till oron.

Nyhetskanalen - 18 aug 12 kl. 22:03

Fyra till sjukhus efter våldsamt slagsmål i Malmö

Ett omfattande slagsmål bröt ut i Oxie centrum strax utanför Malmö vid 19-tiden på lördagskvällen. Runt 200 personer var inblandade i ett våldsamt slagsmål i Oxie centrum strax utanför Malmö på lördagskvällen. Oroligheterna fortsatte under natten, bland annat med skottlossning inne i stan.

YLE - 19 jan 13 kl. 08:57

Rattfyllerister, slagsmål och inbrott i Österbotten

Två unga män försattes i körförbud efter att de kört bil alkoholpåverkade i Karleby under natten till lördagen. Den ena mannen påträffades på Riksväg 8 och blåste 0.77 promille.

Nyhetskanalen - 18 aug 12 kl. 22:03

Fyra till sjukhus efter stort slagsmål i Malmö

Ett omfattande slagsmål bröt ut i Oxie centrum strax utanför Malmö vid 19-tiden på lördagskvällen. Ett storslagsmål bröt ut i Oxie centrum strax utanför Malmö i lördags kväll. Kring 150 personer deltog som mest.

YLE - 13 jun 15 kl. 10:51

Aggressiva slagsmål i Helsingfors centrum

Helsingforspolisen hade en arbetsam natt och var tvungen att ingripa i flera aggressiva slagsmål under fredagskvällen och lördagsmorgonen. På fredag kväll hade en berusad man sparkat en ordningsman i huvudet vid en tillställning i Kajsaniemiparken. Ordningsmannen föll till marken och skadade en tand.

YLE - 19 jan 13 kl. 08:47

Rattfyllerister och slagsmål i Karleby

Två unga män försattes i körförbud efter att de kört bil alkoholpåverkade i Karleby under natten till lördagen. Den ena mannen påträffades på Riksväg 8 och blåste 0.77 promille.

YLE - 07 dec 15 kl. 15:10

Slagsmål före Vasa Sports match

Slagsmål uppstod mellan Sport och TPS-anhängare i Vasa centrum före lördagens match. Tiotals personer var inblandade. Slagsmålen inträffade inne i en restaurang och senare i närheten av resecentret.

YLE - 01 sep 13 kl. 09:51

Slagsmål, rattfylla och vidbränd mat nattens saldo

Ett par grova rattfyllerier rapporteras från Vasa. I både Vasa och Karleby har nattlig matlagning lett till brandkårsutryckningar. Två sopkärl vid Björkhagens servicecenter i Karleby förstördes i en brand på lördag kväll.

UNT - 07 apr 18 kl. 09:40

Slagsmålen i centrum

De senaste tre dagarna har omfattande slagsmål ägt rum i centrum..

Länstidningen i Jämtland - 03 jun 18 kl. 10:01

Berusad man i slagsmål i Östersunds centrum

Vid 3-tiden natten mot söndagen ryckte polis ut för att stoppa ett slagsmål mellan flera personer som pågick i centrum av Östersund..

YLE - 07 jul 13 kl. 09:33

Flera slagsmål utbröt under natten

En 27-årig man blev misshandlad i Vasa centrum söndagen efter midnatt. En okänd man hade slagit och sparkat mannen som fick näsblod och ett sår i ansiktet. En ung man blev misshandlad av flera personer vid infarten till Sandö i Vasa vid femtiden på söndag morgon.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Matteo Karlsson, 14, snuvad på prao i Frankrike – blev avvisad på flyget

Bolaget hade infört nya regler för ensamresande barn..

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Biotoppen: Racingfilm kan inte rubba ”Joker”

Biosuccén "Joker" har vid det här laget dragit in omkring nio miljarder kronor – och fortsätter att dominera även i Sverige. Ny tvåa på biotoppen är racingfilmen "Le Mans '66" samtidigt som den kritikersågade julfilmen "Last Christmas" går in som trea..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Fånge på rymmen från permission

En man som avtjänar ett flerårigt fängelsestraff är på rymmen sedan han avvikit från en permission i Sigtuna, skriver Aftonbladet. De tre kriminalvårdare som vaktade mannen försökte springa efter honom men tvingades efter några minuters jakt att ge upp..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Cyklande Höganäskvinna attackerades av medelålders män

Två män i 40-45-årsåldern tog tag i henne..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

The Tallest Man on Earth till Way Out West

Svenska artisten The Tallest Man on Earth kommer att spela på nästa års Way Out West, rapporterar GP. – Ja, det stämmer. The Tallest Man on Earth kommer att ta plats i Slottsskogen på festivalens första dag, bekräftar Liza Nilsson i Way Out Wests festiv.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Allé planteras när farten ska sänkas i Klippan

Tidig blomning och sen färgprakt ska lysa upp den smalare Vedbyvägen..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Challe Barton till Djurgården

Pappa Charles Barton är tränare och sonen Brandon spelare i Djurgårdens basketligalag. Nu ansluter ytterligare en son Barton till tabelljumbon. Det är Challe Barton som efter mycket funderande beslutat sig för att förenas med brorsan och pappa i Djurgår.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Två inbrott inom 24 timmar på Båstad golfklubb

Vid båda inbrotten stals kassaskåp..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Ryssland har lämnat tillbaka ukrainska fartyg

Ryssland har lämnat tillbaka tre ukrainska fartyg som beslagtogs i Kertjsundet för ett år sedan. Överlämnandet av de två örlogsfartygen och en bogserbåt genomfördes i dag, uppger det ryska utrikesdepartementet i ett uttalande. Ukrainas militär bekräftar.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Vilken väg ska den klassiska musiken ta?

HSO:s kringelkrokiga konsert tyder på att orkestern kört vilse, menar Henrik Halvarson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.