Expressen > Nyheter

Thursday, 21 November, 23:37

Expressen - 12 sep 11 kl. 15:22

Peter Mangs var ute efter poliserDen misstnkte serieskytten i Malm, Peter Mangs, 39, tros nu ocks ha varit ute efter att dda poliser. .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Peter, Mangsvar , uteefter , poliser
Sydsvenskan - 28 nov 15 kl. 04:00

Ett svar på gåtan Peter Mangs

För två år sedan, i november 2013, möttes Mattias Gardell och Peter Mangs i ett intervjurum på säkerhetsanstalten Saltvik i Härnösand.De var nyfikna på varandra. Peter Mangs är dömd till livstids fängelse för en serie rasistiska mord och mordförsök i Malmö.

Nyheter 24 - 03 maj 12 kl. 12:58

Nämdeman kan petas efter uttalande Peter Mangs


Nämndemannen jämförde serieskytten Peter Mangs med Lasermannen John Ausonius utan att veta något om serieskyttens motiv. MALMÖ. Nämndemannen Tahmoures Yassami (S) kan komma att petas från rättegången mot serieskytten Peter Mangs, kan Nyheter24 avslöja.

BT - 23 nov 12 kl. 09:48

Livstid för Peter Mangs

Peter Mangs, 40, döms till livstids fängelse för mord och mordförsök av Malmö tingsrätt. Malmö tingsrätts dom innebär att Peter Mangs döms för bland annat två mord, fem mordförsök och tre fall av grovt olaga hot. Bland de gärningar som tingsrätten inte finner styrkta ur åtalet finns mordet på Gånglåtsvägen i Malmö den 28 juli 2003, skriver Malmö tingsrätt i ett pressmeddelande.

BT - 28 jan 13 kl. 17:25

Peter Mangs läser vidare i hovrätten

Livstidsdömde Peter Mangs kräver frikännande från domen för mord och mordförsök, men vill slippa vara med under hela rättegången i hovrätten i Malmö. Första dagen ägnade han sig åt medhavd lektyr och hade tidvis fingrarna i öronen. När rättens ordförande, Göran Abelson, i inledningen ropade upp Mangs namn vinkade denne med ena handen och bekräftade personnummer och bostadsadress med ett kort "ja".

Nyheter 24 - 14 maj 12 kl. 07:44

Nu inleds rättegången mot Peter Mangs


När förhandlingarna inleds mot den misstänkte serieskytten är det under ett stort säkerhetspådrag. Peter Mangs kommer att föras från häktet till tingsrätten i en bepansrad bil på måndagsmorgonen. MALMÖ.

Nyheter 24 - 04 maj 12 kl. 16:09

Peter Mangs åtalas på måndag - detta har hänt


Med tre dagar kvar tills åtalet lämnas in och tio dagar tills rättegången drar igång summerar Nyheter24 det viktigaste i rättegången mot den misstänkte "serieskytten". MALMÖ. Kooros Effatian, 66, Firas al-Shariah, 23, och Trez Persson, 20 blev mördade av en och samma gärningsman.

BT - 13 jul 12 kl. 17:37

Peter Mangs oberörd i rätten

Peter Mangs tycks inte bli berörd när tårar rinner längs kinder på anhöriga som förlorat sina kära, eller när offer berättar om liv i skräck efter skott som varit en hårsmån från att kosta dem livet. Åklagarna har tömt en säck med tung bevisning ? nu ska domstolen knyta ihop den.

BT - 24 jul 12 kl. 10:18

Peter Mangs skyldig till mord

Peter Mangs är skyldig till flera av åtalspunkterna i serieskyttsmålet, meddelar Malmö tingsrätt. Mangs ska också psykundersökas. Skuldfrågan har prövats för samtliga tjugo åtalspunkter ?

Nyhetskanalen - 24 maj 12 kl. 13:49

Fåordig Peter Mangs i rättegången

Rättegången mot misstänkte serie- mördaren Peter Mangs forsätter i Malmö. I fokus i dag står en mördad 66-årig man, som sköts ihjäl i sin lägenhet 2003. Peter Mangs svarade kort på rättens inledande frågor om mordet, det mesta besvarades med korta "nej".

BT - 12 aug 13 kl. 09:52

Peter Mangs erkänner mord i intervju

I rättssalen nekade han och svarade knappt på frågor. Nu erkänner livstidsdömde Peter Mangs mordet på Trez West Persson i Malmö 2009. ?

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

En person till sjukhus efter olycka – fick klippas loss

En person har förts till sjukhus efter en kollision mellan två bilar i Krylbo.En person är förd till sjukhus med ambulans efter att först ha suttit fastklämd. – En person har inte iakttagit väjningsplikt, säger Jan Materne vid polisen i region Bergslagen..

Expressen - 45 minuter sedan

Insats i parkeringshus vid Malmö C

Flera polispatruller åkte på torsdagskvällen till ett parkeringshus bakom Malmö C efter larm från en väktare.Där blev en person medtagen misstänkt för narkotikabrott..

Expressen - 1 timme sedan

Trafikolycka på E22 – minibuss i diket

Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats till en trafikolycka på E22 i höjd med Mörrum på torsdagskvällen.Enligt Sydöstran handlar det om en smitningsolycka..

Expressen - 2 timmar sedan

Man på demensboende försvunnen – i månader

Samma dag som mannen flyttade in på demensboendet i Angered i somras försvann han.Nu – tre månader senare – är han fortfarande försvunnen.– Det är otroligt beklagligt att det här inträffat, säger Anna Hildesson, sektorschef inom äldreomsorgen i Angered.

Expressen - 2 timmar sedan

Hittelön utlovad för blinda hunden Pepsi

Den blinda Jack Russel-tiken Pepsi grävde bakom huset med sin kompis Siri.När det var dags för mat kom bara Siri tillbaka – nu har Pepsi varit försvunnen i över en vecka.– Pappa har utlyst en hittelöning nu, vi har inget att förlora säger matte Natalie Akrell..

Expressen - 3 timmar sedan

Person sparkades ner på tågspår av beväpnad man

En person har blivit nedsparkad på ett tågspår av en beväpnad man, skriver Aftonbladet. Polisen är på väg till Sundbybergs station. .

Expressen - 3 timmar sedan

De infekterade bråken bakom SD:s opinionsframgång

Sverigedemokraterna går som tåget i opinionen och använder Sölvesborg som politiskt skyltfönster. Men samtidigt präglas stora delar av partiet av infekterade bråk, petningar, avhopp och uteslutningar. ”I det stora hela tror jag inte att det har någon större betydelse.

Expressen - 4 timmar sedan

Vanessa fick 48 timmar att leva – för två år sedan

Vanessa Lundahl ignorerade alla tecken in i det sista. Tillslut blev det svart på vitt: En stor tumör i hjärnan som fick läkarna att ge henne 48 timmar kvar att leva. Nu har det gått två år.

Expressen - 4 timmar sedan

Brand på Kungsholmen – boende evakueras

Det brinner i ett sju våningar högt flerfamiljshus på Kungsholmen i Stockholm.Räddningstjänsten evakuerar de boende.– Vad som brinner vet jag inte, säger Therese Blades, ledningsoperatör vid räddningstjänsten..

Expressen - 4 timmar sedan

Lind: Sölvesborg är ett skräckexempel

Sverigedemokraterna använder kulturpolitik och konst för att forma sin önskade kollektiva identitet. Det skriver kulturministern Amanda Lind (MP) i ett debattinlägg i SvD. ”Kommunen är ett skräckexempel på hur politiska diktat för konsten och kulturen formuleras redan i kommunstyrets politiska programförklaring”, skriver hon.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.