Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 12 November, 14:55

Affärsvärlden - 12 sep 11 kl. 15:05

En död vid explosion på kärnkraftsanläggningEn person har dödats och fyra skadats allvarligt vid en explosion i en anläggning för kärnbränsle i Marcoule nära Nimes i södra Frankrike. Enligt franska medier finns just nu ingen risk för radioaktiva läckor..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Marcoule, Nimes, Frankrike

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En död vid explosion, kärnkraftsanläggning

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Från James Bond till nättaxi

Vad avslöjar affärslitteraturen om vår tid? Lyssna på nya Bokpodden, ett samarbete mellan Affärsvärlden och Lendify..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

EU godkänner Telias köp av Bonnier Broadcasting

EU-kommissionen godkände på tisdagen Telias köp av Bonnier Broadcasting, där TV4 ingår, på vissa villkor. Det tillkännagav kommissionen i ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Oscar Properties visar vinst, men omsättningen rasar

Bostadsutvecklaren vänder till vinst för kvartalet, vilket förklaras av vinster vid försäljningen av 50 procent av projektfastigheten Helix..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Carngie tror på lättnadsrekyl för gamingbolaget

Gamingbolaget Paradox tredje kvartal kom in under marknadens förväntningar sett till såväl omsättning som rörelsevinst. Men rapporten var samtidigt mycket bättre än befarat och givet aktiens svaga utveckling sedan i somras kan den komma att stiga 5-10 procent under tisdagen. Det skriver Carnegie i en not efter morgonens rapportsläpp..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Teliaaktien klättrar efter TV4-beskedet

Stockholmsbörsen låg på plus vid lunchtid på tisdagen i linje med börserna på kontinenten, efter en lite svajig indexutveckling under morgonen..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

SAS utklassar konkurrenterna - upp 45 procent på två veckor

SAS har klättrat kraftigt sedan bolaget i förra veckan höjde sin guidning för helåret, på grund av stark passagerartrafik..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Förvaltningsrätten avslår Global Gamings överklagan

Förvaltningsrätten avslår Global Gamings överklagan av Spelinspektionens beslut att återkalla Global Gamings dotterbolag Safeents licens för att tillhandahålla vadhållning och kommersiellt onlinespel..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Stannar smällen vid aktieägarna?

KOMMENTAR Hyperexpansiva Oscar Properties blev på goda meriter symbol för Stockholms bostadsrättsrally. Att projektören nu tvärbromsar i elfte timmen är sunt och räddar förhoppningsvis lägenhetsköpare, leverantörer, banker och – kanske – högrisklånen. För aktieägare är läget inte långt från nattsvart..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Storytel faller efter rapporten

Ljudboksföretaget Storytel faller på Stockholmsbörsen efter morgonens delårsrapport..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Pandox köper hotell i Nürnberg

Hotellfastighetsbolaget Pandox förvärvar Maritim Hotel i Nürnberg, Tyskland i en affär med ett transaktionsvärde på cirka 61 miljoner euro inklusive stämpelskatt om cirka 2 miljoner euro..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.