Opinionen.se > Opinion

Friday, 22 November, 03:03

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Kenya: 100-tal döda i explosion
Över 100 personer omkom när en bensinledning exploderade i Kenyas huvudstad Nairobi på måndagen.Explosionen inträffade i ett industriområde och följdes av omfattande bränder i de intilliggande kåkstäderna.Ledningen hade läckt bensin och många lokalbor hade samlats vid platsen för att samla in bensinen när explosionen inträffade, uppger nyhetsbyrån Reuters.Olyckan ska ha orsakats av ett någon kastat en glödande cigarettfimp i ett öppet rör, där bensinen sögs upp..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Kenyas, Nairobi, Reuters

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kenya, 100-tal, dödai , explosion
UNT - 25 dec 15 kl. 12:24

Ett 100-tal kan ha dödats i gassmäll

Många människor har mist livet och byggnader har raserats i en explosion vid en gasanläggning i Nnewi i sydöstra Nigeria..

Corren - 25 dec 15 kl. 12:24

Ett 100-tal kan ha dödats i gassmäll

Många människor har mist livet och byggnader har raserats i en explosion vid en gasanläggning i Nnewi i sydöstra Nigeria..

BT - 11 apr 11 kl. 22:12

Explosion i tunnelbana i Minsk

Minst sju personer dödades och uppemot ett 100-tal skadades vid en explosion i tunnelbanan i Vitrysslands huvudstad Minsk. Myndigheterna misstänker en terrorattack. Explosionen inträffade mitt i rusningen vid den livlig trafikerade Oktoberskaja-stationen, cirka 100 meter från president Alexandr Lukasjenkos huvudkontor, vid 18-tiden lokal tid: ?

Expressen - 28 jun 15 kl. 01:41

Flera hundra skadade i explosion i Taiwan

Mer än 400 människor skadades när partyt i Taiwan exploderade. Ett färgat pulver som sprejats över den dansade folkmassan fattade eld - och ett 100-tal fick allvarliga brännskador..

Kristianstadsbladet - 01 sep 14 kl. 11:53

Minst sju döda i explosion i Paris


Minst sju människor har dött till följd av en explosion i ett fyravåningshus i Parisförorten Rosny-sous-Bois. Bland de döda fanns en tioårig pojke och två barn i åldrarna 14 och 18 år.Ett 40-tal räddningsarbetare sökte natten till måndag efter ytterligare två saknade.

BT - 01 sep 14 kl. 11:53

Minst sju döda i explosion i Paris

Minst sju människor har dött till följd av en explosion i ett fyravåningshus i Parisförorten Rosny-sous-Bois. Bland de döda fanns en tioårig pojke och två barn i åldrarna 14 och 18 år. Ett 40-tal räddningsarbetare sökte natten till måndag efter ytterligare två saknade.

Kristianstadsbladet - 23 aug 14 kl. 18:48

Kraftig explosion i Arbil

Flera bombattentat skakar Irak, bland annat i den hittills lugna kurdiska huvudstaden Arbil i norra delen av landet. Den senaste attacken i staden skedde för ett år sedan.
- Det var en stor bomb nära centrum.

BT - 23 aug 14 kl. 18:48

Kraftig explosion i Arbil

Flera bombattentat skakar Irak, bland annat i den hittills lugna kurdiska huvudstaden Arbil i norra delen av landet. Den senaste attacken i staden skedde för ett år sedan. - Det var en stor bomb nära centrum.

Dagens PS - 18 aug 17 kl. 07:48

Blodbad i Spanien efter TVÅ terrorattacker

Först körde en vit skåpbil i hög fart in i en folkmassa på turisttäta La Rambla, Barcelonas paradgata. 13 människor dödades och ett 100-tal skadades. Flera timmar senare – vid halv två-tiden på natten – fick polisen larm om ett misstänkt terrordåd i den populära turistorten Cambrils utanför Tarragona söder om Barcelona.

YLE - 02 apr 17 kl. 08:45

Sex scenarier för den ultimata domedagen

Vilket är det mest sannolika scenariot för domedagen och mänsklighetens död? Vi listar sex troliga scenarier. Vetenskapsjournalisten Marcus Rosenlund svarar på hur sannolika de olika scenarierna är.

BT - 03 feb 14 kl. 11:54

Nytt bomblarm i Malmö avblåst

Hovrätten i Malmö utrymdes i dag och området runt spärrades av sedan ett misstänkt farligt föremål hittats. Larmet har nu blåsts av. I natt skadade en explosion Rättscentrum i staden.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.