Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 14 November, 17:47

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 11 kl. 14:52

Anlagd brand i KillhultEfter att p lrdagen ha bekmpat en brand i hbalar vid gamla Preemmacken i Killhult misstnker rddningstjnsten att den anlagts. Det var vid ettiden som rddningstjnsten larmades. Den gamla macken r i s dligt skick att det inte har gtt att avgra om den pverkats av branden..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anlagd, brandi , Killhult
Skånskan - 05 jun 18 kl. 15:53

Joggare släckte anlagd brand i Fulltoftaskogen

HÖRBY Räddningstjänsten fick larm om en misstänkt anlagd brand i Fulltoftaskogen på måndagskvällen. Någon hade hällt ut tändvätska på en flishög på marken och tänt på.
Tack vare ett rådigt ingripande från en förbipasserande motionär förhindrades en hotande storbrand.

Barometern - 26 aug 14 kl. 07:45

Ännu en anlagd brand i Skogsby

Huset i Skogsby som i november fick en glasburk med bensin inkastad i källaren har återigen brandhärjats. Även denna brand misstänks vara anlagd. På söndagskvällen vid 21-tiden gick mannen som äger huset ned i källaren för att han känt en konstig doft.

Skånskan - 08 feb 19 kl. 12:00

Bil totalt utbränd efter anlagd brand

SJÖBO En bil brändes ut totalt i en anlagd brand på Ängsgatan i Sjöbo tidigt på fredagsmorgonen.Ytterligare fyra bilar skadades samtidigt. Polis och räddningstjänst larmades vid tretiden på morgonen av en boende.

Skånskan - 27 sep 16 kl. 13:00

Anlagd brand ett ungdomsproblem

Eslöv Polisen har förhört tre yngre personer som är skäligen misstänkta för att ha anlagt en av de bränder som inträffat den senaste tiden.
Forskare vid Göteborgs universitet har skrivit en rapport som behandlar ämnet ungdomar och bränder.80 procent av alla elever som går på högstadiet har någon gång lekt med eld.

BT - 06 jan 12 kl. 04:54

Anlagd brand på bilfirma

En bilfirma på Kallbäcksrydsgatan i Brämhult i Borås utsattes för en anlagd brand under natten mot fredagen. Larmet om branden kom vid tvåtiden. Branden var inte av någon större omfattning och den var släckt relativt snabbt.

BT - 06 jan 12 kl. 04:54

Skador för miljoner i anlagd brand

En bilfirma på Kallbäcksrydsgatan i Brämhult i Borås utsattes för en anlagd brand under natten mot fredagen. Tekniker ska under förmiddagen ha varit på plats för en undersökning. Larmet om branden kom vid tvåtiden.

Sydsvenskan - 01 okt 12 kl. 06:30

Anlagd brand blir kostsam för Malmö Kanotklubb ? ingen misstänkt

Natten till söndagen utsattes Malmö Kanotklubb för en anlagd brand i klubblokalen. Fasad och tak hann förstöras innan brandkåren lyckades släcka elden.? Det är tråkigt för det kostar oss en massa pengar hur man än vänder och vrider på det, säger klubbens styrelseordförande Jerry Dahlberg.

Kristianstadsbladet - 13 jul 14 kl. 12:03

Fritidsgård förstörd i anlagd brand


En fritidsgård i Skäggetorp i Linköping totalförstördes i en anlagd brand på söndagen. Branden bröt ut vid femtiden på morgonen och en polispatrull var snabbt på plats. - Patrullen såg att flera rutor var krossade och att det brann på flera ställen.

BT - 13 jul 14 kl. 12:03

Fritidsgård förstörd i anlagd brand

En fritidsgård i Skäggetorp i Linköping totalförstördes i en anlagd brand på söndagen. Branden bröt ut vid femtiden på morgonen och en polispatrull var snabbt på plats. - Patrullen såg att flera rutor var krossade och att det brann på flera ställen.

BT - 25 dec 14 kl. 06:15

Anlagd brand på brandstation

Tidigt på juldagmorgonen utbröt en anlagd brand på brandstationen i Rosengård i Malmö. Deltidsstationen var obemannad. - Det har brunnit i ett kontorsrum och vi har rökskador i övriga lokaler, säger Mats Streer, inre befäl på Räddningstjänst Syd.

Helsingborgs Dagblad - 25 dec 14 kl. 06:18

Anlagd brand på brandstation

Tidigt på juldagmorgonen utbröt en anlagd brand på brandstationen i Rosengård i Malmö. Deltidsstationen var obemannad. — Det har brunnit i ett kontorsrum och vi har rökskador i övriga lokaler, säger Mats Streer, inre befäl på Räddningstjänst Syd.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

”Klimatet är ingen H22 snackis.”

En stadsmässa 2022 som inte har klimatet i centrum har inget berättigande..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Flera skadade i skolskjutning i USA

Minst sju personer har skjutits på en gymnasieskola i Santa Clarita i Kalifornien i USA, rapporterar tv-kanalen ABC News lokalkanal. Skytten är fortfarande på fri fot..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

”Mustige Mauri visar att mat är viktig.”

Vad äter man i fängelset? På äldreboendet? Han svarar..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Dryga böter för socialdemokrat som sexofredade partikamrat och skyllde på annan

Nu har mannen dömts till nära 20 000 i böter och riskerar uteslutning ur partiet..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Rederi för sportfiskare firar tioårsjubileum

”Jag vet att vi är störst i Sverige och Danmark på det här”..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Andersson: ”Inget problem med något”

Efter soliga dagar av förberedelse på Cypern reste landslaget till Bukarest för det sista träningspasset inför EM-kvalmötet med Rumänien. Beskedet efter tiden på Nationalstadion? Alla ska förmodligen vara tillgängliga för spel.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Kubaavtal i hamn med stöd från M

Med hjälp av Moderaterna och Vänsterpartiet ror regeringen till slut hem ett ja till EU:s samarbetsavtal med Kuba. Moderata ungdomsförbundet (Muf) rasar medan Vänsterpartiet ser avtalet som ett medel för demokratisk utveckling. För några veckor sedan ku.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Högoktanig bromance på bilbanan

Michael Tapper ser ”Le Mans ’66” med Matt Damon och Christian Bale..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Strömberg blir lagkapten i VM

I Sabina Jacobsens frånvaro får hon bära lagkaptensbindeln..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Speeddejtingen på Trafikverksskolan kan vara raka spåret till ett jobb

Studenter på Trafikverksskolan träffade ett 20-tal företag i järnvägsbranschen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.