Opinionen.se > Opinion

Tuesday, 12 November, 06:27

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Skåning bygger skidparadis för miljard under tak
Skidentusiasten Glenn Bouvin bygger skidanläggning på 70.000 kvadratmeter i Bålsta, omkring 45 minuter från Stockholm. Nu haglar anbuden från hotellkedjorna, skriver Dagens Industri..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Glenn Bouvin, Bålsta, Stockholm, Dagens Industri

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skåning, bygger, skidparadisför , miljardunder , tak
SVT - 16 aug 13 kl. 16:51

Attendos ägare plockar ut en miljard

Attendos ägare ökar bolagets belåning med en miljard och delar ut pengarna till sig själva. Ett bevis på att politisk osäkerhet om välfärdsvinster innebär att få vill investera i vårdföretag, menar bedömare..

Expressen - 16 aug 13 kl. 16:54

Attendos ägare plockar ut en miljard

Attendos ägare ökar bolagets belåning med en miljard och delar ut pengarna till sig själva. Ett bevis på att politisk osäkerhet om välfärdsvinster innebär att få vill investera i vårdföretag menar bedömare..

Skånskan - 16 aug 13 kl. 17:12

Attendos ägare plockar ut en miljard

Attendos ägare ökar bolagets belåning med en miljard och delar ut pengarna till sig själva..

Västerbottens Folkblad - 16 aug 13 kl. 19:22

Attendos ägare plockar ut en miljard

Attendos ägare ökar bolagets belåning med en miljard och delar ut pengarna till sig själva. Ett bevis på att politisk osäkerhet om välfärdsvinster innebär att [...].

SR - 5 minuter sedan

Unga Hongkongbor bygger barrikader

I Hongkong fortsätter de våldsamma protesterna på gatorna. Men det handlar inte längre om stora demonstrationståg, i stället är det mindre grupper av maskerade unga som bygger barrikader och drabbar samman med kravallpolis..

Skånskan - 25 apr 17 kl. 07:00

En miljard satsas på byggprojekt i Ystad Kostnad: Drygt en miljard för kvarteret Urmakaren

Ystad Riksbyggen bygger totalt 550 lägenheter i kvarteret Urmakaren, vid Surbrunnsparken. Drygt en miljard kommer byggprojektet att kosta. ERWP.

Dagens PS - 12 jul 18 kl. 09:56

Så bygger du din hälsa – utan att springa en meter

Löpträning har länge hyllats som den bästa träningsformen för både kropp och knopp. Nu visar ny forskning att det faktiskt inte är det mest effektiva för den med kort om tid. Aktivträning menar att styrketräning är ”rena medicinen och en genväg till en friskare kropp”.

UT - 21 nov 14 kl. 21:30

Bygger sin kroppmed disciplin

På lördag är det premiär i tävlingssammanhang för Jacqueline Gokan från Ulricehamn. Inför tävlingen i bodyfitness är hon nervös och förväntansfull. Det är en laddad Jacquline Gokan som möter UT några dagar innan det är dags att åka till Lund, där tävlingen arrangeras.

Cornucopia - 02 dec 15 kl. 10:01

Peer-to-peerutlåning har absolut en framtid

Utlåning direkt mellan privatpersoner och låntagare, så kallad peer-to-peer-utlåning, är en mycket intressant trend, som absolut har en framtid. Modellen innebär också den form av traditionell lånefinansiering, som i mycket är övergiven inom bankväsendet.

När man lånar ut direkt till låntagaren via peer-to-peer-utlåning ökar inte penningmängden, och på inget sätt skapas det några pengar ur ingenting.

Barometern - 12 sep 13 kl. 07:18

Psykiatrin får lokaler för miljard

Landstinget planerar nu för en ny miljardsatsning på nya lokaler. Efter projekten för länets sjukhus och hälsocentraler är det psykiatrins tur. Dagens slitna lokaler ska bort.

DI - 08 sep 14 kl. 16:18

It-miljardären bygger egen by

It-miljardären Dan Olofsson bygger en släktby med 18 stugor i föräldrarnas hemby i jämtländska Kaxås, sex mil utanför Östersund."Jag och mina syskon har sammanlagt 18 barn och tanken är att skapa en samlingsplats för dem och deras barn", säger Dan Olofsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.