Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 19 November, 22:32

Aftonbladet - 12 sep 11 kl. 14:25

Här kommer Katia ? rakt mot SverigeOrkanen Katia har nått vår sida Atlanten ? med kraftBritterna hukar under kanske värsta ovädret sedan 1996 ? SMHI varnar för storm i Sverige..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Katia, Sverige, Atlanten, SMHI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här kommer Katia, raktmot , Sverige
NT - 10 sep 11 kl. 13:44

Orkanen Katia på väg mot Sverige

Kulingvarning och hårda vindar vid kusten är att vänta i början av nästa vecka när resterna av den tropiska orkanen Katia når Sverige. I övrigt påverkas vädret inte påtagligt..

Expressen - 12 sep 11 kl. 11:29

Orkanen Katia drar in mot Västkusten

Den tropiska orkanen Katia når Sverige i kväll - och hon är vid liv. Räkna med häftiga vindar och regn. SMHI har utfärdat klass 1 varningar längs västkusten.

Alliansfritt Sverige - 21 maj 12 kl. 13:00

Rapport varnar: Sverige på väg bort från den svenska modellen


VARNING. Sverige tappar sin plats i den internationella trygghetsligan i rasande fart. Värst är det med vår A-kassa där vi gått från att ha den näst högsta till att ligga under snittet i en internationell jämförelse.

Alliansfritt Sverige - 15 okt 13 kl. 11:49

Här är frågan Reinfeldt kan inte ge ett rakt svar på

På kort tid har frågan Fredrik Reinfeldts framtid blossat upp. Det började med spekulationerna i Dagens Industri förra veckan där moderatkällor utgår från att statsministern inte sitter hela nästa mandatperiod, oavsett valresultat. Faktum är att ingen seriös bedömare tror att Reinfeldt sitter kvar hela nästa mandatperiod.

Alliansfritt Sverige - 22 aug 13 kl. 10:46

Föreställ dig att Sverige är ett land där klyftorna ökar och fattiga får det sämre, okej, du kan sluta låtsas

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) begår debattartikel så fylld av snömos att man tror att den handlar om snöröjning och inte sjukförsäkringen. Kristersson kör en ful argumentation som medveten utlämnar viktiga fakta. Till och med titeln är fulspelande "Sverige ska vara ett land av inspirerande klassresor" (vår fetning).

Alliansfritt Sverige - 06 dec 11 kl. 17:03

Sverige får katastrofsiffror i klimatranking

MILJÖ. Enligt Alliansen har Sverige världens bästa miljöpolitik. Det finns många, många sätt att såga det påståendet på.

Alliansfritt Sverige - 27 jan 14 kl. 11:29

[Pressmeddelande] Alliansfritt Sverige vill ha folkfinansierad aktivistplattform och valrörelse

Alliansfritt Sverige inleder idag sin valrörelse och framtidsarbete för ett alliansfritt Sverige. Därför lanseras under dagen den kampanjen En av tusen. Kortfattat är En av tusen är en donationsplattform för en folkfinansierad framtid för bloggen.

Alliansfritt Sverige - 06 feb 14 kl. 15:45

Sverige har fått en ny socialtjänst och det kallas för frivilligorganisationer

En sak som Sverige sedan andra världskriget har förknippats med är den så kallade ”svenska modellen”, där alla människor garanteras någon form av trygghet i form av ekonomiskt stöd och liknande. Modellen har blivit prisad många gånger om internationellt och flera andra länder runtom i världen har tagit efter och infört liknande välfärdssystem. Men det var då det.

Alliansfritt Sverige - 29 jan 12 kl. 16:45

Sverige rasar på miljölistorna


MILJÖRAS. Sveriges miljöpolitik får inte längre bara kritik från den samlade miljörörelsen. Nu rasar även Sverige på forskarnas listor över länders miljöarbete.

Alliansfritt Sverige - 04 apr 13 kl. 12:32

Sverige i snart EU-domstolen för visstidsanställningar

Smörgårdsbord för arbetsgivare. Bild: Max Gustafson
NOTIS. Alliansen försöker gång på gång visa handlingskraft mot arbetslösheten genom att uppfinna den ena nya anställningsformen efter den andra.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.