Nyhetskanalen > Nyheter

Thursday, 14 November, 20:12

Nyhetskanalen - 12 sep 11 kl. 14:06

Utredare kritisk mot regeringens agerandeGran Johansson, som r regeringens utredare av vanvrden av fosterbarnen, r kritisk till att regeringen valt att g ut till medierna och bertta att det inte blir ngon ersttning till fosterbarnen. Inte minst finns risken att det leder till en psykisk kris hos mnga..
Läs mer på Nyhetskanalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utredare, kritiskmot , regeringens, agerande
Västerbottens Folkblad - 09 nov 16 kl. 10:00

[PLUS] Lundgren (S) kritiserar regeringens agerande

Socialdemokraten Andreas Lundgren, ordförande i individ- och familjenämnden, är skarpt kritisk mot....

SR - 17 okt 18 kl. 08:43

"Regeringens agerande hotar rättssäkerheten"

Regeringen har legat på Försäkringskassan för att få ner antalet sjukskrivningar vilket lett till mer pappersarbete och färre personliga möten för personalen. Juridikprofessorn Ruth Mannelqvist är starkt kritisk till agerandet. – Det undergräver rättssäkerheten alldeles enormt, säger hon..

Sydöstran - 19 jun 19 kl. 09:04

JO kritisk mot agerande i hamnkonflikt

JO har i ett beslut framfört skarp kritik mot Medlingsinstitutets agerande under avtalskonflikten i de svenska hamnarna under våren, bland annat Stillerydshamnen i Karlshamn..

SVT - 13 jun 13 kl. 14:13

Hamilton: ?Grekiska regeringens agerande oacceptabelt?

SVT:s VD Eva Hamilton om för- och nackdelar med den grekiska regeringens avstängning av statlig radio och tv..

Alliansfritt Sverige - 19 apr 14 kl. 12:37

Inte ens de borgerliga ledarsidorna försvarar regeringens agerande i Nuonskandalen

Nuonaffären går vidare. Det vi vet än så länge att både Fredrik Reinfeldt och Anders Borg velat lägga allt ansvar på före detta näringsministern Maud Olofsson. Detta samtidigt som hon sagt att hon informerat Fredrik Reinfeldt om affären.

SvD - 30 apr 15 kl. 11:55

Lena Ek: ”Regeringens agerande gör mig allvarligt oroad”

Regeringens brist på besked om supermiljöbilspremien gör att vi riskerar att inte nå målet om en fossiloberoende fordonsflotta till 2030. Det menar den före detta miljöministern Lena EK, C, efter larm om att pengarna till supermiljöbilspremien kan ta slut redan efter sommaren..

SR - 07 dec 15 kl. 22:28

Fredrik Furtenbachs kommentar om regeringens agerande

Sveriges Radios inrikespolitiske kommentator Fredrik Furtenbach tycker att Lagrådets kritik mot regeringens förslag är allvarlig..

SvD - 03 feb 15 kl. 18:40

Borg kritisk till grekiskt agerande

Förre finansministern Anders Borg anser att Grekland skulle må bra av en minskad skuldbörda. Samtidigt ser han risker med den nya regeringens agerande. När det gäller krisen i Finland anser han att landet har en lång väg tillbaka..

UNT - 29 jul 11 kl. 11:53

IF Metall kritisk till regeringen

IF Metalls ordförande Stefan Löfven är kritisk till regeringens agerande i frågan om att släppa in Vladimir Antonov som delägare i Saab. Att EIB:s avslag skulle varit känt redan 2009 retar Löfven, enligt P 4 Väst. (TT).

E24 - 29 jul 11 kl. 12:09

IF Metall-kritik mot regeringens Saab-hantering

IF Metalls ordförande Stefan Löfven är kritisk till regeringens agerande i frågan om att släppa in Vladimir Antonov som delägare i Saab. Att EIB:s avslag skulle varit känt redan 2009 retar Löfven, enligt P 4 Väst..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.