Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 13 November, 12:46

Aftonbladet - 12 sep 11 kl. 13:56

Starbreeze gör nya "Syndicate?
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Syndicate

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Starbreeze, görnya , Syndicate
UNT - 03 nov 11 kl. 08:59

Starbreeze presenterar nya Syndicate på mässa

I?dag, torsdag, drar spelmässan Gamex igång i Kista och för det Uppsalabaserade spelutvecklarföretaget Starbreeze blir det premiärvisning av nya spelet Syndicate på svensk mark..

IT24 - 15 nov 11 kl. 10:25

Syndicate tynger Starbreeze resultat

Syndicate-utvecklaren Starbreeze rapporterar i dag om förlust och sjunkande försäljning. "Vi finansierar en del av utökningen av Syndicate med egna medel", förklarar Mikael Nermark..

IDG - 15 nov 11 kl. 10:25

Syndicate tynger Starbreeze


Syndicate-utvecklaren Starbreeze rapporterar i dag om förlust och sjunkande försäljning. Man finansierar delar av Syndicates utökning med egna medel..

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 11 kl. 18:06

Bilder på nya Syndicate

Starbreeze-utvecklade Syndicate utannonserades nyligen, här är de första bilderna..

IT24 - 12 apr 12 kl. 10:59

Starbreeze-vd förnekar kris


Med över 20 avskedade spelutvecklare och ovanligt låga betyg för senaste spelet Syndicate låter det som om hajpade spelutvecklaren Starbreeze är i kris. Men vd Mikael Nermark håller inte med..

IT24 - 11 nov 11 kl. 13:00

Nu spelar EA ut nästa svenska kort


Efter Battlefields makalösa succé är det dags för nästa svenska storspel i Electronic Arts regi, Syndicate från Starbreeze. Nya vd:n Mikael Nermark är laddad..

Helsingborgs Dagblad - 17 jan 12 kl. 04:00

Dags för nästa svenska storspel

I februari är det dags för ännu ett svenskt storspel. Syndicate från Starbreeze lovar stenhård action, och spelet har redan blivit totalförbjudet i Australien..

DI - 18 feb 12 kl. 07:46

Svenskarna som låter dig jobba för skrupelfria affärsimperier

I den kommande veckan släpper den svenska spelutvecklaren Starbreeze sitt nya spel Syndicate. Flera Hollywoodskådisar har gjort röster till spelet som låter användaren ikläda sig rollen som agent åt moraliskt tvivelaktiga affärsimperier..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.