Expressen > Ekonomi

Tuesday, 19 November, 19:19

Expressen - 12 sep 11 kl. 14:01

Ledarna: "Vi är tvingade att agera"Unionen begärde på måndagen Saab i konkurs - precis som Ledarna. - Det har gått så lång tid att vi är tvingade att agera, säger Ledarnas ordförande Thomas Haglund..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Saab, Ledarna, Ledarnas, Thomas Haglund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LedarnaVi är , tvingadeatt , agera
BT - 06 mar 14 kl. 20:34

Sanktioner splittrar EU-ledarna

EU-ledarna väntas ge grönt ljus till ett stort stödpaket till Ukraina på sitt hastigt inkallade toppmöte. Men EU-länderna är djupt oeniga om sanktioner mot Ryssland. Medan de 28 EU-ländernas stats- och regeringschefer diskuterade om hur de ska reagera mot Rysslands invasion i Ukraina, kom nyheter om att Krim ska folkomrösta om anslutning till Ryssland och att internationella OSSE-observatörer stoppats att komma in i Krim av beväpnade män.

Sydsvenskan - 26 mar 14 kl. 05:30

Obama: Vi kommer att agera mot alla hot

Barack Obama åker skytteltrafik i Västeuropa för att mobilisera stöd för tuffare tag mot Ryssland. I dag möter han EU-ledarna i Bryssel. Men Obama säger sig redan ha fått stöd för hårda ekonomiska sanktioner om aggressionen mot Ukraina fortsätter..

Dagen - 30 jun 11 kl. 03:00

Här är åsikterna som styr de evangelikala ledarna

Nio av tio evangelikala ledare förkastar framgångsteologin. Det visar en undersökning som Pew Forum on religion & Public life gjorde vid Lausannerörelsens stora konferens i Kapstaden förra året.

- Det är intressant, med tanke på att framgångsteologin ofta framställs som väldigt dominerande i många kyrkor i syd, säger Kristina Helgesson Kjellin, utvecklingssekreterare för forskning och utveckling på Svenska Missionsrådet.

BT - 25 jun 14 kl. 01:29

Domstol tvingade jurist att avgå

En småländsk jurist fick lämna sitt uppdrag som biträde med omedelbar verkan sedan förvaltningsrätten ansett henne "uppenbart oskicklig och olämplig" samt att "hennes omdöme starkt kan ifrågasättas". Juristen var biträde i ett LVU-fall men lät sin praktikant agera i fallet, skriver Smålandsposten.Bland annat ska pappan ha uppmanats att ta med sig barnet hem trots att det omhändertagits.

Kristianstadsbladet - 25 jun 14 kl. 01:29

Domstol tvingade jurist att avgå


En småländsk jurist fick lämna sitt uppdrag som biträde med omedelbar verkan sedan förvaltningsrätten ansett henne "uppenbart oskicklig och olämplig" samt att "hennes omdöme starkt kan ifrågasättas".Juristen var biträde i ett LVU-fall men lät sin praktikant agera i fallet, skriver Smålandsposten.Bland annat ska pappan ha uppmanats att ta med sig barnet hem trots att det omhändertagits.

Helsingborgs Dagblad - 25 jun 14 kl. 01:33

Domstol tvingade jurist att avgå

En småländsk jurist fick lämna sitt uppdrag som biträde med omedelbar verkan sedan förvaltningsrätten ansett henne "uppenbart oskicklig och olämplig" samt att "hennes omdöme starkt kan ifrågasättas". Juristen var biträde i ett LVU-fall men lät sin praktikant agera i fallet, skriver Smålandsposten. Bland annat ska pappan ha uppmanats att ta med sig barnet hem trots att det omhändertagits..

Skånskan - 24 feb 16 kl. 17:42

Svalöv tvingade köpa ut socialchef för 1,4 miljoner

SVALÖV Svalövs socialchef Susanne Rosenström slutar på sin tjänst efter bara drygt två år.
Redan vid månadsskiftet går de båda parterna skilda vägar.Uppgörelsen kostar dessutom mycket skattepengar.

Expressen - 10 mar 18 kl. 19:05

SVT:s åtgärd – tvingade Samir att göra om numret

Samir & Viktor kuppade in den 12-åriga influencern Theodor "Theoz" Haraladsson för att få fler röster.Men efter Expressens rapportering kring reklamkuppen beslutade SVT sig för att agera och tvinga duon att göra om sitt nummer inför finalen av Melodifestivalen 2018.– Jag har bett om ursäkt tre gånger, säger Samir Badran..

YLE - 03 jan 19 kl. 20:40

Sport radar upp bragder på rad i ishockeyligan – tvingade TPS-spelarna till extra insatt träningspass: "En förkastlig insats av oss"

Tre matcher – lika många segrar. Vasa Sport fortsätter att ånga på i ishockeyligan. På torsdagskvällen var det TPS som fick agera munsbit för örnarna, slutresultatet skrevs hela 4–0 till gästerna i Åbo.

YLE - 18 mar 16 kl. 04:03

Flyktingfrågan går framåt - EU-ledarna överens om ett förhandlingsbud

EU:s stats- och regeringschefer kom efter midnatt på fredagen överens om ett förhandlingsbud i frågan om flyktingkrisen. Budet läggs fram för motparten Turkiet som ska ta ställning till det på fredagen. Europeiska rådets ordförande Donald Tusk ska på morgonen presentera EU-ländernas syn på hur de vill att avtalet ska se ut för Turkiets premiärminister Ahmet Davotoglu.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 11 apr 13 kl. 09:04

Banker säljer vidare kundinformation

Har du nekats bolån av din bank? Då kan det vara så att de har sålt din information vidare till ett mindre låneinstitut där du kommer att få dubbelt så hög ränta, avslöjar Svenska Dagbladet. Efter tidningens avslöjande säger dock både SBAB och SEB upp avtalen med låneinstitutet Bluestep.

Expressen - 30 apr 13 kl. 18:47

Cyperns parlament godkände nödlån

NICOSIA. Det cypriotiska parlamentet godkände på tisdagen, med knapp marginal, den kontroversiella överenskommelsen om nödlån från EU och Internationella valutafonden (IMF)..

Expressen - 28 maj 13 kl. 17:42

Northland på väg att klara sig ur krisen

Det akuta konkurshotet är undanröjt för krisdrabbade gruvbolaget Northland Resources, anser bolagets rekonstruktör advokat Lars Söderqvist..

Expressen - 12 okt 13 kl. 14:15

Regeringen föreslår nya regler för boränta

Regeringen vill ha nya regler om att i förtid lösa bolån med bunden ränta. På så sätt kan kunderna spara tiotusentals kronor. Förslaget presenteras på Dagens Nyheters debattsida av justitieminister Beatrice Ask (M) och finansmarknadsminister Peter Norman (M)..

Expressen - 13 okt 13 kl. 13:13

Ekonomisk vinter efter den arabiska våren

STOCKHOLM. Den fortsatta politiska oron efter Tunisien och Egyptens revolutioner slår mot ekonomin i de båda länderna. Svenska företag märker av problemen genom minskad export..

Expressen - 29 apr 13 kl. 17:58

Åklagare får inte se Telia-utfrågningar

STOCKHOLM. Telia Sonera har lovat att samarbeta med åklagarna i utredningen om företagets affärer i Uzbekistan. Men utfrågningar med brottsmisstänkta personer lämnas inte vidare..

Expressen - 02 maj 13 kl. 13:47

ECB sänker räntan – riksbanken kan följa

Europeiska centralbanken sänker styrräntan för första gången sedan sommaren 2012, med 0,25 procentenheter till rekordlåga 0,50 procent. Nu tyder mycket på att riksbanken följer efter och sänker räntan i juli, enligt Richard Falkenhall, valutastrategi på SEB. – Men man får komma ihåg att räntor i omvärlden och i Sverige är på extremt låga nivåer, säger han till Expressen.

Expressen - 17 maj 13 kl. 22:34

Facebooks aktie floppade på börsen

Drygt en miljard användare och en grundare med stjärnstatus. Allt talade för Facebook när aktien introducerades. Men investerarnas förhoppningar grusades snabbt.

Expressen - 25 jan 14 kl. 11:19

Mångmiljonär tvingad fly efter tågkommentar

En 39-årig brittisk mångmiljonär har fått sparken och flytt Singapore, efter att ha utlöst en nätstorm med föraktfulla kommentarer om kollektivtrafik..

Expressen - 25 jan 14 kl. 12:35

Facebook – en bubbla eller en solid raket?

Tioårsjubilerande Facebook slog den här veckan återigen nytt kursrekord på Nasdaq-börsen. Aktien har tredubblat sitt värde sedan bottennoteringen för 1,5 år sen. Men olyckskorpar kraxar om en bubbla med sprickrisk..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.