Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Wednesday, 20 November, 08:17

Trelleborgs Allehanda - 11 sep 11 kl. 15:39

Bil tappade hjul - mc vältePolisen larmades om olyckan klockan 15.15. Bilen var avställd och belagd med körförbud.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Tommarpsvägen, Trelleborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bil, tappade, hjulmc , välte
Nerikes Allehanda - 14 apr 15 kl. 13:12

Bil i glasfiber smälte i brand

En Corvette byggd i glasfiber smälte delvis i samband med en brand på tisdagsförmiddagen..

NSD - 08 sep 12 kl. 15:58

Små barn åker ofta bil utan bälte

Små barn sitter utan bälte i bilen lika ofta som vuxna enligt en undersökning som trafiksäkerhetsföreningen NTF gjort. Sex procent av barnen mellan ett och fyra år åkte bil helt utan bälte, visade det sig då NTF undersökte 5 000 barns resa till förskolan..

UNT - 24 maj 16 kl. 08:14

Arbetsfordon välte i centrum

En bil med skylift välte på tisdagsmorgonen i centrala Uppsala..

Expressen - 04 jun 16 kl. 16:26

Bil med husvagn välte – hamnade på sidan

I det soliga vädret tog mannen sig en biltur med husvagnen på släp. Men plötsligt hände något - och hela ekipaget slog runt och hamnade på sidan i dikeskanten. – En person är förd till sjukhus i ambulans, men skadeläget är okänt, säger Tomas Sandin, vakthavande hos Gävlepolisen..

BT - 31 dec 17 kl. 16:55

Just nu: Bil kanade och välte i Limmared

Strax vid halv femtiden fick räddningstjänsten in ett larm om en trafikolycka där en persobil hade kanat och vält. Räddningstjänsten är på platsen. .

BT - 25 dec 12 kl. 08:12

Polisbil välte i Sätila

På väg till ett larm i går kväll åkte en polisbil av vägen och välte. De befann sig på Fjäråsvägen i Sätila när bilen tappade fästet. ?

SN - 26 maj 14 kl. 21:44

Bil välte – elden spred sig

Vid halv niotiden på måndagskvällen tappade en förare av okänd anledning kontrollen på sin bil där hon färdades på väg 223 strax utanför Laxne..

Kristianstadsbladet - 22 mar 14 kl. 10:37

Lastbil välte och personbil voltade


Två olyckor inträffade med en timmes mellanrum på lördagsmorgonen på E16 mellan Hofors och Storvik, rapporterar lokala medier.Först välte ett lastbilssläp vid 07.17.

Helsingborgs Dagblad - 22 mar 14 kl. 10:39

Lastbil välte och personbil voltade

Två olyckor inträffade med en timmes mellanrum på lördagsmorgonen på E16 mellan Hofors och Storvik, rapporterar lokala medier. Först välte ett lastbilssläp vid 07.17.

BT - 22 mar 14 kl. 10:37

Lastbil välte och personbil voltade

Två olyckor inträffade med en timmes mellanrum på lördagsmorgonen på E16 mellan Hofors och Storvik, rapporterar lokala medier. Först välte ett lastbilssläp vid 07.17.

BT - 07 okt 14 kl. 19:43

Här träffar Aram äntligen sin hjälte: "Jag kommer aldrig glömma dig"

I dag fick Aram Karim äntligen träffa sin räddare i nöden – den tidigare okända mannen som hjälpte honom efter trafikolyckan visade sig vara boråsaren Christian Moore. – Det är skönt att se att du står på benen igen, sade han efter att ha blivit omkramad av Aram Karim. Christian Moore hjälpte Aram Karim när han kraschat med sin bil på riksväg 41 utanför Kinnarumma för en vecka sedan.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Glasflaskor slutar säljas – efter att hund blev skadad av krossat glas

När Katarina Eliasson gick på Landsvägen med sin hund skar han sig så illa på en krossad glasflaska att hans tass behövde sys. Efter att ha förklarat läget för Ica i byn kommer läskflaskor i glas tas bort ur sortimentet..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Frågvisa Anderslövsbor fikade efter svar

Vad händer med det före detta kommunhuset? Vad händer med Hermelinen när äldreboendet flyttar? Är skolan dimensionerad för befolkningsökningen?.

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

UV-rugby: Trelleborgare exempel för resten av Sverige

Trelleborgs Undervattenrugbyförening spelade den gångna helgen in flera utbildningsfilmer för Svenska Sportdykarförbundet. Filmerna ska bli underlag för tränarutbildningar. När inspelningen var klar passade några i klubben på att ta en UV-fika..

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Skåne är ingenting utan Malmö

Malmös näringsliv och arbetsmarknad är avgörande för hela regionen. Därför är brottslighetsutvecklingen det också. .

Trelleborgs Allehanda - 15 timmar sedan

Slopat arbete med östlig infart ska ge pengar till annat

Satsningar på skola, äldrevård, näringsliv och kultur. Det föreslår Söderslättspartiet i sitt budgetförslag för 2020. Hur det ska finansieras?

Trelleborgs Allehanda - 16 timmar sedan

Brott: Bilkapare slog till mot hantverkare

Misstänkta bilkapare slog på måndagsmorgonen till mot en hantverkare i centrala Trelleborg. Efter att ha fått honom att stanna och gå ur bilen hoppade en okänd person in och körde iväg med den..

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

”Roboten” en framgång som får efterföljare

Fler kommuner kommer att följa efter Trelleborg och börja använda robotar som stöd i socialtjänsten. Den slutsatser drar man på Lunds Universitet efter att ha studerat automatiserad handläggning i 16 kommuner. .

Trelleborgs Allehanda - 19 timmar sedan

Brott: Tjuv slog till mot bilar vid Maxi – använde störsändare

Någon gång mellan klockan 18 och 19 på måndagskvällen drabbades flera besökare på Ica Maxi av stölder. Någon misstänks ha tagit sig in i parkerade bilar med hjälp av störsändare..

Trelleborgs Allehanda - 19 timmar sedan

Nytt utegym tar form vid Dalaslingan

Arbetena är i full gång med att ge Trelleborg ett efterlängtat, andra kommunalt utegym. Gymmet blir en del av rekreationsområdet runt Dalköpingeån på öster, i sin tur en bit av det kommande business center-området. .

Trelleborgs Allehanda - 20 timmar sedan

KOL-dagen: Bra medicin och motion gör livet lättare

I nästan 40 år arbetade Gunnar Hansson som brandman i Trelleborg. – Jag har haft bästa tänkbara yrkesliv, säger han och ögonen lyser. – Men jag var inte rädd om mig själv och det straffar sig nu..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.