SVT > Videos

Friday, 22 November, 19:19

SVT - 12 sep 11 kl. 13:50

Grekland: Skattesmitare jagas
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grekland, Skattesmitare, jagas
DI - 02 okt 14 kl. 17:34

Skattesmitare jagas med drönare

Skattemyndigheterna i Argentinas jagar skattesmitare med drönare. "Sedan januari har vi hittat 120.000 obeskattade tomter", säger skattechefen Ivan Budassi, rapporterar USA Today..

Aftonbladet - 25 apr 14 kl. 14:01

Succé i Grekland - nu jagas Berg igen

DN - 29 jul 15 kl. 21:24

Grekland jagar skattesmitare på lyxresorter


EU-trojkan pressar Grekland att få in mer skatt. Nu ska myndigheterna jaga skattesmitare på turistorterna. ”Vi kommer att starta på de dyra resmålen”, säger biträdande finansminister Trifon Alexiadis..

YLE - 04 jul 15 kl. 14:46

"Säg nej, Grekland"

- Jag lutar åt nejsidan, säger Theodor Antonopoulos i Nykarleby. Ett klart och tydligt svar i söndagens folkomröstning kan få politikerna att tänka om. Så här kan det inte fortsätta, efter fem års nedskärningar är grekerna riktigt trötta, säger han.

DI - 03 maj 11 kl. 15:48

Terroristjägarens nya mål - Greklands skattesmitare

Tuffa tider kräver tuffa tag. Det svårt kristyngda Grekland laddar för klappjakt på skattesmitare i ett försök att fylla gapande budgethål..

SvD - 05 jul 15 kl. 14:34

Grekland vill ge skattesmitare amnesti

De grekiska myndigheterna vill ge amnesti till skattesmitare som har pengar gömda i Schweiz – om de betalar in en femtedel av pengarna de gömt undan..

DN - 24 jul 17 kl. 15:56

De jagar Greklands skattesmitare

Grekland ökar jakten på skattesmitare. Med oannonserade besök på turistorter och hot om stängning hoppas man skrämma företagen att följa lagen. DN följde med under en räd..

SVT - 07 sep 11 kl. 19:28

Grekland ska jaga skattesmitare

Pressen ökar nu på Grekland att få kontroll över den ekonomiska krisen. Annars hotar Euroländerna med indraget stöd. För att få in mer pengar ska nu skatterna höjas men Grekland ska också försöka få folk och företag att sluta skattefuska..

SVT - 24 jan 12 kl. 20:07

Grekland hänger ut skattesmitare

Grekland brottas ju som bekant med svåra ekonomiska problem. En av anledningarna är att staten har svårt att komma till rätta med skatte-smitare. Så nu hänger man helt enkelt ut 4 000 av dom på en offentlig lista..

Expressen - 11 mar 15 kl. 14:43

Grekland vill ha hjälp av turister mot skattefiffel

Grekland i sommar?
Då har landets finansminister ett intressant förslag:
Tjäna extra semesterpengar - genom att anmäla lokala skattesmitare!.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.