SVT > Videos

Thursday, 14 November, 17:03

SVT - 12 sep 11 kl. 13:53

Kambodja: Kollaps på H&M-fabrik
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kambodja, Kollaps, H&M-fabrik
Kristianstadsbladet - 24 okt 12 kl. 07:17

Månadslön 500 kronor i H&M-fabrik

Tre kronor i timmen är lönen för textilarbetare i Kambodja som gör kläder åt svenska klädjätten H & M. Pengarna räcker inte för en familj att leva på. Många tvingas skuldsätta sig för att ha råd med mat, enligt SVT-programmet Kalla Fakta.

BT - 24 okt 12 kl. 07:10

Månadslön 500 kronor i H&M-fabrik

Tre kronor i timmen är lönen för textilarbetare i Kambodja som gör kläder åt svenska klädjätten H & M. Pengarna räcker inte för en familj att leva på. Många tvingas skuldsätta sig för att ha råd med mat, enligt SVT-programmet Kalla Fakta.

BT - 24 okt 12 kl. 07:21

Månadslönen 500 kronor i H&M-fabrik

Tre kronor i timmen är lönen för textilarbetare i Kambodja som gör kläder åt svenska klädjätten H & M. Pengarna räcker inte för en familj att leva på. Många tvingas skuldsätta sig för att ha råd med mat, enligt TV 4-programmet Kalla Fakta.

SvD - 15 jul 15 kl. 06:00

Dödsolycka i H&M-fabrik i Kambodja

En textilarbetare har dött efter en olycka i en fabrik i Kambodja. Fabriken är leverantör till H&M och olyckan sätter ljus på en allvarlig utveckling i landet, där regeringen väntas sätta stopp för oberoende fackförbund..

DN - 11 okt 11 kl. 21:27

Strejk i H&M-fabrik i Kambodja

Arbetare på en textilfabrik i Kambodja som bland annat levererar kläder till H&M har gått ut i en strejk. De protesterar mot att 20 arbetare fått sparken för att de organiserat sig fackligt..

Kristianstadsbladet - 20 maj 13 kl. 16:03

Olycka i klädfabrik i Kambodja


Ännu en olycka har drabbat textilindustrin, denna gång i Kambodja. 23 arbetare skadades i dag i huvudstaden Phnom Penh när en byggnad gav vika vid en fabrik som tillverkar kläder för H & M.Olyckan är den senaste i raden av olyckstillbud som reser frågor kring säkerheten inom textilnäringen.

Expressen - 27 aug 11 kl. 11:28

300 svimmade i HM-fabrik

Nära 300 arbetare svimmade i H&M-leverantörens fabrik i Kambodja. - Vi tar allvarligt på det här, säger Håcan Andersson på H&M:s presstjänst..

Sydsvenskan - 08 sep 11 kl. 22:24

Arbetare svimmade på fabrik

Foto: Janerik Henriksson/Scanpix
De senaste veckorna har 300 arbetare svimmat på en fabrik i Kambodja som tillverkar trikåvaror till H&M. Det rapporterar nyhetsbyrån AFP.
Organisationen Clean clothes hänvisar till en oberoende utredning och hävdar att svimningsanfallen beror på låga löner, dåligt ventilation och farliga kemikalier.

Sydsvenskan - 09 sep 11 kl. 06:30

300 svimmade på H&M-fabrik

Tyska polisens insatskommando har gripit två personer som misstänks ha planerat bombdåd i Berlin, en?
PHNOM PENH. De senaste veckorna har 300 arbetare svimmat på en fabrik i Kambodja som tillverkar trikåvaror till H&M enligt nyhetsbyrån AFP.

Expressen - 20 maj 13 kl. 19:36

Ras i H & M-fabrik - flera skadade

I det industriområde i Bangladesh där bland andra H & M har delar av sin produktion har nya våldsamheter inträffat. Samtidigt har arbetare skadats i en fabrik i Kambodja som tillverkar för klädjätten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.