SN > Nyheter

Monday, 18 November, 00:28

SN - 12 sep 11 kl. 13:36

Facken begär Saab i konkursUnionen och Ledarna kommer i dag att lämna in en konkursansökan för Saab Automobil, uppger förbundeni pressmeddelanden..
Läs mer på SN
Läs mer om:
Ledarna, Saab Automobil

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facken, begär, Saabi , konkurs
Nyhetsverket - 12 aug 14 kl. 15:24

Nevs begärs i konkurs

Biltillverkaren Nevs som äger Saab begärs i konkurs. Det är underleverantören Labo Test AB som lämnat in konkursansökan till Vänersborgs tingsrätt. Bolaget har en fordran på Nevs på 150.

Affärsvärlden - 12 aug 14 kl. 14:49

Saab-tillverkare begärs i konkurs

Biltillverkaren Nevs i Trollhättan begärs i konkurs, uppger P4 Väst..

Skånskan - 08 mar 16 kl. 11:30

Restaurang Jafari begärs i konkurs

Ystad Ystad
Restaurang Jafari begärs i konkurs av den förra ägaren för att företaget inte har betalat av köpeskillingen enligt kontraktet och av en tidigare anställd för obetalda löner.Handpenningen på 65 000 kronor betalades den nya ägaren i juni och 235 000 kronor vid tillträdesdagen den 1 augusti 2015. Resterade beloppet på 350 000 kronor skulle betalas av på 24 månader med 14 584 kronor varje månad.

Cornucopia - 25 sep 13 kl. 06:47

Energy Tower begärs i konkurs

Det icke-konventionella vindkraftverksbolaget Energy Tower har begärts i konkurs. Bolaget har tillverkat tre stycken osålda småskaliga "vindkraftstunnor", som nu ska säljas av konkursboet. (Västerbottens Kuriren)

Eftersom bolaget inte kunde betala sina patentlicensavgifter drog patentinnehavaren tillbaka licensen.

UNT - 12 jun 12 kl. 09:16

Medpro begärd i konkurs

Medpro Clinic, som driver Bålsta vårdcentral, har begärts i konkurs. Det är det danska moderbolaget som begärt Bålstabolaget i konkurs..

UNT - 12 jun 12 kl. 09:16

Medpro begärt i konkurs

Medpro Clinic, som driver Bålsta vårdcentral, har begärts i konkurs. Det är det danska moderbolaget som begärt Bålstabolaget i konkurs..

Helsingborgs Dagblad - 19 mar 15 kl. 16:30

Parma begärs i konkurs

Den italienska Serie A-klubben Parma begärdes i konkurs av domstol i dag.— Klubbens långivare lämnade in en begäran om konkurs vilket accepterades av åklagaren, sade klubbens företrädare Osvaldo Riccobene efter beslutet..

DN - 19 mar 15 kl. 16:36

Parma begärs i konkurs


Den italienska Serie A-klubben Parma begärdes i konkurs av domstol på torsdagen. ”Klubbens långivare lämnade in en begäran om konkurs vilket accepterades av åklagaren”, sade klubbens företrädare Osvaldo Riccobene efter beslutet..

YLE - 12 nov 15 kl. 10:32

Blues begärs i konkurs igen

Enligt uppgifter till Yle begär Skatteförvaltningen Esbolaget Blues bakgrundsbolag Jääkiekko Espoo Ab i konkurs. Bolaget har över 200 000 euro i skatteskulder En konkursansökan mot bolaget Jääkiekko Espoo Ab lämnades in till tingsrätten i Esbo på onsdagen. Enligt Skatteförvaltningen har bolaget skatteskulder på 212 479,04 euro och betalningspåminnelser har skickats ut i augusti.

Sydöstran - 15 sep 17 kl. 10:44

Klädesbutik begärt i konkurs

Ännu en affär i centrala Sölvesborg är begärd i konkurs. Denna gång är det barnklädesbutiken Barnen på Södergatan som på egen begäran försatts i konkurs..

Nya Wermlands Tidningen - 09 jul 18 kl. 14:45

Apertins herrgård begärs i konkurs

Apertin herrgård AB har begärts i konkurs. Det är Skatteverket som har vänt sig till Värmlands tingsrätt med en begäran som att bolaget ska försättas i konkurs..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.