Aftonbladet > Sport

Friday, 15 November, 22:11

Aftonbladet - 12 sep 11 kl. 13:22

Domen: ?Tränar inte klubben efter nyår?Spelbolag tror att Gasperinis sejour i Inter blir kort.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Gasperinis, Inter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Domen, Tränarinte , klubbenefter , nyår
Nyheter 24 - 11 okt 13 kl. 16:16

Bajen-fans hånar disciplinnämnden ? med en strafftombola

Det var många som rasade mot disciplinnämndens dom mot Hammarby under torsdagen. De flesta tyckte att straffet var för hårt och efter det har Hammarbys största supporterförening Bajen Fans varit tydliga med att de ska göra allt för att domen ska ändras. Klubben har redan överklagat domen men Bajen Fans vill se en minst sagt kraftig ändring inom disciplinnämnden.

YLE - 01 jun 17 kl. 11:21

Domen mot Atletico står sig - fönstret stängt till 2018

På torsdagen avfärdade idrottens skiljedomstol Cas fotbollsklubben Atletico Madrids överklagande av sitt transferförbund. Domen innebär att Atletico kan värva spelare igen först den 1 januari 2018. Under den pågående transferperioden inom europeisk fotboll har flera spelare varit på väg från Atletico Madrid till andra klubbar för stora pengar medan andra spelare i sin tur ryktats vara på väg till Madrids rödvita lag.

Skånskan - 16 dec 15 kl. 22:34

Bliding: Vi gjorde rätt i att avvakta domen

KRÖNIKA Det var svårt att låta bli att reagera med ryggraden när Sydsvenskan lanserade sin omfattande granskning av Prespa Birliks behandling av afrikanska gästspelare. Kan man verkligen, som tidningen hävdade, komma undan med lönefusk och dubbla kontrakt och ändå tillåtas avancera i seriesystemet? Men efter några faktakollar och intervjuer av olika initierade källor insåg vi snart att anklagelserna mot klubben inte var tillräckligt underbyggda, möjligen dessutom initierade av en eller flera personer kopplade till klubben med agg till sittande styrelse och att det fanns en hel del motstridiga argument.

Skånskan - 22 maj 19 kl. 10:46

Får inte sparka offi­cer för nar­ko­ti­ka­miss­bruk

LUND Försvarsmaktens per­so­nal­an­svars­nämnd säger nej till att sparka den offi­cer i Syd­sve­ri­ge dömdes för knark­brott på en fes­ti­val – och senare med­gav att han an­vänt nar­ko­ti­ka un­der lång tidSkåns­kan har ti­digare be­rättat om mannen som ar­betat inom för­svars­makten se­dan 2009.
Un­der som­maren 2018 åkte han fast i en nar­ko­ti­ka­kon­troll på en fes­ti­val.
Of­fi­ceren er­kände inte brott, men dömdes se­der­me­ra för ringa nar­ko­ti­ka­brott avseende bruk av can­na­bis, am­fe­ta­min och MDMA (ecs­ta­sy).

YLE - 11 maj 17 kl. 12:21

NRK: Björgen och Johaug tränar ihop

I väntan på besked från idrottens skiljedomstol CAS håller skidåkaren Therese Johaug igång i Olso. Hon har bra sparrning på träningspassen då hon genomfört flera pass tillsammans med Marit Björgen. – Jag har gjort några träningsrundor med Therese här i Oslo.

YLE - 09 feb 17 kl. 13:46

Johaugdom väntas nästa vecka: ”Tränar hårdare än nånsin tidigare”

Det blir spännande, säger Therese Johaugs manager inför en slutlig dom nästa vecka. Han skämtar också om reglerna som inte tillåter den dopningsavstängda norskan att träna med landslaget. För ett par veckor sedan genomgick Therese Johaug en domstolsliknande behandling lett av Norges Idrottsförbund med anledning av höstens positiva dopningsprov.

Nyheter 24 - 15 jun 12 kl. 13:13

Friade mangaexperten om domen: "Fantasier är fantasier och ingenting annat"


Simon Lundström är lättad över domen men tycker att det är "skräp" att processen gått så långt som till Högsta domstolen. 38-årige Simon Lundström är nöjd med att Högsta domstolen till sist valde att fria honom från alla misstankar om barnpornografibrott. ?

SVT Debatt - 01 okt 13 kl. 16:12

Verkligheten är inte svart eller vit ? läs domen!

VÅLDTÄKTSDOM Över 50 000 svenskar har skrivit under en namninsamling mot hovrättens dom som friade sex unga män för våldtäkt på en 15-årig flicka. En stor del av dem som har givit sig in i debatten har inte ens läst domen. Hovrätten tycker det finns tvivel kring vad som hänt, och friar därför hellre än fäller.

Expressen - 13 feb 13 kl. 10:40

Här tränar Albornoz med MFF efter domen

I går dömdes Miiko Albornoz, som erkänt att han haft sex med en 14-årig flicka, till vllkorlig dom av tingsrätten i Malmö. I dag tränar han med Malmö FF för första gången sedan allsvenskan avslutades i början av november. ?

Kristianstadsbladet - 23 aug 14 kl. 07:00

"Vi förtjänar JO-kritiken"

Foto: Scanpix/TT
Polismyndigheten i Skåne kritiseras av JO för att handläggningen av ett fall med våldtäkt mot barn tog oacceptabelt lång tid. ”Vi förtjänar kritiken”, säger Per Olof Söyseth, tillförordnad polismästare i nordöstra Skåne.
Våldtäkten av den då 14-åriga Kristianstadsflickan inträffade i augusti 2012.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.