Nyteknik > Teknik

Monday, 18 November, 07:04

Nyteknik - 12 sep 11 kl. 12:49

IF Metall begär inte Saab i konkursFackförbundet IF Metall väntar med att begära Saab Automobile i konkurs. Man hoppas fortfarande på en lösning som ska ge Saab möjlighet att betala ut de innefrusna augustilönerna..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Metall, Saab, IF Metall, Saab Automobile

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: IF Metall, begärinte , Saabi , konkurs
Aftonbladet - 16 sep 11 kl. 13:13

Metall kan begära Saab i konkurs

Om inte hovrätten beviljar rekonstruktion kommer fackförbundet IF Metall att begära Saab i konkursDet kan hända redan på tisdag..

Nyhetsverket - 12 aug 14 kl. 15:24

Nevs begärs i konkurs

Biltillverkaren Nevs som äger Saab begärs i konkurs. Det är underleverantören Labo Test AB som lämnat in konkursansökan till Vänersborgs tingsrätt. Bolaget har en fordran på Nevs på 150.

Affärsvärlden - 12 aug 14 kl. 14:49

Saab-tillverkare begärs i konkurs

Biltillverkaren Nevs i Trollhättan begärs i konkurs, uppger P4 Väst..

GöteborgsPosten - 12 sep 11 kl. 09:17

Metall väntar med Saab-konkurs

Skånskan - 08 mar 16 kl. 11:30

Restaurang Jafari begärs i konkurs

Ystad Ystad
Restaurang Jafari begärs i konkurs av den förra ägaren för att företaget inte har betalat av köpeskillingen enligt kontraktet och av en tidigare anställd för obetalda löner.Handpenningen på 65 000 kronor betalades den nya ägaren i juni och 235 000 kronor vid tillträdesdagen den 1 augusti 2015. Resterade beloppet på 350 000 kronor skulle betalas av på 24 månader med 14 584 kronor varje månad.

Cornucopia - 25 sep 13 kl. 06:47

Energy Tower begärs i konkurs

Det icke-konventionella vindkraftverksbolaget Energy Tower har begärts i konkurs. Bolaget har tillverkat tre stycken osålda småskaliga "vindkraftstunnor", som nu ska säljas av konkursboet. (Västerbottens Kuriren)

Eftersom bolaget inte kunde betala sina patentlicensavgifter drog patentinnehavaren tillbaka licensen.

UNT - 12 jun 12 kl. 09:16

Medpro begärd i konkurs

Medpro Clinic, som driver Bålsta vårdcentral, har begärts i konkurs. Det är det danska moderbolaget som begärt Bålstabolaget i konkurs..

UNT - 12 jun 12 kl. 09:16

Medpro begärt i konkurs

Medpro Clinic, som driver Bålsta vårdcentral, har begärts i konkurs. Det är det danska moderbolaget som begärt Bålstabolaget i konkurs..

Helsingborgs Dagblad - 19 mar 15 kl. 16:30

Parma begärs i konkurs

Den italienska Serie A-klubben Parma begärdes i konkurs av domstol i dag.— Klubbens långivare lämnade in en begäran om konkurs vilket accepterades av åklagaren, sade klubbens företrädare Osvaldo Riccobene efter beslutet..

DN - 19 mar 15 kl. 16:36

Parma begärs i konkurs


Den italienska Serie A-klubben Parma begärdes i konkurs av domstol på torsdagen. ”Klubbens långivare lämnade in en begäran om konkurs vilket accepterades av åklagaren”, sade klubbens företrädare Osvaldo Riccobene efter beslutet..

YLE - 12 nov 15 kl. 10:32

Blues begärs i konkurs igen

Enligt uppgifter till Yle begär Skatteförvaltningen Esbolaget Blues bakgrundsbolag Jääkiekko Espoo Ab i konkurs. Bolaget har över 200 000 euro i skatteskulder En konkursansökan mot bolaget Jääkiekko Espoo Ab lämnades in till tingsrätten i Esbo på onsdagen. Enligt Skatteförvaltningen har bolaget skatteskulder på 212 479,04 euro och betalningspåminnelser har skickats ut i augusti.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 23 timmar sedan

Hyundais nya ljudteknik stoppar mer av trafikens oljud

Målsökande ljudvågor vars syfte är att öka komforten. Nu meddelar Hyundai att de utvecklar brusreducering så specialiserad att den kan ta bort oönskat vägljud..

Nyteknik - Igår: 07:31

Lista: Rullarna som förändrade filmvärlden

Hos filmskaparna driver konsten tekniken – men lika ofta går utvecklingen i andra riktningen. Här är åtta av de viktigaste filmtekniska fenomenen..

Nyteknik - I förrgår: 15:17

Volkswagens tunga investering: 640 miljarder på elbilar

Volkswagen investerar 60 miljarder euro, motsvarande 640 miljarder kronor, fram till 2024 i en elektrifiering av kommande bilmodeller..

Nyteknik - I förrgår: 14:30

Fords elbil avslöjad före premiären

På söndag skulle det vara klimax. Efter lång tids väntan och massvis med teasers var tanken att Ford skulle ryckt skynket av sin framtid. Men överraskningen uteblir – detta då Mustang Mach-E redan avslöjats..

Nyteknik - I förrgår: 12:45

Shapes rörkonstruktion fick SSAB:s stålpris

Vinnaren av det tjugonde Swedish Steel Prize tilldelas priset för banbrytande användning av martensitiskt stål i en 3d-formad rörkonstruktion för takräcken till bilindustrin..

Nyteknik - I förrgår: 12:35

”Låt företagen ta fullt ansvar vid en kärnkraftolycka”

REPLIK. Ni har helt rätt om kärnkraften men ändå helt fel. Det är kostnaden vid en eventuell olycka som är kruxet med kärnkraft.

Nyteknik - I förrgår: 11:22

Nu ska de bygga en flygande prototyp av sin jetdrivna mc

Deras flygande motorcykel ska prestera 241 km/h – men enligt Jetpack Aviation är den teoretiska toppfarten över 640 km/h. Nu har investerare lagt pengar för att få upp en prototyp i luften.  .

Nyteknik - I förrgår: 10:17

13 timmars legobygge – fast på bara 8 minuter

Ny Teknik (med spännande gäster!) byggde lego i 13 timmar. Vi testade att skruva upp hastigheten med 10 000 procent.

Nyteknik - I förrgår: 10:00

Addtechs it-system fortfarande utslagna efter hackerattack

För två veckor sedan drabbades teknikkoncernen Addtech av ett ransomwarevirus. Fortfarande har många av dotterbolagen stora problem, med försenade leveranser till följd..

Nyteknik - I förrgår: 09:34

”Skinn” av kolnanorör kan skydda framtidens raketer

Forskarnas nya kompositmaterial öppnar vägen för böjliga värmesköldar med låg vikt. Deras kolnanorör skulle kunna täcka framtidens raketer, som ett tunt skinn..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.