Sydsvenskan > Nyheter

Wednesday, 20 November, 02:15

Sydsvenskan - 12 sep 11 kl. 13:30

Tog taxi med spritkokare i väskanPiketpolisen gjorde ett för Malmö ovanligt fynd i helgen - en hembränningsapparat. Fyndet gjordes dessutom på öppen gata.
En man som poliserna kände igen som kriminell bar på utrustningen i en väska på Jespersgatan. Mannen hade kommit dit i taxi och piketpoliserna som rutinpatrullerade området gjorde en rutinkontroll av mannen..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Malmö, Jespersgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tog, taximed , spritkokarei , väskan
Skånskan - 15 jun 16 kl. 10:36

Tog passet ur handväskan

Skurup En besökare på Skurups marknad blev bestulen trots koll på handväskan. Kvinnan som är i 20-års åldern besökte Skurups marknad i lördags. Hon hade med sig pass och kontanter i sin handväska som hon hade på sig.

Skånskan - 05 nov 18 kl. 17:51

Böter för svart taxi

Malmö En 25-årig man döms till 100 dagsböter á 100 kronor för otillåten taxiverksamhet.
Han har tidigare dömts för liknande verksamhet.25-åringen har erkänt samtliga gärningar med nekar att den första åtalspunkten skulle handla om otillåten taxitrafik.

Trelleborgs Allehanda - 09 aug 13 kl. 10:38

Guldmännen möts i Skanör

Foto: Scanpix
I London-OS tog Fredrik Lööf och Max Salminen Sveriges enda guldmedalj. I helgen är de konkurrenter utanför Skanörs hamn när de slåss om SM-guldet i finnjolle.
?

NT - 19 jan 13 kl. 13:09

Hilary Swank rånades i taxi

Hilary Swank blev utsatt för ett rån under ett besök i Paris på fredagen, skriver Aftonbladet. Den Oscarsbelönade "Boys don't cry"- och "Million dollar baby"-stjärnan satt i en taxi när gärningsmännen slog in ena rutan och ryckte handväskan ur hennes händer. Händelsen inträffade i den förorten Saint-Denis där rånmetoden är vanlig på grund av regelbundna trafikstockningar..

Kristianstadsbladet - 19 jan 13 kl. 13:09

Hilary Swank rånades i taxi


Hilary Swank blev utsatt för ett rån under ett besök i Paris på fredagen, skriver Aftonbladet. Den Oscarsbelönade "Boys don't cry"- och "Million dollar baby"-stjärnan satt i en taxi när gärningsmännen slog in ena rutan och ryckte handväskan ur hennes händer. Händelsen inträffade i den förorten Saint-Denis där rånmetoden är vanlig på grund av regelbundna trafikstockningar..

SmålandsPosten - 28 jun 14 kl. 17:59

Åskan stoppade matcher i både Ljungby och Moheda

Vädrets makter satte stopp för såväl Ljungby IF:s som Moheda IF:s fobollsmatcher denna lördagseftermiddag.
Matchen Ljungby-Rosengård (2–0) och Moheda-Derby (1–1) kommer på grund av dagens åskoväder inte att kunna spelas klart förrän efter sommarvilan. Ljungbys division 2-match avbröts i pausen och Mohedas division 3-match efter 43 minuter spel.

Skånskan - 30 nov 16 kl. 15:34

Väskan full med tabletter

MALMÖ 21-åringen hade nästan 21 000 tabletter inlindade i sina kläder. Han påstår att han tog in väskan i landet åt någon annan. ERWP.

Skånskan - 28 dec 16 kl. 16:05

Ryckte väskan från 89-åring

Lund Sex månaders fängelse blev straffet för en 33-årig man som utsatte en 89-årig kvinna med rollator för väskryckning. ERWP.fif(0)Den grova stölden skedde den 28 mars då kvinnan var på väg från sitt hem till en butik.

Barometern - 24 jul 14 kl. 13:30

?Kylväskan borde bli din bästa vän?

Nu är rötmånaden här och det är hög tid att tänka på hur du förvarar dina matvaror. Barometern har pratat med Anna Blücher, ­lektor i mikrobiologi vid Linné­universitetet, och hennes bästa vän i sommar som åker med överallt – kylväskan. – Rötmånaden har man lagt som en månad men egentligen handlar det om tiden i Sverige då det är som varmast och fuktigast, säger Anna Blücher.

Skånskan - 08 feb 16 kl. 10:46

Tog smycken och pengar

SKANÖR Ett smyckeskrin med ett antal smycken stals vd inbrott i en villa på Mästerlotsgången i Skanör. Inbrottet skedde någon gång mellan den 30 januari och 6 februari.
Inbrott gjordes även i en villa på Gallåkersvägen i Skanör mellan den 5 och 7 februari.

Skånskan - 03 jun 16 kl. 16:04

Tog handväska för 90-åring

HÖRBY En kvinna i 90-årsåldern blev bestulen på sin handväska när hon var och handlade i butiker runt Gamla torg på torsdagen vid 16-tiden. Kvinnan hade lagt handväskan i sin rullator. När hon kom in på SE-Banken upptäckte hon att väskan var borta.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.