Aftonbladet > Sport

Friday, 15 November, 14:12

Aftonbladet - 12 sep 11 kl. 13:16

?Människor låg och sov i mittgången?Stefan Livs vän Johan Åkerman minns skräckresorna i Ryssland.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Livs, Johan Åkerman, Ryssland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Människor lågoch , sovi , mittgången
DN - 31 maj 14 kl. 22:17

Hund bajsade i mittgången – plan fick nödlanda

Fler gånger uträttade ledarhunden sina behov i mittgången på flygplanet och till slut blev bajsandet för mycket för personal och passagerare. Flygplanet tvingades göra ett oplanerat stopp..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Trodde inte att kvinnan sov" – frias från våldtäktKvinnan skrek nej – han friades

 och under gårdagen skedde en liknande dom.
En kvinna som anmält en man för våldtäkt säger att hon sov när mannen våldtog henne. Hon menar också att hon ska ha somnat påklädd i soffan och att mannen sedan ska ha klätt av henne.

Sydsvenskan - 14 mar 16 kl. 05:12

Advokat sov — nu släpps hans klient

En man som dömts till 30 års fängelse för konspiration och utpressning släpps nu efter att hans advokat sov till och från under rättegången, skriver The Independent.Nicholas Ragin hade redan avtjänat tio år av sitt straff när en appellationsdomstol i USA beslutade att släppa honom på grund av hans advokats beteende under rättegången.Advokaten ska ha sovit i minst 30 minuter åt gången under sin klients rättegång 2006, i Richmond i Virginia.

BT - 10 mar 13 kl. 08:49

Man fick oväntat besök i sängen

En 70-årig man i Gnarp i Hälsingland fick oväntat besök natten mot söndagen när en 20-årig man kröp ner i hans säng. Det rapporterar Aftonbladet på sin hemsida. 70-åringen sov med hörselskydd och märkte inte att han hade sällskap förrän 20-åringen rörde sig i sängen.

Expressen - 19 jun 14 kl. 08:49

Nämndemannen sov mitt under rättegång

Nämndemannen i Blekinge tingsrätt satt och sov – mitt under rättegången. Nu har ett vittne hört av sig till Justitieombudsmannen och vill veta om rättegången kan tas om. – Utan intresserade och engagerade nämndemän är rätten partisk, skriver hon till JO..

Västerbottens Folkblad - 14 mar 16 kl. 05:11

Advokat sov – nu släpps hans klient

En man som dömts till 30 års fängelse för konspiration och utpressning släpps nu efter att hans advokat sov till och från under rättegången, skriver The Independent. Nicholas Ragin hade redan avtjänat tio år av sitt straff när en appellationsdomstol i USA beslutade att släppa honom på grund av hans advokats beteende under rättegången. Advokaten […].

GöteborgsPosten - 04 sep 18 kl. 20:44

Nämndeman sov under rättegång – får hållas på nytt

En nämndeman som beslutade om utvisning till Afghanistan för en 20-årig man sov under rättegången i migrationsdomstolen. Nu hävs domen och rättegången ska göras om på nytt..

Skånskan - 08 okt 19 kl. 17:18

Hemtjänsten trodde avsvimmad låg och sov

Kävlinge En patient kan ha legat upp till ett dygn avsvimmad i sin säng. Nu anmäler hemvården sig själv enligt lex Sarah.Det var i början på september som hemtjänsten en kväll kom hem till en vårdtagare.

Expressen - 24 jun 13 kl. 19:48

Nya uppgifter: Sov inte ordentligt på månader

Rättegången gällande vem som bär yttersta ansvaret för Michael Jacksons död fortsätter. Enligt ett nytt vittne sov inte stjärnan ordentligt på två månader innan han gick bort. ?

SmålandsPosten - 28 dec 13 kl. 09:54

Äldre par sov under inbrott

Ett äldre par låg och sov i rummet bredvid när tjuvar tog sig in i deras lägenhet i centrala Älmhult. Tjuvarna tog sig upp på balkongen och tog sig den vägen in i lägenheten. Inbrottet skedde under natten till lördagen och anmäldes av paret som bor i lägenheten vid 4-tiden på morgonen.

BT - 29 jan 14 kl. 21:27

Sov i container - vid högskolan

I natt sov Johanna Eliasson och Sofia Stenfeldt i en container utanför Högskolan i Borås. – Vi vill på ett effektfullt sätt uppmärksamma bostadsbristen, säger Johanna. Hon och Sofia kommer från Hyresgästföreningen som i samband med Stark-dagen hoppas på debatt om trångboddhet och brist på bostäder, som drabbar många unga.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.