Nyhetskanalen > Nyheter

Thursday, 21 November, 07:13

Nyhetskanalen - 12 sep 11 kl. 13:00

Valrörelsen färgad av terrordådenValrörelsen i Norge är i full gång. Men i år är det en annorlunda valrörelse - färgad av terrordåden i Oslo för sju veckor sedan.

Fler unga har sökt sig till ungdomsförbunden och antalen personangrepp är betydligt färre..
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Norge, Oslo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Valrörelsen, färgadav , terrordåden
BT - 08 jan 15 kl. 04:43

Terrordåd slagträ i grekiska valet

Terrordådet i Paris mot tidningen Charlie Hebdo har blivit en slagträ i den grekiska valrörelsen. Premiärminister Antonis Samaras utnyttjade händelsen för att kritisera vänsterpartiet Syrizas förslag till generösare invandringspolitik. - I dag i Paris ägde en massaker rum med minst tolv döda som följd.

UNT - 08 jan 15 kl. 04:43

Terrordåd slagträ i grekiska valet

Terrordådet i Paris har blivit en slagträ i den grekiska valrörelsen..

SvD - 08 jan 15 kl. 04:43

Terrordåd slagträ i grekiska valet

Terrordådet i Paris mot tidningen Charlie Hebdo har blivit en slagträ i den grekiska valrörelsen. Premiärminister Antonis Samaras utnyttjade händelsen för att kritisera vänsterpartiet Syrizas förslag till generösare invandringspolitik..

Helsingborgs Dagblad - 08 jan 15 kl. 04:46

Terrordåd slagträ i grekiska valet

Terrordådet i Paris mot tidningen Charlie Hebdo har blivit en slagträ i den grekiska valrörelsen. Premiärminister Antonis Samaras utnyttjade händelsen för att kritisera vänsterpartiet Syrizas förslag till generösare invandringspolitik. — I dag i Paris ägde en massaker rum med minst tolv döda som följd..

DN - 08 jan 15 kl. 05:05

Terrordådet slagträ i grekiska valet

Terrordådet i Paris mot tidningen Charlie Hebdo har blivit en slagträ i den grekiska valrörelsen. Premiärminister Antonis Samaras utnyttjade händelsen för att kritisera vänsterpartiet Syrizas förslag till generösare invandringspolitik..

SvD - 27 jul 16 kl. 14:20

Terrormord på präst väntas dominera fransk valrörelse

Frankrikes president François Hollande höll på onsdagen flera krismöten efter terrordådet i kyrkan i Normandie. Nu växer kritiken mot regeringens oförmåga att förhindra attackerna. Sommarens dåd väntas också dominera den kommande valrörelsen..

DN - 23 maj 17 kl. 21:20

Attacken kan förändra den politiska spelplanen

Den brittiska valrörelsen tar timeout efter terrordådet i Manchester. Ändå väntas tragedin påverka valresultatet den 8 juni – sannolikt till premiärminister Theresa Mays fördel..

Sydsvenskan - 05 nov 13 kl. 06:30

Nu svänger New York åt vänster

Det finns ryska miljardärer i bakgrunden när Bill de Blasio på tisdagen väljs till New Yorks nye borgmästare. Där finns även Charles Dickens och hans berättelse ”Två städer”.När han gav sig in i borgmästarkampen var han ett okänt namn och de som visste något om honom trodde han stod för långt till vänster för att ha en chans.

Skånskan - 12 nov 16 kl. 17:31

Donald Trump knockade medierna

ERWP.fif(0)Hillary Clinton blir nästa amerikanska president, trodde jag i tisdags. Det gjorde jag trots att jag kunnat se, inte minst genom att djupdyka i amerikanska internetkällor, att det var en ytterst endimensionell bild av valrörelsen som speglades i svenska massmedier som mest ägnade sig åt okritiskt svassande för Hillary Clinton.

Cornucopia - 09 apr 17 kl. 16:41

Drottninggatan - slutet för socialdemokratin?

Den svenska tafattheten mot våldbejakande extremism kan sägas ha kommit till vägs ände. Frågan är om vändningen är slutet för socialdemokratin som sk statsbärande parti? Allt beror på partiets agerande bortom populistiska uttalanden.

Dagens PS - 09 aug 18 kl. 09:34

Ledarkollen: Algoritmernas tyranni

Idag handlar ledarkollen om algoritmernas tyranni, om vilket parti som bäst kan leda Sverige i ekonomisk kris, om Norrland och krisen i brittisk skola. Och så lite valrörelse… PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Algoritmernas tyranni DI skriver om finansvärldens likriktning: ”Algoritmernas tyranni?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.