Magazin24 > Sport

Monday, 18 November, 02:08

Magazin24 - 12 sep 11 kl. 13:21

Anton tog hem EMK-KannanStrid om tiondelar i skogarna.

Volvo Original Cupens finaltvling krdes i lrdags p luriga vgar kring Eskilstuna dr Anton Suontausta samt co-drivern Andreas Peters frn Kolsva MS tog hem segern i Elit-B frarna med tv sekunder fre Philip Haag Kullings MS.
- Helt fantastiskt sknt avsluta Sverigeserien med en klass-seger. Men det var rafflande strid nda in till sista strckan d det bara skilde tiondelar mellan tre frare. Men vi fick till en kanontid p strcka fem av de sex som krdes, sger en njd Anton.
Läs mer på Magazin24

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anton, tog, hem, EMK-Kannan
Magazin24 - 23 sep 13 kl. 10:34

Anton hade chansen

Anton Suontausta och co-drivern Andreas Peters körandes för Kolsva MS hade guldläge att ta ledningen i Svenska Rally Cupen i lördagens näst sista deltävling, nämligen Rejmesvängen i Askersund. Tävlingen skulle köras på fem stycken specialsträckor och några helt nya för deltagarna i skogarna i kring Askersund. ?

Nya Wermlands Tidningen - 08 sep 12 kl. 07:30

Femte segern i följd för Storforsduo

Framgångarna tycks inte vilja ta slut för Jimmy Olsson och co-drivern Conny Sundqvist. Förra helgen tog Storforsduon, som kör i den tvåhjulsdrivna klassen, hem EMK-kannan i Eskilstuna. Segern var deras femte i följd i en serie som ingår i Svenska rallycupen..

Trelleborgs Allehanda - 07 okt 13 kl. 08:15

Anton mjölkade publiken

Foto: Claes Nyberg
Över två tusen kronor samlades in till Världens barn i lördags, när Anton Nilsson från Källstorp slog sig ner på Valengallerian med sitt piano och sin mjölkkanna.
Ihop med aktörer som Rädda Barnen, Röda Korset och Lions finns det en privatperson som aktivt bedriver insamling till förmån för Världens barn. Och det är 18-årige Anton Nilsson, som varje jul sedan 2008 har hållit sina enmansgalor hos handlaren i Klagstorp.

Hela Gotland - 15 sep 11 kl. 04:00

Norrby och Steen snabbast

Den gångna helgen avgjordes Haningesprinten och EMK Kannan..

Nya Wermlands Tidningen - 17 sep 14 kl. 06:00

Nordahl upp i täten

Rattenföraren Pär Nordahl med kartläsaren Patrik Barth gick upp i delad ledning i Sverigeserien i Volvo original cup efter seger i den femte av åtta deltävlingar, EMK-Kannan i Katrineholm..

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

18. Godnattsagor för barn som dricker

På bussen på väg hem till sin mor undvek Morteza ögonkontakt med en kille som stirrat på honom ända sedan han stigit på. Först hade han stått ett par centimeter från de stirrande ögonen. Sedan, när en plats blev ledig, skyndade Morteza sig dit, men såg sedan till sin fasa att platsen framför också blev ledig, så stirrandet fortsatte.

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

15. Godnattsagor för barn som dricker

Det var en för länge sedan bortglömd liten rondell. Sedan en nerlagd bilverkstad som fortfarande gjorde reklam för billig biltvätt. Sedan en återvändsgränd.

BT - 24 okt 13 kl. 17:48

Kanna för 20 miljoner i Borås

En blåvit skönhet i mogen ålder finns att beskåda på Antik- och konstmässan som startar i morgon. Det handlar om en kanna i Mingporslin, tillverkad i Kina för 600 år sedan. Leif Petzäll, som sedan 50 år intresserar sig för kinesiskt porslin och som varit ansvarig för Ulricehamns konst- och östasiatiska museum, säger att han nästan inte trodde sina ögon när han först fick se föremålet.

Skånskan - 17 jul 19 kl. 18:00

Dödligt hot – 22

– Intressant, är det från den tiden begreppet supa kommer?Ingen detalj var för liten, allt skulle malas genom rätts-maskineriet för att hitta Dupont och hans medhjälpare. Om det nu var honom de skulle söka efter?

Skånskan - 20 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot-avsnitt 25

Jag övervägde att tala om för Eric vad jag upplevt, men beslöt att låta bli. Han är en kär och nära vän, ställer alltid upp, men det här skulle kanske bli för mycket för honom att ta till sig. Och han är dessutom mycket road av att kunna förmedla sina kunskaper till den som vill lyssna, skvallrig med ett annat ord.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.