SvD > Nyheter

Monday, 18 November, 14:28

SvD - 12 sep 11 kl. 13:08

Unionen och Ledarna begär Saab i konkursFackförbunden kommer lämnar idag in konkursansökan..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Ledarna, Saab

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Unionenoch , Ledarna, begär, Saabi , konkurs
DN - 27 jun 11 kl. 15:48

Unionen berett att begära Saab i konkurs

Cecilia Fahlberg sade efter alla möten med cirka 500 av Unionens medlemmar att man är beredd att begära Saab Automobile i konkurs om inte företaget betalar ut lönerna till tjänstemännen..

Expressen - 12 sep 11 kl. 15:25

Ledarna begär Saab i kokurs

Unionen begärde på måndagen Saab i konkurs - precis som Ledarna. Men det lokala fackförbundet ville vänta. - Vi tycker det är mycket tråkigt att förbundet agerade nu, säger Thomas Haglund, Ledarnas ordförande på Saab.

VA - 22 sep 11 kl. 14:22

Muller vill ändra i Saab-toppen

22 september Gårdagens rekonstruktionsfirande är ersatt av vardag. Konkursansökningarna ligger vilandes hos tingsrätten och Saab jagar effektiviseringsmöjligheter med en gepard-plan. Samtidigt vill vd Victor Muller byta ut delar av ledningen.

Expressen - 12 sep 11 kl. 14:01

Ledarna: "Vi är tvingade att agera"

Unionen begärde på måndagen Saab i konkurs - precis som Ledarna. - Det har gått så lång tid att vi är tvingade att agera, säger Ledarnas ordförande Thomas Haglund..

Affärsvärlden - 12 sep 11 kl. 13:26

JUST NU:Saab begärs i konkurs

IF Metall gjorde det inte. Men fackförbundet Unionen och Ledarna gör det. Saab Automobile är begärd i konkurs, uppger ttela.

Nyteknik - 12 sep 11 kl. 13:32

Saab begärt i konkurs

IF Metall gjorde det inte. Men fackförbundet Unionen och Ledarna gör det. Saab Automobile är begärd i konkurs, uppger ttela.

SVT - 12 sep 11 kl. 20:15

Saab begärdes i konkurs av facken

Fackförbunden Unionen och Ledarna begärde idag Saab i konkurs. Anledningen är att man vill säkerställa att medlemmarna ska få sina löner via lönegarantin..

BT - 12 sep 11 kl. 19:23

Saab överklagar konkursbegäran

Slaget om Saab Automobile har flyttats till domstolarna.
Bolaget hoppas blidka hovrätten och få igenom en rekonstruktion.
Men facken Unionen och Ledarna vågade inte vänta längre - i dag begärde de Saab i konkurs.

BT - 12 sep 11 kl. 13:05

Kampen om Saab avgörs i rätten

Slaget om Saab Automobile har flyttats till domstolarna. Bolaget hoppas blidka hovrätten och få igenom en rekonstruktion. Men facken Unionen och Ledarna vågade inte vänta längre ?

Sydsvenskan - 05 dec 11 kl. 18:35

GM ändrar sig inte om Saab

Saabs ägarbolag Swan hoppas att diskussioner med Youngman och en kinesisk bank om framtida ägande ska bära frukt, och ge pengar till företaget. De senaste uppgifterna har dock inte fått General Motors att ändra sig.
STOCKHOLM.

Kristianstadsbladet - 27 okt 11 kl. 12:44

Tiden löpte ut för Saab

Det kom inga löner till de Saab-anställda i dag heller. På eftermiddagen löpte också tidsfristen ut för Saab att lämna in yttrande till tingsrätten i Vänersborg som ska besluta om rekonstruktionen ska fortsätta eller ej.
Att Saab inte lämnade in något yttrande betyder att bolaget lever väldigt farligt.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.