SvD > Ekonomi

Sunday, 17 November, 16:49

SvD - 12 sep 11 kl. 13:10

JP Morgan: Basel 3 är anti-amerikansktVd Jamie Dimon anser USA bör fundera på att lämna..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Morgan, Jamie Dimon, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JP Morgan, Basel3 är , anti-amerikanskt
GöteborgsPosten - 18 sep 17 kl. 08:26

Så gör du karriär - på amerikanskt manér

Jobba hårt, bygg upp självförtroendet – och våga framhäv dig själv. Nu ska unga göteborgare lära sig göra karriär på ett mer amerikanskt sätt. – Vi kallar det lite skämtsamt ett "anti-jante" program, säger Beth Topolovsky, som håller i projektet.

SR - 10 feb 15 kl. 15:37

Amerikanskt företag får böta över 8 miljarder i Kina

Världens största datorchip-tillverkare amerikanska Qualcomms långdragna rättsprocess med myndigheterna i Kina har nu fått sin upplösning. Företaget har gått med på att betala ett bötesbelopp på 975 miljoner amerikanska dollar för att ha brutit mot Kinas anti-monopollagstiftning..

DI - 11 maj 12 kl. 08:29

Asienbörser: Amerikanskt handlarfiasko tynger

Det småsura riskklimatet fortsatte på de asiatiska marknaderna under fredagen sedan JP Morgan sen torsdagskväll vinstvarnat på grund av stora tradingförluster..

DI - 09 mar 18 kl. 11:58

Analytiker tokhöjer riktkursen för amerikanskt stålbolag

I spåren av de amerikanska tullarna på stål och aluminium höjer JP Morgan sin riktkurs för det amerikanska stålbolaget US Steel. .

Expressen - 22 sep 11 kl. 20:27

Här stormar USA ut från FN-mötet

Här lämnar de amerikanska delegaterna FN-toppmötet i protest - igen. Anledning: Irans president Mahmoud Ahmadinejad levererade ett starkt anti-amerikanskt tal - och anklagade USA för att vara en "arrogant makt". - Ahmadinejad använde sig återigen av antisemitiska glåpord och motbjudande konspirationsteorier, säger Mark Kornblau, amerikansk talesperson.

Uppsalanyheter.se - 05 aug 19 kl. 02:50

Recension: Larkin Poe trollband Parksnäckans publik

Recension: Med värme och energi förtrollade systrarna Megan och Rebecca Lovell i Larkin Poe Parksnäckans publik. Deras sätt att blanda upp blues med modernare tongångar ger dem en originalitet och deras publikkontakt är i en klass för sig. Med värme och energi förtrollade systrarna Megan och Rebecca Lovell i Larkin Poe Parksnäckans publik.

SVT Debatt - 18 jul 13 kl. 00:23

Sverige behöver inte ett kulturkrig

POLITIK Med ett drygt år kvar till valet 2014 tyder mycket på att Sverigedemokraterna fått det inflytande inom svensk politik som så många för tre år sen svor att partiet inte skulle tillåtas få. Aldrig har det framstått tydligare än under Almedalsveckan, då Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfvén tycktes tävla i vem som bäst kunde distansera sig från allt vad SD heter, skriver Daniel Nord, masterstudent i historia, och menar att en högljudd och polariserande debatt i sekundära frågor kan leda Sverige in i ett kulturkrig. Att de stora partierna tar avstånd från Jimmie Åkessons politik är både förväntat och önskvärt.

Sydsvenskan - 23 jan 15 kl. 04:00

Vårens filmer

I förra veckan avslöjades de nominerade till Oscarsgalan den 22 februari, och kanske lät flera av titlarna obekanta, som medborgarrättsdramat "Selma", Stephen Hawking-biografin "The Theory of Everything", jazztrummardramat "Whiplash", och musikalen "Into the Woods". De filmerna lanseras i Europa de kommande veckorna, just för att de ska kunna ta draghjälp av Oscarshajpen. Filmåret har en särskild cykel, och just nu är vi inne i det amerikanerna kallar Awards Season – prissäsongen – vilket innebär att det blir gott om prestigefilmer och dramer.

VA - 13 jun 11 kl. 07:00

Vinnarna på finanskrisen

13 juni Förstora Välgödd 1. SEB:s ?vd Annika Falkengren erkänner att bankkunderna nu får betala högre räntemarginaler.

Sydsvenskan - 04 maj 11 kl. 00:05

"Kulor biter inte på myter"

Usama bin Ladins död kommer inte att påverka händelseutvecklingen i Afghanistan i någon större utsträckning. Risken finns att myten bin Ladin visar sig långt svårare att döda än personen, skriver Wilhelm Agrell, professor i underrättelseanalys vid Lunds universitet.
Den första vågen av kommentarer till Usama bin Ladins död har varit full av uttryck för lättnad, tillfredsställelse och förhoppningar om att något avgörande nu ägt rum i ?

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i TurkcellOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.