Aftonbladet > Nyheter

Friday, 22 November, 15:52

Aftonbladet - 12 sep 11 kl. 09:28

Tiden läker aldrig såretAftonbladets Per Bjurman om den intensiva sorgen vid Ground Zero i går.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Per Bjurman, Ground Zero

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tiden, läker, aldrig, såret
YLE - 20 jul 16 kl. 07:00

Mikaela Hollsten jagar snön året om

Trots att hon nästan strukit med i en lavin och att hon ibland tvingas bo i sin bil så finns det inget som kommer mellan Mikaela Hollsten och snowboarding. Hon lever sin dröm, övervinner sina rädslor och träffar nya vänner hela tiden. Morgonsolen får snön att glittra och ljuset är bländande.

Skånskan - 17 okt 16 kl. 16:00

En uppväxthistoria som skär rakt in i tiden

Recension/litteratur BOK
Forever young
Författare: Johan Ripås
Förlag: PiratförlagetI sitt sommarprat häromåret sa författaren Sara Stridsberg: Att vara barn är att bli ödelagd. I min föreställningsvärld är det just så. Att vara barn innebär omedelbar och konstant beroendeställning till de vuxna.

YLE - 26 jan 15 kl. 13:53

Ruuttu söker nytändning i krislaget

Ligajumbo och krisstämpel – men ett ypperligt ställe att få stort ansvar och ta ett kliv uppåt i karriären. Alexander Ruuttu behöver en nytändning och söker den i TPS, där han får vägledning av sin tidigare barnvakt. Ruuttu klagar inte trots att han ”hamnat” i hockeyligans krisklubb nummer ett TPS.

YLE - 20 nov 16 kl. 06:00

Essä: 1946 - året då världen älskade Amerika

I sin kulturessä skriver Stefan Brunow om Europa just nu; om ett politiskt fiasko, om en humanism som är som ett sockerpiller, om desperata människor som röstar på politiska clowner eller flyr mot en hopplös framtid. De barn som den 23-åriga Stig Dagerman mötte i det besegrade Tysklands ruinstäder är nu åldringar och Tredje rikets sista vittnen. En nyläsning av reportageboken Tysk höst påminner oss om hur Europa skulle se ut utan USA.

YLE - 15 feb 14 kl. 04:35

Rockklubbarna söker ny publik

Den finländska musikscenen behöver mera och ny publik. Intresset för musik är större än någonsin, inte minst på grund av alla populära musikprogram på tv, men musiken konsumeras främst via datorn och från soffan framför tv:n. Genom att årligen ordna den nationella konsertdagen, försöker musikbranschen locka till sig ny publik.

Cornucopia - 02 mar 19 kl. 15:46

Tåget kan aldrig mer konkurrera med det moderna flyget

1800-talsuppfinningen järnvägen kan aldrig mer på lika villkor konkurrera med det betydligt mer moderna flyget, i synnerhet inte på långa distanser eller i glest befolkade länder som Sverige. Situationen kommer bara systematiskt bli sämre för järnvägen och höghastighetståg är ingen lösning.
Ett flygplan från u-landet Etiopiens flygbolag Ethiopian på Kilimanjaro flygplats
Transporter bidrar till effektivisering av resursutnyttjande, specialisering och med det välstånd.

YLE - 15 dec 16 kl. 18:30

Google försöker bekämpa desinformation - "vårt ansvar är jättestort"

Trettio miljoner sökningar per månad. Det åstadkommer finländarna via Google, mer än någonsin förut. Googles nya Finlandschef Antti Järvinen säger att sökfunktionen tränger sig in i allt fler vardagssituationer.

YLE - 14 nov 13 kl. 11:17

Vatanen: Man vet aldrig vad som kommer att hända

Sami Vatanens säsong i Anaheim har börjat bra och han trivs i NHL. Den 22-åriga backen har under höstens 17 matcher noterats för poängen 1+4. - Det skulle ha kunnat komma mera poäng, men det är så beroende av tiden.

Magazin24 - 14 mar 14 kl. 10:36

”Man är aldrig för gammal för att stå i en hejaklack”

Det har nu gått några dagar sedan superderby spelades mellan IFK Arboga IBKs och IBK Köpings damer. Magazin24 bad Västmanlands Innebandyförbunds distrikschef Stefan Karlsson att summera derbyt. Nu har Josef varit på mig igen om att skriva nått om förra helgens derby mellan IFK Arboga-IBK Köping i Damernas Div 1 Mellersta.

Skånskan - 02 aug 19 kl. 10:30

Teatersommaren tar slut – nu börjar skolåret

SLUTSPEL. Snart är det slut på en intensiv teatersommar för Magdalena Mononen; nu ska hon ta hand om skolbarn igen – och vila knäna.Namn: Magdalena Mononen Persson
Ålder: 34 år
Yrke: Lärare
Familj: Make, tre barn
Bor: Lantgård i Klagstorp
Aktuell: Spelar med i Min vän fascisten, Lilla Beddinge Teaters sommarproduktion, som har sina fem sista föreställningar det här veckoslutet.

BT - 29 jul 13 kl. 12:34

"Man får stryk hela tiden"

Lagidrott kan vara som fotboll och ishockey ? gammal, etablerad, på mäns villkor. Eller så kan den vara som roller derby ?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.