BT > Inrikes

Wednesday, 20 November, 23:56

BT - 12 sep 11 kl. 13:11

Åter i rätten för beställningsmordFör över sju år sedan frikände Malmö tingsrätt fem män som hade åtalats för inblandning i mordet på en 53-årig affärsman i Malmö. På tisdagen ställs en av dem, en 68-årig man känd som "LP-miljonären", åter inför rätta för anstiftan till mord på 53-åringen.
Men den i dag 39-årige man, som misstänktes ha hållit i mordvapnet, och en nu 50-årig man som stod åtalad för medhjälp till mord har gått under jorden - sannolikt i hemlandet Serbien.
.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Malmö, LP, Serbien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Återi , rättenför , beställningsmord
Sydsvenskan - 02 mar 15 kl. 19:41

"Putin har släppt loss det nationalistiska spöket"

Fredag kväll den 27 februari 2015 mördades den kände regimkritiken Boris Nemtsov på öppen gata nära Kreml i Moskva. Åter ett politiskt beställningsmord som sänt en stötvåg av avsky genom världen och som stärkt bilden av Putins styre som ett skräckvälde när det gäller yttrandefrihet, mänskliga rättigheter och med en korruption som genomsyrar samhället från botten till toppen.Att Ryssland inte är en rättsstat är landets absolut största problem.

Helsingborgs Dagblad - 02 mar 15 kl. 19:41

"Putin har släppt loss det nationalistiska spöket"

Fredag kväll den 27 februari 2015 mördades den kände regimkritiken Boris Nemtsov på öppen gata nära Kreml i Moskva. Åter ett politiskt beställningsmord som sänt en stötvåg av avsky genom världen och som stärkt bilden av Putins styre som ett skräckvälde när det gäller yttrandefrihet, mänskliga rättigheter och med en korruption som genomsyrar samhället från botten till toppen.Att Ryssland inte är en rättsstat är landets absolut största problem.

Sydsvenskan - 24 jan 15 kl. 04:00

Den sorgliga historien berättas ännu en gång

Det tycks vila en förbannelse över många indianreservat i USA:s öknar och på dess prärievidder.Varje gång omgivningen tror att urbefolkningen förvandlats till välbeställda kasinoindianer kommer någon rapport om social misär eller låg medellivslängd. Så fort spåren sopats igen efter någon strid om naturresurser eller uranspill tornar en ny konflikt upp sig vid horisonten.

Fler nyheter från BT

BT - 15 jan 18 kl. 11:52

Hultqvist tonar ned säkerhetspolitiskt bråk

Försvarsminister Peter Hultqvist (S) tonar ned bråket om risken för ett väpnat angrepp på Sverige. Han ser ingen anledning att "överpröva" försvarsberedningen.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 11:53

Misstänkt granat vid Stora Enso

En misstänkt granat har hittats vid pappersbruket vid Stora Enso i Skutskär, rapporterar Sveriges Radio P4 Uppland. Polisen har spärrat av och utrymt en avdelning. - Vi fick in granaten med vår vedleverans i morse.

BT - 15 jan 18 kl. 11:40

V går till val på kortare arbetstid

Arbetstidsförkortning, ett nytt pensionssystem och en grön investeringsbank på 100 miljarder kronor. Det är Vänsterpartiets tre viktigaste valfrågor om partiledningen får som den vill på partikongressen nästa månad.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 09:25

Ny roll för Beatrice Ask

Moderaterna utser den förre justitieministern Beatrice Ask till talesperson i civilförsvars- och civilberedskapsfrågor. Det säkerhetspolitiska läget präglas av osäkerhet och oförutsägbarhet, konstaterar Moderaterna i ett pressmeddelande.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 09:10

"Barn i skyddat boende behöver mer stöd"

En utredning, som ska överlämnas till barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnér (S), visar att barn i skyddat boende behöver mer stöd än vad de får i dag.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 06:27

Nu väntar slitsamma oxveckor

Utanför ruvar mörkret och det dröjer till nästa långhelg. När julen nu är undanstökad väntar den slitsamma perioden som i folkmun är känd som oxveckorna - ett uttryck från bondesamhället som överlevt in till våra dagar. Det är inte för inte som tiden mellan jul och påsk fått sitt namn.

BT - 15 jan 18 kl. 02:11

Man skjuten i Rissne centrum

En skottskadad man har hittats i Rissne centrum i Sundbyberg. - Han är mycket allvarligt skadad, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid Stockholmspolisen. Den skadade mannen, som hittats utomhus, har förts med ambulans till sjukhus.

BT - 15 jan 18 kl. 01:43

Man påkörd under rallytävling

En man i 35-årsåldern blev påkörd under rallytävlingen Finnskogsvalsen som i helgen kördes i skogarna runt Sunne och Torsby, skriver Värmlands Folkblad. Mannen, som deltog i tävlingen, blev påkörd av en annan tävlingsförare strax innan målgång på SS2.(TT).

BT - 14 jan 18 kl. 21:32

Mannen som attackerade "ryska huset" häktad

En man i 40-årsåldern har häktats misstänkt för flera angrepp på ryska diplomatbyggnader i Stockholm under januari, skriver Expressen.(TT).

BT - 14 jan 18 kl. 21:25

Försvarsministern: Värnplikten kan utökas

Samtidigt som säkerhetsläget i omvärlden har försämrats har Försvarsmakten problem med försörjningen av personal.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.