BT > Nyheter

Thursday, 14 November, 14:50

BT - 12 sep 11 kl. 12:39

Ungdomar dömda för guldrån
Maskerade och beväpnade med basebollträn rusade de två 16-åriga Boråspojkarna in på Hedbergs Guld i Dalsjöfors.
Nu döms pojkarna till 150 timmars ungdomstjänst för rånet.
Pojkarna ska också betala skadestånd till de tre butiksbiträdena med sammanlagt 54 000 kronor och till försäkringbolaget med drygt 34 000 kronor. Pojkarnas föräldrar ska betala skadestånden solidariskt med sina söner.
Det var i januari som pojkarna slog till mot guldsmedsaffären.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Boråspojkarna, Hedbergs Guld, Dalsjöfors

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ungdomar, dömdaför , guldrån
Västerbottens Folkblad - 13 aug 15 kl. 08:11

Färre ungdomar dömda i länet

Antalet lagförda ungdomar minskar. Förra året lagfördes 162 ungdomar i Västerbotten. Bara två år tidigare låg siffran på 223.

Nyan - 13 aug 18 kl. 06:00

Ungdomar dömda för mängder av brott

Nio unga män har dömts för en lång rad brott, både på Åland och i Österbotten. En av dem, som är minderårig, dömdes av Ålands tingsrätt för hela 28 olika brott.
Samtliga brott har skett inom tidsperioden hösten 2016 till och med början av det här året.

Kristianstadsbladet - 21 feb 14 kl. 21:24

Ungdomar dömda för utpressning


En 17-åring och en 15-åring i Sundsvall dömdes på fredagen av tingsrätten för bland annat rån, utpressning och hot mot andra ungdomar, uppger lokala medier. Anmälningarna kom under hösten 2013.De båda ungdomarna har nekat till merparten av anklagelserna, men döms till vård sedan tingsrätten ansett att deras berättelser varit motsägelsefulla, och i några fall har de anklagade ertappats med stöldgods.

UNT - 21 feb 14 kl. 21:24

Ungdomar dömda för utpressning

En 17-åring och en 15-åring i Sundsvall dömdes på fredagen av tingsrätten för bland annat rån, utpressning och hot mot andra ungdomar, uppger lokala medier. Ungdomarna döms till sluten ungdomsvård respektive ungdomsvård.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 21 feb 14 kl. 21:26

Ungdomar dömda för utpressning

En 17-åring och en 15-åring i Sundsvall dömdes på fredagen av tingsrätten för bland annat rån, utpressning och hot mot andra ungdomar, uppger lokala medier. Anmälningarna kom under hösten 2013. De båda ungdomarna har nekat till merparten av anklagelserna, men döms till vård sedan tingsrätten ansett att deras berättelser varit motsägelsefulla, och i några fall har de anklagade ertappats med stöldgods..

BT - 21 feb 14 kl. 21:25

Ungdomar dömda för utpressning

En 17-åring och en 15-åring i Sundsvall dömdes på fredagen av tingsrätten för bland annat rån, utpressning och hot mot andra ungdomar, uppger lokala medier. Anmälningarna kom under hösten 2013. De båda ungdomarna har nekat till merparten av anklagelserna, men döms till vård sedan tingsrätten ansett att deras berättelser varit motsägelsefulla, och i några fall har de anklagade ertappats med stöldgods.

SvD - 21 feb 14 kl. 21:24

Ungdomar dömda för utpressning

En 17-åring och en 15-åring i Sundsvall dömdes på fredagen av tingsrätten för bland annat rån, utpressning och hot mot andra ungdomar, uppger lokala medier. Anmälningarna kom under hösten 2013..

NT - 21 feb 14 kl. 21:24

Ungdomar dömda för utpressning

En 17-åring och en 15-åring i Sundsvall dömdes på fredagen av tingsrätten för bland annat rån, utpressning och hot mot andra ungdomar, uppger lokala medier. Anmälningarna kom under hösten 2013..

Nyan - 21 apr 15 kl. 10:00

Ungdomar dömda för omfattande knarkbrott

När poliserna kom till bostaden i norra Mariehamn möttes de av två påtända ungdomar som var aggressiva och hotfulla. Utredningen avslöjade omfattande knarkförsäljning. I går fick de tre ungdomarna, två killar och en tjej i dryga 20-årsåldern, sina domar av tingsrätten.

Helsingborgs Dagblad - 29 okt 14 kl. 12:54

Fyra ungdomar dömda

Åtalade för en lång rad brott..

ÖstersundsPosten - 11 maj 16 kl. 13:04

Ungdomar dömda för bil- och fyrhjulingsstölder

Fler nyheter från BT

BT - 10 minuter sedan

Sharif kämpar för övergångsställe – kommunens svar: ”Kan ge falsk trygghet”

I april i år varnade Sharif Shastan om en farlig trafikkorsning på Hultagatan. Nu i höst får delar av vägen ny asfalt – men övergångsstället som Sharif föreslog ser inte ut att bli av. – Det vore bättre att anlägga ett övergångsställe nu innan det sker en olycka, säger han..

BT - 10 minuter sedan

Matthew Solheim Cup-kapten igen

BT - 30 minuter sedan

Döms: Man körde bil påverkad av cannabis

En man i 30-årsåldern döms för att vid två tillfällen ha kört bil påverkad av narkotika. .

BT - 30 minuter sedan

Walmart överraskar positivt

BT - 1 timme sedan

Ulf Lundell släpper ny singelOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.