Sydsvenskan > Ekonomi

Thursday, 14 November, 05:08

Sydsvenskan - 12 sep 11 kl. 12:36

Nya besparingar väntar SAS? Jag räknar med att SAS behöver sänka kostnaderna med omkring en miljard kronor under de kommande åren. De behöver göra det för att inte tappa i förhållande till konkurrenterna, säger Jacob Pedersen, analytiker på danska Sydbank.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
SAS, Persson Flygbolaget SAS, Rickard Gustafson, Jacob Pedersen, Gustafson, Pedersen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya besparingar, väntar, SAS
DI - 06 dec 13 kl. 15:01

Turbulenta förhandlingar väntar SAS

Ett år efter SAS räddning laddar facket för en hård strid mot ledningen. Dokumenten har luslästs och förhandlingar är på gång. Samtidigt frågar sig de danska facken varför SAS struntar i besparingar på 200 miljoner..

BT - 12 sep 11 kl. 12:29

Nya besparingar väntas på SAS

Flygbolaget SAS ska på onsdag presentera en ny strategi. Analytiker tror att vd Rickard Gustafson kommer att flagga för nya besparingar.
- Jag räknar med att SAS behöver sänka kostnaderna med omkring en miljard kronor under de kommande åren.

SR - 18 dec 14 kl. 19:44

Nya besparingar för SAS trots vinst

SAS kom med sin rapport för fjärde kvartalet idag. Borträknat engångskostnader gjorde SAS en vinst på närmare 800 miljoner för kvartalet. Men aktien föll med drygt åtta procent på börsen.

SmålandsPosten - 25 okt 17 kl. 21:19

Besparingar väntar inom äldreomsorgen – igen

Trots att prognosen ser bra ut väntar besparingar för socialförvaltningen även nästa år. Värst drabbas äldreomsorgen. .

YA - 16 nov 18 kl. 00:01

Besparingar väntar inom äldreomsorgen – tuffa tider väntar enligt alliansen

Äldreomsorgen, turismen och kulturen – det är några områden som drabbas av besparingar nästa år enligt den budget som den styrande minoriteten nu lägger fram. Minskade skatteintäkter gör läget kärvare än vad man trodde i somras..

Expressen - 16 okt 19 kl. 17:24

Hårda besparingar väntar för Skurups kommun

Skurups kommun hoppades på att gå åtta miljoner kronor plus i år. Istället tror man sig gå man 20 miljoner back.Nu väntar hårda besparingar.

Skånskan - 21 sep 18 kl. 15:00

Besparingar väntar i vård och omsorg

ESLÖV De pengar som kommunledningen vill satsa på vård och omsorg 2019 är i princip oförändrade i absoluta tal jämfört med 2018, en bit över en halv miljard kronor. Det kan bli tal om besparingar inom området under nästa år för att täcka upp för sådant som blir dyrare.Kompensation ges förvisso för löneökningar samt för att vissa externa vårdplatser och hyror blir dyrare.

Affärsvärlden - 18 dec 14 kl. 09:04

Ytterligare besparingar för SAS

SAS meddelar i torsdagens rapport ytterligare kostnadsåtgärder för åren 2015-2017..

BT - 14 sep 12 kl. 13:25

Tuffa besparingar väntar socialförvaltningen i Herrljunga

Hos Herrljunga kommuns socialförvaltning skenar kostnaderna. Nu aviserar nya socialchefen Susanne Åhman tuffa besparingar. Övertidsstopp, inköpsstopp, ingen semester på helgdagar är några av åtgärderna för att komma på fötter igen.

SR - 06 jan 14 kl. 15:05

Hårda besparingar väntar Storbritannien

Storbritanniens finansminister George Osborne sa i dag att landet måste vänta sig nya hårda besparingar de närmaste åren..

BT - 24 okt 14 kl. 18:02

Besparingar väntar Volvo

Lönsamheten inom Volvo ökar – men besparingar på 3,5 miljarder ska ändå göras för att nå målen. Troligtvis kommer antalet arbetstillfällen på Volvo bussar i Borås inte att påverkas. Tobias Homqvist ansvarig för chassiproduktion på Volvo bussar i Borås väljer att fokusera på lönsamheten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.