SvD > Ekonomi

Tuesday, 12 November, 15:34

SvD - 12 sep 11 kl. 12:23

Sparkcykel återkallas av leksaksjätte500 cyklar återkallas av BR och Toys R Us..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
BR, Toys, Us

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sparkcykel, återkallasav , leksaksjätte
Dagens PS - 09 mar 18 kl. 08:21

Amerikansk leksaksjätte nära total kollaps

Leksakssäljaren Toys R Us kan komma att inom kort börja likvidera sin amerikanska verksamhet, rapporterar CNBC med hänvisning till källor. Bolaget befinner sig under konkursskydd sedan i september och har en misslyckad julförsäljning bakom sig. Uppgifterna om att hela verksamheten nu kan vara på väg att läggas ned fick dess börsnoterade långivare, leksaksföretagen Hasbro och Mattel, på fall.

Kristianstadsbladet - 22 okt 14 kl. 02:25

Leksaksjätte drar in knarkmakardocka


Den amerikanska tv-serien Breaking Bad - om en cancersjuk kemilärare som börjar framställa metamfetamin - har blivit så populär att leksaksjätten Toys R Us började sälja plastfigurer av karaktärerna i serien.Men tilltaget gillades inte av alla. En mamma i Florida startade för en vecka sedan en namninsamling, med krav på att dockorna skulle dras tillbaka.

DI - 08 okt 13 kl. 06:05

Ny leksaksjätte på marknaden

De båda leksaksbjässarna Lekia och Toyteam går nu samman och bildar nya leksaksjätten Lekia, skriver Dagens industri..

UNT - 22 okt 14 kl. 02:25

Leksaksjätte drar in knarkmakardocka

Den amerikanska leksaksjätten Toys R Us drar efter hård kritik tillbaka dockor av karaktärerna ur tv-serien Breaking Bad..

Västerbottens Folkblad - 22 okt 14 kl. 02:30

Leksaksjätte drar in knarkmakardocka

Den amerikanska tv-serien Breaking Bad – om en cancersjuk kemilärare som börjar framställa metamfetamin – har blivit så populär att leksaksjätten Toys R Us började sälja plastfigurer av karaktärerna i serien. Men tilltaget gillades inte av alla. En mamma i Florida startade för en vecka sedan en namninsamling, med krav på att dockorna skulle dras […].

Helsingborgs Dagblad - 22 okt 14 kl. 02:29

Leksaksjätte drar in knarkmakardocka

Den amerikanska tv-serien Breaking Bad — om en cancersjuk kemilärare som börjar framställa metamfetamin — har blivit så populär att leksaksjätten Toys R Us började sälja plastfigurer av karaktärerna i serien. Men tilltaget gillades inte av alla. En mamma i Florida startade för en vecka sedan en namninsamling, med krav på att dockorna skulle dras tillbaka..

SvD - 22 okt 14 kl. 02:25

Leksaksjätte drar in knarkmakardocka

Den amerikanska tv-serien Breaking Bad - om en cancersjuk kemilärare som börjar framställa metamfetamin - har blivit så populär att leksaksjätten Toys R Us började sälja plastfigurer av karaktärerna i serien..

SVT - 22 okt 14 kl. 07:35

Leksaksjätte drar in knarkmakardocka

Den amerikanska tv-serien Breaking Bad – om en cancersjuk kemilärare som börjar framställa metamfetamin – har blivit så populär att leksaksjätten Toys R Us började sälja plastfigurer av karaktärerna i serien..

SVT - 22 okt 14 kl. 07:35

Leksaksjätte drar in knarkmakardocka

Den amerikanska tv-serien Breaking Bad – om en cancersjuk kemilärare som börjar framställa metamfetamin – har blivit så populär att leksaksjätten Toys R Us började sälja plastfigurer av karaktärerna i serien..

Sydsvenskan - 21 feb 16 kl. 19:49

Leksaksjätte stoppar hoverboards efter bränder

Försäljningen av hoverboards stoppas av leksaksjätten Toys ”R” Us.
Konsumentverket i USA uppmanade i fredags till säljstopp på grund av de stora brandriskerna..

SvD - 18 okt 16 kl. 10:37

Leksaksjätte fortsätter sälja clownprodukter

Leksaksjätten Top Toy, som driver kedjorna BR och Toys R Us, kommer inte att sluta sälja clownprodukter. Trots den senaste tidens rapporter om hotfulla clowner..

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i Turkcell

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.