SVT > Videos

Thursday, 14 November, 17:52

SVT - 12 sep 11 kl. 12:32

10 år efter terrornI år är det tio år sedan tvillingtornen i New York föll efter terrorattacken. En händelse som gav efterverkningar även i vårt lilla hörn av norra Europa. På Arlanda är effekterna av den dagen fortfarande tydliga..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
New York, Europa, Arlanda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 10 årefter , terrorn
Sydsvenskan - 15 nov 15 kl. 19:51

Terrorn måste mötas med fasthet och samarbete – men också eftertanke.

Hela den civiliserade världen sörjer med Frankrike. Fredagens terrorattentat är en mardröm. Men sorg räcker inte – svaret på terrorn måste också det vara gemensamt.

Helsingborgs Dagblad - 15 nov 15 kl. 19:51

Terrorn måste mötas med fasthet och samarbete – men också eftertanke.

Hela den civiliserade världen sörjer med Frankrike. Fredagens terrorattentat är en mardröm. Men sorg räcker inte – svaret på terrorn måste också det vara gemensamt.

SN - 29 mar 16 kl. 05:00

När terrorn kommer för nära

En vecka har gått sedan terrordåden i Belgien. En vecka av chock, sorg och förtvivlan. Ännu en attack mot vårt demokratiska samhälle på kort tid.

Kristianstadsbladet - 08 aug 13 kl. 15:08

Västeråsare förhörs om terrornätverk


Tysk polis vill att en 28-årig man från Västerås ska förhöras i svensk domstol. Anledningen är hans kännedom om ett terrornätverk knutet till islamisten Mulla Krekar, som bor i Norge, rapporterar tidningen Expo.Krekar och sju andra personer misstänks för att ha bildat ett islamistiskt terrornätverk.

Helsingborgs Dagblad - 08 aug 13 kl. 15:13

Västeråsare förhörs om terrornätverk

Tysk polis vill att en 28-årig man från Västerås ska förhöras i svensk domstol. Anledningen är hans kännedom om ett terrornätverk knutet till islamisten Mulla Krekar, som bor i Norge, rapporterar tidningen Expo. Krekar och sju andra personer misstänks för att ha bildat ett islamistiskt terrornätverk..

Kristianstadsbladet - 08 maj 14 kl. 14:27

Presidenten tror på slut för terrorn


President Goodluck Jonathan tror att kidnappningen av skolflickorna blir en vändpunkt i kampen mot extrema islamister i Nigeria, rapporterar AFP. - Det blir början på slutet för terrorn, sade han inför delegater vid Världsekonomiskt forum som samlats i Abuja.Enligt Jonathan gav de 1 000 delegaterna från över 70 länder Nigeria moraliskt stöd i kampen mot terrorn.

Helsingborgs Dagblad - 08 maj 14 kl. 14:30

Presidenten tror på slut för terrorn

President Goodluck Jonathan tror att kidnappningen av skolflickorna blir en vändpunkt i kampen mot extrema islamister i Nigeria, rapporterar AFP. — Det blir början på slutet för terrorn, sade han inför delegater vid Världsekonomiskt forum som samlats i Abuja. Enligt Jonathan gav de 1 000 delegaterna från över 70 länder Nigeria moraliskt stöd i kampen mot terrorn..

BT - 08 maj 14 kl. 14:27

Presidenten tror på slut för terrorn

President Goodluck Jonathan tror att kidnappningen av skolflickorna blir en vändpunkt i kampen mot extrema islamister i Nigeria, rapporterar AFP. - Det blir början på slutet för terrorn, sade han inför delegater vid Världsekonomiskt forum som samlats i Abuja.Enligt Jonathan gav de 1 000 delegaterna från över 70 länder Nigeria moraliskt stöd i kampen mot terrorn.

BT - 09 aug 14 kl. 12:23

Går terrorn att bomba bort?

Allt sedan USA:s invasion av Irak 2003, har landets kristna befolkning minskat drastiskt, från att ha varit en miljonhövdad folkgrupp till att i dagsläget endast omfatta cirka 150 000 människor. De flesta har lämnat Irak, men av dem som finns kvar är en fjärdedel på flykt inom landet. Men kristna är inte den enda gruppen som är hotad just nu.

Sydsvenskan - 17 jul 15 kl. 19:06

Vi måste stå upp mot terrorn. Men ha friheten kvar.

Islamiska staten, IS, avrättar inte bara människor, förstör och skingrar kulturarv. Organisationen är i någon mån också med och bygger upp samhällen.Sveriges radio hör till dem som belyst denna sida av IS.

Helsingborgs Dagblad - 17 jul 15 kl. 19:06

Vi måste stå upp mot terrorn. Men ha friheten kvar.

Islamiska staten, IS, avrättar inte bara människor, förstör och skingrar kulturarv. Organisationen är i någon mån också med och bygger upp samhällen.Sveriges radio hör till dem som belyst denna sida av IS.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.