SvD > Nyheter

Monday, 18 November, 14:28

SvD - 12 sep 11 kl. 12:32

Ohly avfärdar fördelar med delat ledarskapOhly: ?Inga argument håller?..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ohly, avfärdar, fördelarmed , delat, ledarskap
Expressen - 03 okt 19 kl. 18:40

Vetenskapen avfärdar ytersättningsproteser

Ytersättningsproteser används inte i någon större omfattning i något land i världen. Vetenskapliga studier visar inga uppenbara fördelar med den riskabla metoden.Vi beklagar att vi inte når fram med vårt budskap till Stefan Sauk, skriver tio debattörer från Svensk ortopedisk förening.

Expressen - 21 feb 15 kl. 20:23

KD-kandidater öppna för delat ledarskap

ÖREBRO. Ska Kristdemokraterna ha två partiledare precis som Miljöpartiet? Det vill distriktet i Västmanland.

Ekonomistas - 16 nov 13 kl. 21:30

Hur ska Sverige ta betalt för sina mineraltillgångar?

Hur ska Sverige bäst hantera sina mineraltillgångar? Hur ska man se på den grundläggande äganderätten? Finns det anledning att hantera denna sektor annorlunda än andra sektorer eller är det en industri som vilken som helst?

DI - 01 aug 15 kl. 07:56

Ledare: Så räddas mjölken

Runt om i vårt land pågår en förvandling av det svenska jordbruket och på sikt även landskapet. Det går i rasande takt. En svensk mjölkbonde om dagen lägger ner verksamheten uppger branschen.

BT - 09 jun 12 kl. 00:30

Hur intressant blir matchen?

Så är det äntligen dags. Matchen är bara några dagar borta, drabbningen som ska ge besked om vilket lag som är starkast när det gäller. Min uppmärksamhet är precis som nationens i övrigt fokuserad på landslagets dust med Ukraina på måndag, men varför inte också skänka onsdagens partiledarbatalj i riksdagen en tanke?

Sydsvenskan - 11 dec 12 kl. 06:30

Så blev ANC ett sargat parti

Jacob Zuma kommer troligtvis att bli omvald vid ANC:s kongress som inleds på söndag. Men ANC är ett sargat parti och skandalerna fortsätter att rada upp sig.Veckorna före det sydafrikanska regeringspartiets ANC:s kongress i Mangaung (Bloemfontein) fylldes tidningarna i Sydafrika med spaltmeter efter spaltmeter om splittringen inom ANC.

YA - 25 sep 13 kl. 04:00

Regeringen retirerar

Foto: BERTIL ERICSON
Antalet länsstyrelser kommer inte att minskas. Det hindrar regionerna från att utvecklas.
I mer än två decennier har frågan om regionernas utveckling stötts och blötts ?

SVT Debatt - 10 okt 13 kl. 14:47

Underbart är kort ? om faran och lockelsen med det korta formatet

NOBELPRISET I LITTERATUR Att Alice Munro ? en av världens främsta novellister ? får årets nobelpris är ett erkännande för novellen som konstform.

YLE - 12 okt 15 kl. 08:20

Företag vill driva flyktingförläggningar: "Det är okej business"

I Finland finns i dagens läge bara några enstaka privata aktörer i branschen, men intresset för asylmarknaden växer. En privat aktör hittar man vid den förra flygstridsskolan i Kauhava. Den har omvandlats till en flyktingförläggning för 250 personer.

Cornucopia - 08 sep 16 kl. 21:19

Regeringens utredning: Ryssland enda militära hotet mot Sverige

Regeringen får i morgon i sitt knä sin säkerhetspolitiska utredning, som landar i att Ryssland är det enda militära hotet mot Sverige, samt att ett NATO-medlemskap innebär mer fördelar än nackdelar för Sverige. Sverige kan ej försvara sig självt och kommer oavsett allianser att dras in i ett krig i Östersjön.
Brittiska HMS Ocean är ett exempel på hjälp Sverige kan få som NATO-medlem.

Skånskan - 13 feb 19 kl. 15:00

Vill inte ansluta till jämställdhetsprojekt

STAFFANSTORP M och SD röstade i kommunstyrelsen nej till att Staffanstorps kommun ansluter sig till länsstyrelsens och Kommunförbundet Skånes strategi ”Ett jämställt Skåne”.Som skäl anges att man tycker den mest är ett ”skyltfönsterdokument” som inte erbjuder några direkta, konkreta relevanta verktyg eller andra fördelar i det vardagliga arbetet med jämställdhet. Dessutom menar M och SD att det är ”djupt problematiskt” att studieförbundet Ibn Rushd är en av de många organisationer som bjudits in och anslutit sig till strategin.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.