Opinionen.se > Opinion

Friday, 22 November, 06:45

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya besparingar väntas på SAS
Flygbolaget SAS ska på onsdag presentera en ny strategi. Analytiker tror att vd Rickard Gustafson kommer att flagga för nya besparingar. – Jag räknar med att SAS behöver sänka kostnaderna med omkring en miljard kronor under de kommande åren. De behöver göra det för att inte tappa i förhållande till konkurrenterna, säger Jacob Pedersen, analytiker på danska Sydbank..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
SAS, Rickard Gustafson, Jacob Pedersen, Sydbank

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya besparingar, väntas, SAS
BT - 12 sep 11 kl. 12:29

Nya besparingar väntas på SAS

Flygbolaget SAS ska på onsdag presentera en ny strategi. Analytiker tror att vd Rickard Gustafson kommer att flagga för nya besparingar.
- Jag räknar med att SAS behöver sänka kostnaderna med omkring en miljard kronor under de kommande åren.

SR - 18 dec 14 kl. 19:44

Nya besparingar för SAS trots vinst

SAS kom med sin rapport för fjärde kvartalet idag. Borträknat engångskostnader gjorde SAS en vinst på närmare 800 miljoner för kvartalet. Men aktien föll med drygt åtta procent på börsen.

Affärsvärlden - 18 dec 14 kl. 09:04

Ytterligare besparingar för SAS

SAS meddelar i torsdagens rapport ytterligare kostnadsåtgärder för åren 2015-2017..

DI - 08 maj 17 kl. 07:58

Nya besparingar väntas hos Wells Fargo

Den amerikanska storbanken Wells Fargo, som är världens tredje största bank mätt i börsvärde, väntas i veckan presentera nya kostnadsbesparingar på så mycket som 3 miljarder dollar årligen, utöver tidigare besparingsmål på 2 miljarder dollar..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

SAS-förhandlingar drar ut på tiden

SAS framtid hänger på en skör tråd under denna sista dag för ledning och fack att nå en lösning. Fortfarande pågår förhandlingar, medan SAS förbereder sig för en eventuell konkurs. Förhandlingarna med facket går väldigt dåligt, enligt SAS styrelseordförande Fritz Schur.

BT - 18 nov 12 kl. 17:14

SAS-förhandlingar drar ut på tiden

SAS framtid hänger på en skör tråd under denna sista dag för ledning och fack att nå en lösning. Fortfarande pågår förhandlingar, medan SAS förbereder sig för en eventuell konkurs.
Förhandlingarna med facket går väldigt dåligt, enligt SAS styrelseordförande Fritz Schur.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

SAS-ledamöter till Stockholm

Flera ledamöter i SAS styrelse är på väg mot Stockholm. Samtidigt pågår förhandlingarna i Köpenhamn för att rädda SAS, medan bolaget förbereder sig för en eventuell konkurs. SAS styrelseordförande Fritz Schur lämnade vid 17.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

SAS-styrelse i krismöte med banker

Flera ledamöter i SAS styrelse är på väg till Stockholm, enligt dn.se för att hålla krismöte med banker. Samtidigt fortsätter förhandlingarna i Köpenhamn för att rädda SAS, medan bolaget förbereder sig inför en eventuell konkurs.

Skånskan - 27 jul 16 kl. 14:00

Tuffa besparingar väntas inom skolan

Skurup Slimmingeby skola hotas av nedläggning, liksom Alléskolan och ob-dagiset Nattviolen.
Tre av flera alternativ som kan bli verklighet om inte mer pengar skjuts till skolan.Det är knappt 15 miljoner kronor som fattas i skolbudgeten för nästa år.

Sydsvenskan - 15 nov 16 kl. 14:00

Besparingar väntas på Malmös vårdutbildningar - stora underskott i flera år

Ersättningen från staten räcker inte för ökade kostnader..

BT - 18 dec 14 kl. 11:51

SAS rasar på börsen

Knivskarp konkurrens och prispress på flygmarknaden tvingar SAS till ytterligare miljardbesparingar. Samtidigt har en diskussion inletts med facket om mer flexibilitet. Aktien rasar med 8 procent efter delårsrapporten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.