Opinionen.se > Opinion

Wednesday, 13 November, 18:00

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Börs-vd:n som inte ville bli chef
Hexagons vd Ola Rollén berättar för tidningen Chef att han tidigt fick inblick i hur det är att vara ledare. Hans mamma var generaldirektör och pappa företagare..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Ola Rollén, Chef

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börs-vd:nsom inte ville bli , chef
Barometern - 12 timmar sedan

Vattnet lockade chef till Öland: ”Så fin natur”

Borgholms bibliotek har fått en ny chef. Eva Cuyos Savazzi kommer från en chefstjänst i Valdemarsvik..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Spotifys globala HR–chef gästar Uppstickarna

Veckans Uppstickarna gästas av Spotifys globala HR-chef Katarina Berg..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Hon blir ny chef på Sveriges Radio

Armi Rousu blir ny chef för Sveriges Radios tornedalsfinska redaktion Meänraatio..

Entreprenör24 - 06 jan 14 kl. 16:44

Så överlever du en kass chef

Få saker kan förstöra ditt jobb lika mycket som en dålig chef. Om du någonsin råkar ut för en, så har vi strategin för hur du hanterar det.  Vi ger dig fem steg som du ska gå igenom om du har en kass chef.

Dagens PS - 19 maj 17 kl. 12:58

Organisationen avgörande för en bra chef

– En chef behöver mandat, tid och handlingsfrihet, säger Anki Udd, ledarskapsutvecklare på chefsorganisationen Ledarna. Stäm av din arbetssituation med Chefskompassen Säkert har du upplevt både bra och mindre bra chefer. Ibland kan de chefer som pekas ut som dåliga egentligen vara ett resultat av förutsättningarna.

Kristianstadsbladet - 16 maj 12 kl. 12:09

23 ville bli teknisk chef

Av de 23 personer som sökt tjänsten som teknisk chef är två fortfarande aktuella. Förhoppningen är att Bromölla ska ha ny teknisk chef i början av hösten. Fram tills dess används en tillfällig inhoppare.

SmålandsPosten - 02 jul 14 kl. 07:04

Så blir du en bättre chef ? etikexperten tipsar

Ta inte skit.
– Det uttrycket håller väldigt långt, säger etikexperten Erik Blenn­berger och levererar sedan några goda råd för att bli en bättre chef. Erik Blennberger är professor i socialt arbete med inriktning på etik och forskningsledare vid Institutet för organisations- och arbetslivsetik vid Ersta Sköndal högskola.

Kristianstadsbladet - 14 jun 11 kl. 06:30

Direktören kan bli chefernas chef

Arkivfoto: Peter Åklundh
Tio år efter att Kristianstad anställde sin första kommundirektör föreslås posten också innebära att vara "chefernas chef".
KRISTIANSTAD. Det kontroversiella förslaget ska diskuteras med facken i dag och kommer på kommunstyrelsens bord i nästa vecka.

Entreprenör24 - 24 sep 13 kl. 14:06

10 Saker en bra chef gör

Du är säkert en toppenchef, men bara för att vara på den säkra sidan kan du väl läsa nedanstående punkter för att se om de kan appliceras på dig.  Du behandlar alla lika En dålig chef behandlar alla olika. Han eller hon har favoriter och gör arbetsklimatet svårare.

Entreprenör24 - 28 sep 13 kl. 10:38

Så vet du att din chef är psykopat

Psykopater finns runt omkring oss i samhället och inte sällan på höga chefspositioner inom näringslivet.  Här är nio sätt att känna igen en psykopat-chef: 1. De manipulerar känslor Psykopater är självsäkra, utåtriktade och tycker nästan aldrig synd om sig själva.

Helsingborgs Dagblad - 30 nov 15 kl. 17:10

En ny ochdjärvare chef?

Så var nästa nya kulturchef på plats i Helsingborg – konserthusets nye chef heter Fredrik Österling.Förnyelsen av stans kulturchefer fortsätter. Olof Lindqvist ska omformulera Dunkers uppgift, snart nog tillkännages en ny stadsteaterchef och på måndagen kom beskedet att Fredrik Österling tar över efter Bo Aurehl som chef för konserthuset.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.