Expressen > Nyheter

Tuesday, 12 November, 10:41

Expressen - 12 sep 11 kl. 11:43

Saab skriver avtal värt 620 miljoner.
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saabskriver , avtal, värt, 620miljoner
Sydsvenskan - 12 sep 11 kl. 12:04

620 miljoner från Kina

Foto: Adam Ihse/Scanpix
Saab Automobile har gjort klart ett avtal där bolagets kinesiska partner Youngman lånar ut 70 miljoner euro, drygt 620 miljoner kronor.
I dag väntas Saab överklaga tingsrätten nej till rekonstruktion. Facken avvaktar med konkursansökningar.

SN - 12 sep 11 kl. 09:17

620 miljoner till Saab från Kina

Saab Automobile har gjort klart ett avtal där bolagets kinesiska partner Youngman lånar ut 70 miljoner euro, drygt 620 miljoner kronor.I dag väntas Saab överklaga tingsrätten nej till rekonstruktion. Facken avvaktar med konkursansökningar..

Nyhetskanalen - 12 sep 11 kl. 11:29

Saab skriver avtal med Youngman

Saab Automobile har gjort klart ett avtal som innebär att bolagets kinesiska partner Youngman lånar ut 70 miljoner euro, drygt 620 miljoner kronor..

DN - 12 sep 11 kl. 11:56

Saab skriver avtal värt 70 miljoner euro

Saab Automobile har gjort klart ett avtal som innebär att bolagets kinesiska partner Youngman lånar ut 70 miljoner euro, drygt 620 miljoner kronor..

DI - 12 sep 11 kl. 11:58

Nytt lån till Saab

Saabs kinesiska partner Youngman lånar ut 70 miljoner euro, motsvarande drygt 620 miljoner kronor, till Saab genom ett nytt avtal. Det skriver Saabs ägarbolag Swedish Automobile i ett pressmeddelande..

BT - 12 sep 11 kl. 19:23

Saab överklagar konkursbegäran

Slaget om Saab Automobile har flyttats till domstolarna.
Bolaget hoppas blidka hovrätten och få igenom en rekonstruktion.
Men facken Unionen och Ledarna vågade inte vänta längre - i dag begärde de Saab i konkurs.

BT - 12 sep 11 kl. 13:05

Kampen om Saab avgörs i rätten

Slaget om Saab Automobile har flyttats till domstolarna. Bolaget hoppas blidka hovrätten och få igenom en rekonstruktion. Men facken Unionen och Ledarna vågade inte vänta längre ?

BT - 30 mar 11 kl. 14:01

Antonov ansöker om delägarskap i Saab

Den ryske finansmannen Vladimir Antonov har lämnat in en formell ansökan till Riksgälden om att gå in som ägare i Saab Automobile. Det bekräftar Riksgälden och Antonov själv för TTELA. ?

Nyteknik - 12 sep 11 kl. 12:34

Saab säljer teknik till Kina

Saab Automobile säljer delar av rättigheterna till den nya Saabplattformen Phoenix till den kinesiska bilbyggaren Youngman för 70 miljoner euro, motsvarande 620 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 12 sep 11 kl. 12:30

Saab sluter mångmiljonavtal med Kina

Saab Automobile säljer delar av rättigheterna till den nya Saabplattformen Phoenix till den kinesiska bilbyggaren Youngman för 70 miljoner euro, motsvarande 620 miljoner kronor..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Margot Wallströms oro efter Malmös våldsvåg

YSTAD. Mitt under gåsmiddagen kom nyheten om mordet på 15-åringen i Malmö.Diskussionen runt bordet handlade plötsligt om skjutningar och mord.

Expressen - 1 timme sedan

Oscar Properties försäljning föll med nästan 80 procent

Oscar Properties hade en bokad bostad i kvartalet föregående kvartal.Försäljningen föll med nästan 80 procent.Det visar en färsk kvartalsrapport..

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: Två män och en kvinna åtalas för rånmord

Tre personer, två unga män och en ung kvinna, har åtalats för rånmordet på Backaplan i juli i år där en man i 20-årsåldern knivskars till döds.– Jag har precis lämnat in åtalet till domstolen, säger Thomas Willén, åklagare i ärendet. De tre åtalas för mord, grovt rån och grovt övergrepp i rättssak..

Expressen - 2 timmar sedan

Chris O'Neills besked – veckor innan Nobelfesten

Madeleine gör comeback på Nobelfesten – prinsessan förärar festernas fest med sin kungliga glans.Men hon kommer ensam, maken Chris O'Nell följer inte med till Sverige.– Nej, Chris medföljer inte.

Expressen - 2 timmar sedan

Så kan reglerna för tjänstepension ändras

Nu tas nytt kliv mot ändrade regler för tjänstepensionen.Politiska krafter driver på för att göra den möjligt att kunna pausa uttaget – precis som med den allmänna pensionen.– Det är helt orimligt att man av skatteskäl avstår från att gå tillbaka till arbetslivet, säger Mats Persson, ekonomisk-politisk talesperson för L..

Expressen - 2 timmar sedan

Räddningstjänstens oro för besparingarna

Det ska sparas pengar inom omsorgen i flera kommuner i Fyrbodal. På räddningstjänsten är man nu oroliga för brandsäkerheten, skriver P4 Väst. – Har man fysiska och psykiska hinder är man i behov av hjälp vid utrymning.

Expressen - 2 timmar sedan

Kraftig explosion vid garage – boende inne i huset

Under natten till tisdag var det något som detonerade på en uppfart i skånska Sösdala. En person befann sig i bostaden. Garageporten fick rejäla skador.

Expressen - 2 timmar sedan

Hillary och Chelseas stöd till Meghan: ”Vill bara krama henne”

Hillary Clinton och hennes dotter Chelsea har uttryckt sitt stöd för Meghan, hertiginnan av Sussex, i hennes kamp mot brittiska medier.I en intervju med brittiska BBC Radio 5 Live sade Chelsea Clinton att det ”absolut” finns rasistiska och sexistiska motiv bakom kritiken mot Meghan. – Herre min Gud, jag vill bara krama henne!

Expressen - 3 timmar sedan

MORGONENS NYHETER: Explosion vid bostad i Hässleholm • Ex-presidenten Jimmy Carter till sjukhus • Nödläge i Australiens bränder

Det har exploderat vid ett garage på en ort i Hässleholms kommun. Nationella bombskyddet ska undersöka platsen.■■■USA:s tidigare president Jimmy Carter har lagts in på sjukhus för att opereras.

Expressen - 3 timmar sedan

Pojkarnas liv innan skotten vid pizzerian: ”Han var ett barn”

MALMÖ. Polisen säger att pojkarna som sköts på Möllan – Jaffar, 15, och hans kompis – är ”kända i kriminella sammanhang.”Men Jaffars familj och personer i hans omgivning ger en helt annan bild av den döde tonåringen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.